Üdvözöljük a Csillaghegyi MTE labdarúgó oldalán!
2017.október 16.:
Megérdemelten hozta el Csepelről öregfiúk csapatunk mind a három pontot!


Trend Csepel RÉF SE - Csillaghegyi MTE 1:4 (0:2)
CSHC '94 FC sporttelep, 30 néző. Vezette: Lantos Tamás (Nagy Zoltán, Kalydy Dionízia Imola)

Csillaghegyi MTE: Hajdu Péter - Kőhegyi Zoltán, Muhari Zoltán, Németh Tamás, Simonffy László - Kiss Krisztián, Haselbach Ferenc, Weitzinger Imre, Weitzinger Zsolt - Orosházi Miklós, Benő Norbert.

A cserénk: Trautmann Arnold.


A 8.fordulóban öregfiúk csapatunk a Trend Csepel RÉF SE vendégeként lépett pályára az öregfiúk II.osztályban. A találkozót a CSHC '94 FC sporttelepén rendezték meg. Csapatunkból ezúttal többen is hiányoztak különböző okok miatt. Hiányzott ezúttal Tausz Péter, Hajdu József, Bencze Attila, Farkas Gergely, Gonda Gergely, Ádám Zsolt, Mudra Ferenc, Jaksi Tibor, valamint Kozselka István. Ennek ellenére csapatunk rögtön magához ragadta a kezdeményezést és már a 3.percben sikerült megszereznünk a vezetést Benő Norbert találatával (0:1). Támadónknak ez már a 12. találata volt az idei szezonban! A 24.percben sárga lapos figyelmeztetésben részesítette az egyik hazai játékost Lantos Tamás játékvezető, majd a figyelmeztetett játékost egy perccel később le is cserélték. Érezni lehetett, hogy a hazai csapatnál nem mindenki tud a találkozóra koncentrálni. Csapatunk így különösebb megerőltetés nélkül tudta megduplázni előnyét a 29.percben Haselbach Ferenc találatával (0:2). Az első félidőből hátralévő mintegy 10 percben nem esett újabb találat, így a szünetre 2:0-ás előnnyel mentünk. A szünetben a hazai csapat kettőt is cserélt. A 47.percben csapatunkból Muhari Zoltán kapott sárga lapos figyelmeztetést. Az 55.percben aztán eldőlni látszott a három pont sorsa, miután Benő Norbert ismét eredményes volt (0:3), megszerezve ezzel idei 13. gólját. A 64.percben a múlt héten két gólt szerző Orosházi Miklós helyére érkezett egyetlen cserénk, Trautmann Arnold. Három percre rá újabb hazai játékos kapott sárga lapot. A 73.percben aztán kissé váratlanul szépített a hazai csapat (1:3). Hogy ne legyen izgalmas a mérkőzés vége, arról Weitzinger Zsolt gondoskodott, aki szinte rögtön a középkezdés után visszaállította a három gólos különbséget (1:4). Gólunk után újabb hazai játékos "sárgult be". A mérkőzésből hátralévő szűk 5 percben már nem esett újabb találat, így csapatunk végül magabiztosan, 4:1-re győzte le idegenben a Trend Csepel RÉF SE csapatát.

A mai napon játszották az öregfiúk I.osztályban a REAC - Budafoki LC bajnoki mérkőzést is. A REAC csapatában pályára lépett többek között Gál Zsolt, Dr. Mikó István, Takács Béla, valamint Tulák András is, akik mind a Csillaghegyi MTE felnőtt csapatának igazolt labdarúgói. Nem is ment rosszul a csapatnak, hiszen bár 2:0-ás előnyre tett szert a vendég budafoki alakulat, a REAC egyenlíteni tudott. A szépítő találatot pedig nem más, mint Dr. Mikó István szerezte, akinek ez már a harmadik találata volt az idei szezonban az öregfiúk I.osztályban. A találkozót végül a Budafoki LC nyerte meg 3:2-re.

Öregfiúk csapatunkra most két hét pihenő vár (jövő héten a hétfő pont október 23-ra esik, amikor nem lehet mérkőzést rendezni). Legközelebb október 30-án, hétfőn fogunk pályára lépni a Budaörsi SC otthonában a Budaörsi Városi Stadionban. A mérkőzés kezdési időpontja egyelőre nem ismert. Természetesen később tájékoztatni fogjuk róla honlapunk olvasóit.

A héten kedden, szerdán, valamint csütörtökön tart edzést a szakmai stáb a Márton úton 18.30-as kezdéssel. Felnőtt csapatunk szombaton 11 órás kezdéssel fogadja hazai pályán a BEAC csapatát.
2017.október 15.:
Benő Norbert már 11 gólnál jár az idei szezonban!


A hétvége után így áll a Csillaghegyi MTE góllövőlistája a 2017/2018-as szezonban.

Amint az látszik, Benő Norbert remek szezont tudhat eddig maga mögött, hiszen 11 szerzett góljával toronymagasan vezeti a házigóllövőlistát! Öregfiúk csapatunkban 7, míg felnőtt csapatunkban 4 (bajnokin 3, míg a Budapest Kupában 1) gólt szerzett eddig. Ezen felül több büntetőt is kiharcolt már az idei szezonban és a gólpasszokkal sem maradt adós.

Remekül teljesített eddig Imre Zoltán is, aki korából adódóan még csak a felnőtt csapatunkban tud pályára lépni hétről hétre és eddigi 5 szerzett góljával vezeti is felnőtt csapatunk házigóllövőlistáját!

4 gólt szerzett eddig az idei szezonban három játékosunk a Csillaghegyi MTE színeiben. Dr. Mikó István mind a négy gólját felnőtt, Orosházi Miklós mind a négy gólját öregfiúk csapatunkban szerezte, míg Weitzinger Zsolt kétszer volt eredményes öregfiúk csapatunkban, míg kétszer felnőtt csapatunkban (egyszer a bajnokságban, valamint egyszer a Budapest Kupában).

Ádám Zsolt 3 öregfiúk találatával felfért a házi góllövőlista hatodik helyére, ám eltiltása miatt ő most egy ideig nem gyarapíthatja góljai számát.

Külön említést érdemel öt játékosunk, akik bár korukból adódóan már az öregfiúk korosztályban is pályára léphetnek, nem a Csillaghegyi MTE igazolt labdarúgói az öregfiúk bajnokságban. Az öt említett játékos Dr. Mikó István, Gál Zsolt, Tulák András, Takács Béla, valamint Stefanik Arnold. Mind az öten az öregfiúk I.osztályba éppen feljutott REAC igazolt labdarúgói. Közülük Gál Zsolt, valamint Takács Béla 1-1, míg Dr. Mikó István 2 gólt szerzett eddig.
2017.október 14.:
Két pontrúgás okozta a vesztünk a listavezető ellen.


Csillaghegyi MTE - MLTC 0:3 (0:0)
Márton út, 85 néző. Vezette: Szuhodovszki István (Csepregi Balázs, Jenei Krisztián)

Csillaghegyi MTE: Bózsik Márton - Craveró Zoltán, Weitzinger Zsolt, Stefanik Arnold, Dr. Jurkinya Richárd - Drozdz István, Vass Dániel, Tulák András - Benő Norbert, Imre Zoltán, Makai Gábor.

A cseréink: Gazgyik Szabolcs, Németh Tamás, Gonda Gergely, Takács Béla, Dr. Mikó István.


A bajnokság hetedik fordulójában a listavezető MLTC csapatát fogadtuk hazai pályán. A jó idő meghozta a szurkolók kedvét is, így viszonylag szép létszámú közönség előtt léphettek pályára a mieink.

Egy kicsit visszautazunk az időben. 2014.június 7-ét írtunk, amikor a BLSZ II.osztály utolsó (30.) fordulójában MLTC - 1908 SZAC KSE mérkőzést rendeztek. A mérkőzésnek óriási volt a tétje, ugyanis úgy léptek pályára ezen a mérkőzésen a scapatok, hogy a két csapat közül az egyik biztosan kiesik a lefújást követően. A találkozót nagy izgalmak közepette végül az 1908 SZAC KSE csapata nyerte meg 2:1 arányban, amely így bent maradhatott a BLSZ II.osztályban, a mátyásföldi alakulat pedig búcsúzni kényszerült. A kiesés óriási változásokat eredményezett a klub háza tájékán és teljes keretfrissítésen esett át a csapat. A vezetőedző az a Zséli László lett, aki előtte az U19-es csapatot edzette és a komplett ifjúsági csapatot felvitte a felnőttek közé, a felnőtteket pedig elküldte. A fiatal csapat első BLSZ III.osztályú szezonjában a 6., majd a 3.helyen végzett. A tavalyi szezonban pedig a 4.helyen zárt az MLTC. A nyáron kérte a klub vezetősége a szövetséget, hogy a BLSZ III.osztály 3.csoportjából hadd kerüljön át a 2.csoportba, amelynak eleget is tett a szövetség, így kerülhetett egy csoportba velünk az MLTC. Három BLSZ III.osztályú évet követően idén mindenképpen a feljutást tűzték ki célul a klubnál. Ennek megfelelően remekül kezdte a bajnokságot az MLTC, hiszen első hat bajnoki mérkőzését egyaránt megnyerte, ráadásul a Budapest Kupa 2.fordulójából is továbbjutott. Még egy érdekesség: az MLTC mai keretéből mindössze egy játékos, Labai Péter játszott azon az ominózus SZAC elleni mérkőzésen.

Csapatunk az MLTC-hez hasonlóan korábban magasabb osztályokban szerepelt, ám a legutóbbi szezon elég gyengére sikeredett, így végül búcsúzni kényszerültünk mi is a BLSZ II.osztályból. Csapatunknál nem történt nagy átalakítás, sőt még erősíteni is tudtunk a múlt szezonbeli keretünkhöz képest, így mindenképpen egyértelmű cél volt a feljutás. Csapatunk első hat bajnoki mérkőzéséből ötöt megnyert, míg csupán egy alkalommal szenvedett vereséget, továbbá az MLTC-hez hasonlóan mi is továbbjutottunk a Budapest Kupa 2.fordulójából.

Miután a csoportból csak az első helyezett csapat jut fel a BLSZ II.osztályba, nagy küzdelemre volt kilátás. Csapatunkban ezúttal a cserepadon kezdett Takács Béla, aki régi ismerősökkel is találkozhatott a mérkőzés előtt, hiszen korábban hosszú évekig állt az MLTC alkalmazásában rutinos játékosunk. Nem is okozott csalódást a mérkőzés első félideje. Mindkét kapu előtt voltak veszélyes szituációk, ám a kapusok helytálltak, így érintetlen maradt mindkét oldalon a háló. Csapatunkból Benő Norbert, valamint Imre Zoltán is közel járt a gólszerzéshez. A BLSZ III.osztályhoz képest kifejezetten élvezhető, jó színvonalú mérkőzést játszottak a felek. A 27.percben Drozdz István, míg a 36.percben Vass Dániel kapott sárga lapos figyelmeztetést Szuhodovszki István játékvezetőtől. A félidő végül gól nélküli döntetlennel ért véget. Az idő múlása egyértelműen csapatunknak kedvezett, hiszen minél tovább maradt volna 0:0 a mérkőzés állása, annál jobban kinyílt volna az MLTC, amely remek kontratámadások vezetésére biztosított volna alkalmat számunkra. A félidőben a vendég csapat kettős cserét hajtott végre, vagyis nem volt maradéktalanul elégedett a látottakkal Zséli László. A második félidő második percében az egyik vendég játékos is "besárgult". Az 56.percben aztán 2:2-re módosult a sárga lapok aránya. A találkozót megelőzően Németh Tamás elmondta, hogy hiába áll fiatal játékosokból az ellenfél, rutinos játékosaink képesek lelassítani a vendégek gyors támadásait. Ennek ellenére éppen a rutintalanságunk okozta végül vesztünket ezen a fontos mérkőzésen. Az 59.percben egy oldalról beívelt labdát fejelt ki Weitzinger Zsolt, ám a csapat játékosai nem támadták meg az ellenfél játékosát, aki távolról így bevette Bózsik Márton kapuját (0:1) az 59.percben. A gól után Németh Tamás váltotta Stefanik Arnoldot. Hét perccel később újabb pontrúgást végzett el az MLTC, amely újabb vendég gólt eredményezett (0:2). Bózsik Márton nem értette meg magát a védelemmel és a bizonytalanságot használta ki a vendég csapat játékosa. Hét perc alatt két gólt kapni hazai pályán végzetes egy ilyen kiélezett mérkőzésen. A 69.percben Craveró Zoltán is sárga lapos figyelmeztetésben részesült. Két perccel később Dr. Mikó István váltotta Vass Dánielt. Rutinos támadónk három perc múlva sárga lapos figyelmeztetésben részesült. Ekkormmár egyébként Dr. Jurkinya Richárdnak is volt egy ilyen színű lapja, így csapatunkból több játékost is a kiállítás veszélye fenyegetett. A 77.percben Takács Béla váltotta Drozdz Istvánt. A 81.percben aztán végleg eldőlt a három pont sorsa, miután Szuhodovszki István játékvezető igencsak véleményes büntetőt fújt be egy szögletrúgásnál lévő kavarodás során az MLTC csapatának. A büntetőt értékesítette a vendég csapat játékosa (0:3), így három gólosra növelve csapata előnyét. A gól után a már korábban említett Labai Péter is pályára lépett csereként az MLTC csapatában. A hátralévő szűk 10 percben már nem esett újabb találat, így a második félidő alapján végül megérdemelten vitte el mind a három bajnoki pontot a Márton úti sporttelepről az MLTC csapata. A második félidőben csapatunknak nem igazán volt gólszerzési lehetősége.

Csapatunk a jövő héten kedden, szerdán, illetve csütörtökön edz a Márton úton 18.30-as kezdéssel, míg legközelebb ismét hazai pályán lépünk pályára szombaton 11 órás kezdéssel a BEAC csapata ellen. Ez a mérkőzés is hatpontos rangadó, hiszen azonos pontszámmal állunk a BEAC csapatával jelenleg a 3.helyen. Öregfiúk csapatunk hétfőn 16 órás kezdéssel a Trend Csepel RÉF SE vendége lesz a CSHC '94 FC otthonában bajnoki mérkőzésen.
2017.október 11.:
Hiába az Orosházi-dupla, öregfiúk csapatunk vereséget szenvedett.


Csillaghegyi MTE - Budakeszi SC 2:4 (0:2)
III.kerületi TVE sporttelep, 20 néző. Vezette: Zelman Pál Remil (Horváth Gergely, Bakos Máté)

Csillaghegyi MTE: Tausz Péter - Hajdu Péter, Hajdu József, Németh Tamás, Kiss Krisztián - Simonffy László, Haselbach Ferenc, Benő Norbert, Bencze Attila - Weitzinger Zsolt, Weitzinger Imre.

A cseréink: Mudra Ferenc, Trautmann Arnold, Orosházi Miklós, Muhari Zoltán.


A 7.fordulóban öregfiúk csapatunk a Budakeszi SC csapatával mérkőzött meg. A Budakeszi SC csapata legutóbbi három mérkőzésén nyeretlen maradt, ám ez nem jelentett túl sok mindent, mert ugyanez csapatunkra is vonatkozott. A mérkőzés első negyedórája teljesen kiegyenlített játékot hozott, ám a 17.percben megszerezte a vezetést a vendég együttes (0:1). Sajnos a kapott gól megfogta csapatunkat, így 8 perc elteltével ismét eredményes volt a Budakeszi SC 42 esztendős támadója, Dózsa Tibor (0:2). A 27.percben Kiss Krisztián kapott sárga lapos figyelmeztetést. Zelman Pál Ramil játékvezető tíz perccel később egy vendég játékosnak is felmutatta a sárga lapot. A félidő 2:0-ás vendég vezetéssel ért véget. A félidőben csapatunk kettős cserét hajtott végre. Lejött a pályáról Németh Tamás, valamint Weitzinger Zsolt, míg pályára lépett Mudra Ferenc, valamint Orosházi Miklós. Utóbbi játékos pályára küldése remek húzásnak bizonyult. A második félidő első 20 percében bár mindent elkövettünk a gólszerzés érdekében, nem sikerült szépítenünk, így az 58.percben ismét kettős cserét hajtottunk végre. Lejött a pályáról Benő Norbert, valamint Hajdu József, míg helyettük a pályára lépett Trautmann Arnold, valamint Muhari Zoltán. Hét perccel később sajnos három gólosra növelte a vendég csapat az előnyét (0:3), így eldőlni látszott a három pont sorsa. Nem így gondolta Orosházi Miklós, aki előbb a 71.percben szépített (1:3), majd öt perccel később újabb gólt szerzett (2:3), izgalmassá téve az utolsó öt percet a mérkőzésen. Sajnos három perccel később egy kontratámadás végén Weitzinger Imre talált be saját kapunkba (2:4), így végül ha nehezen is, de végül mind a három bajnoki pontot elvitte otthonunkból a Budakeszi SC csapata.

A héten szerdán, csütörtökön, illetve pénteken lesz edzése csapatunknak a Márton úton 18.30-as kezdéssel. Felnőtt csapatunk szombaton 11 órás kezdéssel az MLTC csapatát fogadja bajnoki mérkőzésen. Öregfiúk csapatunk jövő héten hétfőn a Trend Csepel RÉF SE otthonában lép pályára bajnoki mérkőzésen 16 órás kezdéssel. A mérkőzést a CSHC '94 FC sporttelepén játsszuk majd le.
2017.október 10.:
Drozdz István helyett Imre Zoltán volt a gólszerző!


A hétvégi Budakeszi SC - Csillaghegyi MTE (0:4) mérkőzés jegyzőkönyve hibásan lett feltöltve az online rendszerbe, hiszen a 28.percben Drozdz István lett beírva második gólunk szerzőjének. Várhegyi Károly játékvezető ezt tévesen töltötte fel, hiszen Imre Zoltán volt a gólszerző.

Így Imre Zoltán már 5 gólos az idei szezonban, amellyel vezeti csapatunk házigóllövőlistáját!
2017.október 9.:
Figyelem, változás a heti programban!


A héten végül szerdán, csütörtökön, illetve pénteken tart edzést a szakmai stáb a Márton úton 18.30-as kezdéssel.
Mint ismert, öregfiúk csapatunk kedden lép pályára 19.30-as kezdéssel a III.kerületi TVE sporttelepén a Budakeszi SC öregfiúk csapatával, míg felnőtt csapatunk szombaton 11 órás kezdéssel fogadja az MLTC csapatát a Márton úton!
2017.október 8.:
Visszatértünk a győztes útra, jövő héten a listavezető ellen kell folytatnunk!


Budakeszi SC - Csillaghegyi MTE 0:4 (0:3)
Budakeszi SC sporttelep, 70 néző. Vezette: Várhegyi Károly (Kerék Ádám, Weigl Zsolt)

Csillaghegyi MTE: Bózsik Márton - Craveró Zoltán, Weitzinger Zsolt, Gazgyik Szabolcs, Drozdz István - Vass Dániel, Stefanik Arnold, Tulák András - Benő Norbert, Makai Gábor, Imre Zoltán.

A cseréink: Németh Tamás, Dr. Mikó István, Takács Béla.


Csapatunk remekül kezdte az idei bajnokságot, hiszen az első négy bajnokiját egyaránt megnyerte, ráadásul a Budapest Kupa 2.fordulójában 2:0-ra legyőzte a két osztállyal magasabban szereplő Unione FC-t, ám a múlt héten a Nagytétényi Kohász SE 2:1-es győzelmével elvitte mind a három bajnoki pontot otthonunkból. Érthetően a szakmai stáb abban bízott, hogy ez nem egy hullámvölgy kezdete, hanem csak egy apró kisiklás volt, amelyet újabb győzelem követ. Ebben ezúttal 14 játékos igyekezett segíteni, ami ismét sok hiányzót jelentett. Nem tudott a csapattal tartani Kukunberg Márk, Weitzinger Imre, Gonda Gergely, Dr. Jurkinya RIchárd, Molnár Dániel, Gál Zsolt, Takács Benedek, Lévai Kálmán, Imre Sándor, Bocskai István, Tolnai Balázs, valamint Ádám Zsolt sem. Ádám Zsoltra még a main kívül további két bajnokin nem tud a rendelkezésre állni, miután egy öregfiúk bajnoki mérkőzésen történt kiállítás után a Fegyelmi Bizottság október 24-ig tiltotta el. A múlt heti kezdőcsapat több helyen is változott. Dr. Mikó István volt az egyetlen három cserénk közül, aki a múlt héten a kezdőcsapatban kapott helyet. Boldizsár Imre személyesen is megtekintette a Budakeszi SC csapatát az elmúlt időszakban, így pontosan tudta, hogy mire számíthat soros ellenfelünktől.

A találkozót Várhegyi Károly vezette, akivel még nem találkoztunk az idei szezonban. Segítői Kerék Ádám, valamint Weigl Zsolt voltak. Utóbbi asszisztens ismerős lehetett Benő Norbertnek, valamint Weitzinger Zsoltnak is, hiszen mindketten pályára léptek öregfiúk hétfői bajnoki mérkőzésén Diósdon, ahol ugyancsak Weigl Zsolt volt az egyik asszisztens.

A mérkőzés esélyesének a sok hiányzó ellenére egyértelműen csapatunk számított. Ennek megfelelően rögtön magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést. Az első negyedórában nem igazán történt említésre méltó esemény, ám a 17.percben Benő Norbert találatával megszereztük a vezetést (0:1)! Támadónknak ez már idén a negyedik találata volt! 11 perc elteltével aztán ismét rezdült a hazaiak hálója. Második találatunk szerzője a fiatal Drozdz István volt, akinek ez idén az első bajnoki találata volt (0:2)! Két gólos előnyünk birtokában érthetően kissé hátrébb helyezkedtünk az ellenfél kapujától és a kontratámadásokra rendezkedtünk be. A labda többet volt csapatunknál az első félidőben. A 41.percben Weitzinger Zsolt is betalált (0:3)! Rutinos játékosunk legutóbb a 2010/2011-es szezonban szerzett kettőnél több gólt a felnőtt bajnokságban még a 43.számú Építők SK játékosaként. Játékosunk hat forduló után már két gólnál jár, így jó eséllyel sikerül túlszárnyalni akkori góltermését. A 45.percben Benő Norbert kapott sárga lapos figyelmeztetést, majd véget is ért az első félidő. A félidőben kettőt cseréltünk: elhagyta a pályát Drozdz István, valamint Weitzinger Zsolt, tehát három gólunkból kettőnek a szerzője, míg helyükre Dr. Mikó István, valamint Németh Tamás érkezett. Ez némi szerkezetváltással is járt. A 48.percben Várhegyi Károly játékvezető a hazai csapatból is sárga lappal figyelmeztetett egy labdarúgót. Az 54.percben a Csillaghegyi MTE-ben élete első felnőtt tétmérkőzését játszó Stefanik Arnold is "besárgult". A 62.percben Gazgyik Szabolcs hagyta el a játékteret. Helyére az a Takács Béla érkezett, akit a napokban sikerült átigazolnunk, így ő is első mérkőzését játszotta klubunk színeiben. Hét perccel később a csereként beállt Dr. MIkó István talált be (0:4), így eldőlni látszott a három pont sorsa. A hátralévő bő húsz percben két hazai sárga lapot kivéve nem igazán történt semmi említésre méltó, így csapatunk kényelmesen tartva az eredményt végül könnyedén szerezte meg hatodik bajnokiján az ötödik győzelmét!

A jövő héten kedden, szerdán, illetve csütörtökön lesz edzése a csapatnak 18.30-as kezdéssel. Kedden öregfiúk csapatunk is pályára lép bajnoki mérkőzésen. Ellenfelünk a Budakeszi SC csapata lesz 19.30-as kezdéssel a III.kerületi TVE sporttelepén. Felnőtt csapatunk legközelebb szombaton 11 órás kezdéssel lép pályára bajnoki mérkőzésen. Soros ellenfelünk az az MLTC csapata lesz, amely eddigi hat mérkőzését mind megnyerve magabiztosan vezeti a csoportot. Soros ellenfelünk nagyon fiatal játékosokból áll, sokat passzolva és még többet futva játszanak. Boldizsár Imre személyesen is meggyőződőtt már az MLTC játékerejéről, amely a Budapest Kupában hozzánk hasonlóan BLSZ III.osztályú együttesként tudott továbbjutni magasabb osztályú ellenféllel szemben.
2017.október 2.:
Őrült mérkőzésen végül örülhettünk a pontszerzésnek is...


Diósdi TC - Csillaghegyi MTE 5:5 (2:3)
Diósdi TC sporttelep, 30 néző. Vezette: Bartkó József (Weigl Zsolt, Németh Annamária)

Csillaghegyi MTE: Tausz Péter - Hajdu Péter, Weitzinger Imre, Mudra Ferenc, Farkas Gergely - Gonda Gergely, Haselbach Ferenc, Simonffy László, Kiss Krisztián - Benő Norbert, Weitzinger Zsolt.

A cseréink: Muhari Zoltán, Trautmann Arnold, Orosházi Miklós.


Öregfiúk csapatunk hatodik bajnoki mérkőzését a Diósdi TC otthnoában játszotta. Kevesen sejtették a mérkőzés előtt, hogy egy őrült találkozó fog kikerekedni a két csapat találkozójából. A vezetést a hazaiak szerezték meg a 7.percben (1:0), ám Benő Norbert 29.percben szerzett góljával sikerült egyenlítenünk (1:1). Négy perccel kséőbb Gonda Gergely is betalált (1:2), ám nem vezethettünk túl sokáig, hiszen három perccel később ismét döntetlent mutatott a virtuális eredményjelző (2:2). Hogy a félidő ne döntetlennel érjen véget, arról Gonda Gergely gondoskodott, aki egy perccel a félidő lefújása előtt ismét vezetéshez juttatta csapatunkat (2:3). A gól előtt egy perccel egyébként Weitzinger Imre kapott sárga lapos figyelmeztetést Bartkó József játékvezetőtől. A második félidőt csapatunk kezdte jobban, hiszen a 43.percben Benő Norbert is megszerezte mai második találatát (2:4), így két gólos előnyre tettünk szert. Négy perccel később szépíteni tudott a hazai együttes (3:4). Az 50.percben végrehajtottuk első cserénket: Muhari Zoltán váltotta Gonda Gergelyt. Két perccel később egyenlíteni tudott a Diósdi TC csapata (4:4). 16 góltalan percet követően jogosnak tűnő büntetőhöz jutott a Diósd, melyet értékesítettek is a hazaiak (5:4), így két gólos előnyünkről sikerült hátrányba kerülnünk a mérkőzés hajrájára. A büntetőnél Farkas Gergely szabálytalankodott, amiért sárga lapos figyelmeztetésben részesült. A 71.percben Trautmann Arnold váltotta Benő Norbertet, majd két perccel később Orosházi Miklós állt be Mudra Ferenc helyére. Rutinos támadónk ezt rögtön góllal hálálta meg, miután szinte első labdaérintéséből kiegyenlített (5:5)! A hátralévő szűk öt percben már újabb találat nem esett, így végül igazságosnak mondható döntetlent sikerült játszanunk a Diósdi TC otthonában.

A héten kedden, szerdán, valamint csütörtökön lesz edzés a Márton úti sporttelepen 18.30-as kezdéssel, míg vasárnap 15 órakor első csapatunk lép pályára a Budakeszi SC otthonában bajnoki mérkőzésen. Öregfiúk csapatunk legközelebb 8 nap múlva, jövő héten kedden lép pályára bajnoki mérkőzésen a III.kerületi TVE sporttelepén 19.30-as kezdéssel a Budakeszi SC ellen.
2017.október 1.:
A napokban cikket közölt a Csillaghegyi MTE sikeres bajnoki rajtjáról a neves csakfoci.hu portál, melyet változtatás nélkül közlünk honlapunkon!


 • pestifoci.hu

 • A Csillaghegy nem ad enni az éhes farkasoknak!


  A várakozásoknak megfelelően szerepel eddig a BLSZ III.osztály 2. csoportjában a BLSZ II-be azonnal visszavágyó Csillaghegyi MTE csapata. Boldizsár Imre gárdája négy győzelemmel kezdte a bajnokságot, és eközben a Budapest Kupában is továbbjutást ünnepelt. A sikeres szezonkezdetről, a BLSZ3-as bajnokságról és a csapata előtt álló kihívásokról Boldizsár Imre, a Csillaghegyi MTE elnöke beszélt nekünk:

  „Közvetlenül a bajnokság kezdete előtt egy négynapos edzőtáborban vett részt a csapat. Úgy gondolom, hogy ez nagyon jót tett, összecsiszolódtunk és kialakult a csapategység. Alkalom nyílt arra, hogy kialakuljon a végleges keret is, amellyel neki tudtunk állni ennek a bajnokságnak. Egy nagyon erős csoportba kerültünk, és bár négy forduló után jól állunk, legalább hat csapat van, amely külön erőt képvisel, és szintén az első helyért küzdhet, így nagyon oda kell figyelnünk, hogy ne csak jó kezdésről beszélhessünk. A bajnokságot ennek a hat csapatnak az egymás elleni eredménye és az fogja eldönteni, hogy a középkategóriába tartozók ellen kik hullajtanak pontokat. Nincsenek könnyű meccsek, aki nem vesz komolyan egy mérkőzést, az komoly hátrányba kerülhet. Nem titok mi a végső sikerre készülünk, az első hely megszerzése a célunk, szeretnénk visszajutni a BLSZ2-be. Járom a mérkőzéseket, láttam több ellenfelünket is, nem lesz könnyű dolgunk. Az, hogy a visszajutás mennyire nehéz, az is bizonyítja, hogy ez ritkán sikerül egyből a BLSZ2-ből kiesőknek, általában néhány évet eltöltenek 2.,3. 4. helyekkel a BLSZ3. osztályban. Szeretnénk ezt elkerülni. Az osztály kapcsán szeretném elmondani, hogy míg tavaly úgy láttam 12 pontot a játékvezetést miatt buktunk, most eddig kellemes csalódás számomra az osztályban lévő játékvezetői színvonal. A közelmúltról annyit, hogy az előző hét remekül sikerült, mert hétközben a rutinos Unione ellen sikerült továbbjutni a Budapest Kupában, majd a Budai XI. ellen is sikerült nyerni a hétvégén. Jó meccsek voltak, így szeretnénk menetelni tovább. Megpróbálunk az őszi szezonban úgy szerepelni, hogy ne kerüljünk hátrányba a tabellán. Tudom, hogy a magasabb osztályból kiesőkre éhes farkasként mennek rá az ellenfelek, de mi nem szeretnénk enni adni nekik!”
  2017.szeptember 30.:
  Hiába vezettünk, végül vereséget szenvedtünk hazai pályán.


  Csillaghegyi MTE - Nagytétényi Kohász SE 1:2 (0:0)
  Márton út, 80 néző. Vezette: Kurtej János (Nagy Gábor László, Lantos Tamás)

  Csillaghegyi MTE: Kukunberg Márk - Dr. Jurkinya Richárd, Gonda Gergely, Gazgyik Szabolcs, Weitzinger Zsolt - Vass Dániel, Tulák András, Imre Zoltán - Benő Norbert, Dr. Mikó István, Makai Gábor.

  A cserénk: Weitzinger Imre.


  Ötödik bajnoki mérkőzésünket hazai pályán játszottuk a Nagytétényi Kohász SE csapatával. A vendégek csapatunkhoz hasonlóan az előző szezont még a BLSZ II.osztályban töltötték, ám végül legjobb kiesőként búcsúzni kényszerültek. A sorsolás furcsa fintora volt, hogy a két együttes végül egy csoportba került a BLSZ III.osztályban. A tavalyi szezonban jól ment csapatunknak a nagytétényiek ellen, hiszen az őszi hazai bajnoki mérkőzésen 3:0-ra, míg a tavaszi idegenbeli mérkőzésen 3:2-re győztünk. Mai 12 fős keretünkből Gonda Gergely, Weitzinger Zsolt, Imre Zoltán, valamint Dr. Mikó István mindkét mérkőzésen pályára lépett, míg Weitzinger Imre csak az őszi, Dr. Jurkinya Richárd pedig csak a tavaszi bajnokin játszott. A gólszerzésben is jeleskedtek az alább felsorolt labdarúgók a nagytétényiek ellen, hiszen Imre Zoltán az őszi mérkőzésen kettő, míg Dr. Mikó István a tavaszi találkozón kettő, Gonda Gergely pedig egy gólt szerzett.

  Nehéz volt megjósolni, hogy mire számíthatunk a nagytétényiek ellen a ma délelőtti mérkőzésen, hiszen eléggé hullámzóan teljesítettek az eddigi találkozókon. 4 eddigi bajnoki mérkőzésük során kétszer nyertek, míg kétszer veszítettek. Amint ismert, csapatunk eddigi mind a 4 bajnoki mérkőzését megnyerte! A mai mérkőzésre azonban erősen tartalékos összeállításban tudtunk csak pályára lépni. 24 fős keretünkből mindössze 12 fő állt a szakmai stáb rendelkezésére. A hiányzókat ezúttal inkább nem is soroljuk fel...

  A találkozó nem hozott szikrázó összecsapásokat, becsúszó szereléseket, nagy helyzeteket. A csapatok kényelmes tempóban futballoztak, vártak az ellenfél hibájára. Természetesen a pálya talaja sem könnyítette meg a felek dolgát. A vendég csapat néhány akciónkat a vártnál durvábban igyekezett megakadályozni. Ezt igyekezett is megbüntetni Kurtej János játékvezető, aki az első félidőben három vendég játékosnak is kiosztott egy-egy sárga lapot. A félidő végül gól nélküli döntetlennel ért véget. A második félidő első negyedórájában sem változott a játék képe. Helyzetekről nem is igazán beszélhetünk egyik oldalon sem, legfeljebb lehetőségekről. Kissé váratlan is volt, amikor a 60.percben Vass Dániel tört be az ellenfél tizenhatosán belülre, akit nemes egyszerűséggel felvágott az egyik vendég védőjátékos. Kurtej János jogos büntetőhöz juttatta így csapatunk. Mindent elmond az ítélet jogosságáról, hogy még a vendég csapat sem reklamált. A labda mögé Imre Zoltán állt, aki nem is hibázott, így megszerezte szezonbeli negyedik találatát (1:0)! A gól sem igazán változtatta meg a mérkőzés képét. Látszott, hogy egyik oldalon sem igazán tudott belenyúlni a csapatba a szakmai stáb (a mieinktől csak Weitzinger Imre foglalt helyet a kispadon). A 77.percben Dr. Jurkinya Richárd "sárgult be". A 79.percben egy oldalról beívelt labdát vétett el kapusunk, valamint védelmünk is, így a hosszú oldalon érkező vendég játékos a kapunkba tudta juttatni a labdát (1:1). Egy perccel később Gonda Gergely kapott sárga lapos figyelmeztetést Kurtej János játékvezetőtől. A hidegzuhany pedig a 84.percben érkezett, miután a kiürült középpályánkon különösebb ellenállás nélkül tudott átgyalogolni az egyik vendég játékos, amelynek végül gól lett a vége (1:2). A hátralévő szűk 8 perc során már nem esett újabb találat, így egy teljesen nyerhető mérkőzésen szenvedtük el végül idei első vereségünket a BLSZ III.osztályban.

  Sajnos legfőbb ellenlábasaink közül az MLTC (4:0 a Budakeszi SC ellen), valamint a Budapesti Erdért SE (2.1 a BEAC otthonában) is győzni tudott, így lépéshátrányba kerültünk a feljutást zajló harcban.

  A jövő héten hétfőn öregfiúk csapatunk lép pályára bajnoki mérkőzésen 19.30-as kezdéssel a Diósdi TC otthonában található műfüves pályán. Kedden, szerdán, valamint csütörtökön edzést vezényel a szakmai stáb 18.30-as kezdéssel a Márton úton, majd a pénteki pihenőnapot követően a hétvégén a Budakeszi SC otthonában lépünk pályára bajnoki mérkőzésen. A találkozó időpontját azonban egyelőre nem tudni, mivel ellenfelünk még azt nem kötötte le. Természetesen amint ismert lesz a találkozó időpontja, közölni fogjuk honlapunk olvasóival! A Budakeszi SC eddigi mind a négy bajnoki mérkőzésén vereséget szenvedett.
  2017.szeptember 24.:
  4/4! A Budai XI otthonában is 3 góllal nyertünk!


  Budai XI SE - Csillaghegyi MTE 1:4 (0:2)
  Elektromos SE sporttelep, 75 néző. Vezette: Ilinszky Gábor (Várhegyi Károly, Polgár Bence)

  Csillaghegyi MTE: Bózsik Márton - Dr. Jurkinya Richárd, Gonda Gergely, Gál Zsolt, Craveró Zoltán - Lévai Kálmán, Vass Dániel, Tulák András - Benő Norbert, Dr. Mikó István, Makai Gábor.

  A cseréink: Weitzinger Zsolt, Imre Zoltán, Gazgyik Szabolcs, Weitzinger Imre, Ádám Zsolt.


  Csapatunk egyértelmű esélyesként lépett pályára a Budai XI SE elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésen. Ellenfelünk eddigi összes bajnoki mérkőzését elveszített, ráadásul a Budapest Kupa második fordulójában hazai pályán szenvedett 5:1-es vereséget a BVSC-Zugló csapatától, így onnan is búcsúzni kényszerült. Csapatunk támadólag lépett fel az első perctől fogva, aminek a 32.percben meg is lett az eredménye, miután a szemfüles Makai Gábor góljával megszereztük a vezetést (0:1). A 38.percben Craveró Zoltán, míg három perccel később Dr. Mikó István kapott sárga lapos figyelmeztetést. A 45.percben aztán a rutinos Craveró Zoltán góljával megdupláztuk előnyünket (0:2), így a félidőre két gólos előnnyel mehettünk. A félidőben Gál Zsolt helyére Weitzinger Zsolt állt be. Az 52.percben aztán Craveró Zoltán ismét eredményes volt (0:3), így eldőlni látszott a három pont sorsa. A gól után Makai Gábort váltotta Gazgyik Szabolcs, míg Vass Dániel helyére csapatunk házigóllövőlistájának vezetője, Imre Zoltán állt be. A 76.percben Dr. Jurkinya Richárd helyére Ádám Zsolt érkezett. A 81.percben Benő Norbert is betalált (0:4), így már-már kiütésessé vált az állás. A 84.percben aztán szépített a hazai csapat (1:4). Két perccel később ötödik cserelehetőségünket is kihasználtuk: Tulák Andrást váltotta Weitzinger Imre. A hátralévő bő öt perc során már nem esett újabb találat, így csapatunk végül különösebb nehézség nélkül szerezte meg az újabb három bajnoki pontot, így továbbra is 100%-os!

  A jövő héten kedden, szerdán, valamint csütörtökön lesznek az edzések a Márton úton 18.30-as kezdéssel. Öregfiúk csapatunk kedden 19.45-ös kezdéssel játssza újabb bajnoki mérkőzését hazai környezetben a III.kerületi TVE sporttelepén a MAC csapata ellen. Első csapatunk legközelebbi bajnoki mérkőzését jövő héten szombaton 11 órakor játssza hazai pályán a Nagytétényi SE csapata ellen.
  2017.szeptember 20.:
  Szenzáció a Budapest Kupában: kiejtettük az Unione FC-t !!!


  Csillaghegyi MTE - Unione FC 2:0 (1:0)
  Márton út, 80 néző. Vezette: Horváth Balázs (Kis Patrik, Tóth Csaba)

  Csillaghegyi MTE: Kukunberg Márk - Dr. Jurkinya Richárd, Gonda Gergely, Weitzinger Zsolt, Lévai Kálmán - Molnár Dániel, Tulák András, Gazgyik Szabolcs - Makai Gábor, Dr. Mikó István, Benő Norbert.

  A cserék: Ádám Zsolt, Vass Dániel, Gál Zsolt, Weitzinger Imre.


  Miután kisorsolták a Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatóságának Curia utcai székházában a Budapest Kupa 2017/2018-as idényének második fordulójának párosításait, aligha örült a Csillaghegyi MTE - Unione FC párosításnak bármelyik fél is. Az Unione FC részéről pontosan tudták, hogy egy nem is olyan régen még sokkal szebb napokat megélt egyesület elleni hétközi mérkőzés mindig életveszélyes, ráadásul a téli felkészülési tornákon is mindig megszenvedett egymással a kté együttes. Boldizsár Imre éppen ezért elsősorban egy remek edzőmérkzőésnek tekintett egész héten a mai találkozóra, amely remekül szolgálhatja felkészülésünket a hétvégi bajnoki mérkőzésre. Persze ahogyan közeledett a találkozó, úgy lett nagyobb az étvágy. Nem is hiába.

  De ne szaladjunk ennyire előre. Kapunkat ezúttal Kukunberg Márk védte, aki a 2017/2018-as idény első tétmérkőzésén lépett pályára (a felkészülés alatt több edzőmérkőzésen is védett). Rögtön a kezdőcsapatba nevezte a szakmai stáb az újonnan igazolt Tulák Andrást, míg ezúttal is a kezdőcsapatban kapott helyet a fiatal Makai Gábor.

  Az Unione FC csapatában több olyan labdarúgó is pályára lépett, akik NB I-es múlttal rendelkeznek. A legnagyobb név egyértelműen Dragan Vukmir volt, aki a legutóbbi szezonban 14 NB I-es mérkőzésen lépett pályára az első osztályból végül kieső MTK Budapest csapatában. A mieink azonban nem ijedtek meg a kétség kívül nagyobb nevekből álló ellenféltől.

  Az első fél órában kiegyenlített játék folyt, ami mindenképpen csapatunknak kedvezett. Mint ismert, döntetlen esetén csapatunk jutott volna be a Budapest Kupa 3.fordulójába. Egyértelmű volt, hogy az Unione FC technikás játékának nem kedvezett a csillaghegyi játéktér állapota, de minket ez a legkevésbé sem zavart. A 31.percben a hosszú kihagyás után a hétvégén visszatérő Dr. Jurkinya Richárd kapott jogosnak tűnő sárga lapos figyelmeztetést egy kemény belépőért. Ahogy közeledett a félidő vége, úgy könyvelte el mindenki, hogy gól nélkül fog véget érni, amikor elérkezett a 41.perc. Dr. Mikó István beadását hátvédünk, Weitzinger Zsolt bólintotta a kapuba (1:0), mellyel nem kis meglepetésre megszereztük a vezetést! Főhetett is a feje a vendégek vezetőedzőjének, Szabó Andrásnak. Talán már azon gondolkodott, hogy hogyan szervezze át csapata játékát a félidőben, amikor jött a hidegzuhany, ugyanis a 43.percben Tulák András adott remekbe szabott gólpasszt első csillaghegyi tétmérkőzésén Benő Norbertnek (2:0), így a félidő végül 2:0-ás hazai vezetéssel ért véget!

  A félidőben a szakmai stáb igyekezett felhívni a játékosok figyelmét, hogy ne kényelmesedjenek el a vezetés tudatában, mert egy esetleges vendég gól pillanatok alatt megváltoztatná a játék képét. A félidőben a fiatal Makai Gábor helyére a rutinos Ádám Zsolt állt be, aki alig volt három perce a pályán és máris sárga lapos figyelmeztetésben részesült. Csapatunknak érthetően nem kellett erőltetnie a támadásokat, az idő nekünk kedvezett. A második félidő első negyedóráját remekül átvészeltük. Elértük, hogy az idő nekünk dolgozzon. A 61.percben Molnár Dániel is "besárgult". Talán éppen emiatt, de a 70.percben lecserélte őt vezetőedzőnk. Helyére Vass Dániel érkezett. Érdekesség, hogy párhuzamosan ekkor cserélt az Unione FC csapata is, ahol a pályát a pár éve még az Újpest FC NB I-ben szereplő játékosa, Lettrich Dániel hagyta el. Nagy nevek ide, nagy nevek oda, csapatunk majdnem újabb góllal növelte előnyét, de a lehetőség kimaradt, így maradt a 2:0-ás állás.A 73.percben Gonda Gergely is sárga lapos figyelmeztetésben részesült. A 77.percben Gál Zsolt váltotta az egész mérkőzésen sokat dolgozó Gazgyik Szabolcsot. A 84.percben pedig a Weitzinger-fivérek váltották egymást: Zsolt helyére érkezett Imre. Miután a hajrát is sikerült átvészelnünk kapott gól nélkül, ezért végül hatalmas meglepetésre csapatunk 2:0-ás győzelmével kiejtette a BLSZ I.osztályú Unione FC csapatát a Budapest Kupa idei kiírásából és várhatja a 3.forduló sorsolását. A következő kört várhatóan 2018 februárjában fogják lebonyolítani.

  Érdekesség, hogy tavaly ilyenkor az akkor még BLSZ II.osztályú csapatunk az egy osztállyal alacsonyabban szereplő Duna SK vendégeként játszott 2:2-es döntetlent, ami ugyebár a szabályok értelmében az azonnali kiesésünket jelentette.

  Csapatunk legközelebb pénteken edz a Márton úti sporttelepen 18.30-as kezdéssel, míg legközelebb vasárnap 16 órakor lépünk pályára a Budai XI SE vendégeként bajnoki mérkőzésen a Budapesti Elektromos SE sporttelepén.
  2017.szeptember 18.:
  Három gólos előny után veszített öregfiúk csapatunk két pontot...


  Műegyetemi FC - Csillaghegyi MTE 3:3 (0:2)
  Promontor utca, 20 néző. Vezette: Tiringer Máté (Hegyesi Dávid, Szabó Levente)

  Csillaghegyi MTE: Tausz Péter - Hajdu Péter, Weitzinger Imre, Kőhegyi Zoltán, Simonffy László - Farkas Gergely, Gonda Gergely, Haselbach Ferenc, Weitzinger Zsolt - Benő Norbert, Ádám Zsolt.

  A cserék: Kiss Krisztián, Muhari Zoltán, Orosházi Miklós.


  Öregfiúk csapatunk két vereséggel kezdte a 2017/2018-as idényt, ám a múlt héten már sikerült megszereznünk első győzelmünket, így kellő önbizalommal vártuk a Műegyetemi FC elleni idegenbeli bajnoki mérkőzést.

  Az első 25 percben csapatunk többet támadott. A budafoki pálya talaja a mi játékunknak kedvezett inkább, így nem is keltett különösebb meglepetést a jelenlévőkben, amikor egy öngólnak köszönhetően megszereztük a vezetést (0:1). A vezető gól megszerzése után sem álltunk le és igyekeztünk minél hamarabb megduplázni előnyünket. Ez végül még az első félidő vége előtt jött össze, miután Weitzinger Zsolt volt eredményes (0:2). A második félidőt is csapatunk kezdte jobban. A 46.percben Kiss Krisztián váltotta Hajdu Pétert csapatunkban. Kiss Krisztián eddig a szezonban mindig a kezdőcsapatban kapott helyet, most azonban csak a cserepadon, így bizonyára nagy volt benne a bizonyítási vágy. Két perccel beállása után Ádám Zsolt találatával már három gólos volt az előnyünk (0:3). Eldőlni látszott a három pont sorsa. Talán túlságosan is kiengedett csapatunk a biztos előny tudatában, így feljött a hazai együttes. Az 53.percben össze is jött nekik a szépítés (1:3). Négy perccel később kettőt is cseréltünk: Haselbach Ferenc, valamint Benő Norbert hagyta el a játékteret, míg a helyükre Orosházi Miklós, valamint Muhari Zoltán érkezett. A 65.percben aztán kissé váratlanul újabb gólt szerzett a hazai csapat (2:3), így ismét nyílttá vált a mérkőzés. A 69.percben aztán Ádám Zsolt szabálytalankodott sárga lapot érően a büntetőterületen belül. A jogosnak tűnő büntetőt pedig értékesítette a hazai csapat (3:3). A hátralévő 10 percben már nem esett újabb találat, így csapatunk három gólos előnyét elherdálva végül csak egy pontot szerzett.

  A héten kedden, illetve pénteken lesz edzés a Márton úton 18.30-as kezdéssel. Szerdán 16.30-as kezdéssel első csapatunk fogadja hazai pályán a BLSZ I.osztályú Unione FC csapatát a Budapest Kupa 2.fordulójában. Legközelebbi bajnoki mérkőzésünket jövő héten kedden fogjuk lejátszani 19.45-kor a III.kerületi TVE sporttelepén a MAC csapata ellen.
  2017.szeptember 17.:
  Legutóbb 10 éve kezdtük ilyen jól a szezont!


  Amint arról már beszámoltunk honlapunkon, csapatunk remekül kezdte a 2017/2018-as idényt a BLSZ III.osztály 2.csoportjában. Az első fordulóban hazai pályán 3:1 arányban legyőztük a BME Wanderers FC csapatát, majd vendégként 3:0 arányban múltuk felül az Inter 04 FC-t, míg tegnap ismét hazai pályán léptünk pályára, ahol 2:0-ás győzelmet arattunk a Testvériség SE II felett.

  Az idénykezdés remek alkalmat biztosított arra, hogy utánanézzünk, hogy hogyan kezdte a legutóbbi néhány szezonját a Csillaghegyi MTE az aktuális bajnokságban. A statisztikát minden idénynél a 3.forduló utáni állás alapján készítettük el.

  Az elmúlt 13 év statisztikái alapján kijelenthető, hogy a Csillaghegyi MTE nem számít jó idénykezdő csapatnak. Ebben az időszakban 3 mérkőzés után a Csillaghegyi MTE legfeljebb 4 pontot szerzett, de kétszer is előfordult, hogy 3 forduló elteltével még nem volt szerzett pontunk.

  A 2007/2008-as idény lóg ki pozitív értelemben a sorból, hiszen ekkor a BLSZ I.osztály küzdelmeit 9 ponttal kezdte csapatunk, ami ugye 100%-os teljesítménynek mondható (a 4.fordulóban a Gázművek MTE elleni kerületi rangadón gól nélküli döntetlen született). 10 évvel ezelőtt első három mérkőzésünkből kettőt is idegenben játszottunk és mindkettőt 6:0 (!) arányban sikerült megnyernünk (a Voyage, illetve a Szabadkikötő ellen), míg hazai pályán 2:1-re győztük le a MAFC csapatát.

  A mostanit megelőző 13 szezonban 3 fordulót követően átlagban 2,85 pontot szerzett csapatunk, ami 31,62%-os teljesítményt jelent.

  Ezek alapján nem számíthattunk idén sem jó szezonkezdésre, ám a csapat rácáfolt a statisztikai adatokra és három győzelemmel kezdte a szezont 10 év után ismét. Említésre méltó, hogy 10 éve csapatunk meg is nyerte az aktuális bajnokságot. Jó lenne a mostani bajnokság végén is megírni ugyanezt, hogy aztán 2018 augusztusában ismét azon izgulhassunk, hogy a történelem megismétli-e önmagát. Persze, akkor már a BLSZ II.osztályban...
  Érdekes statisztikai adat továbbá, hogy csapatunk hogy áll a budapesti bajnokságokat összesítve a kapott gólok tekintetében. A statisztikában csak azokat a csapatokat vettük figyelembe, amelyek már legalább 3 bajnoki mérkőzésen túl vannak.

  A BLSZ I.osztályban a REAC csapata 5 mérkőzés után még nem kapott gólt, így ők abszolút vezetik ezt a rangsort. Három-három bajnoki mérkőzésen van túl csapatunk mellett a BLSZ IV.osztályú Rúg-6 FC is, amely együttesek eddig mindössze egy gólt kaptak a bajnokságban, így ezek a csapatok férnek még oda a képzeletbeli dobogó másik két fokára.

  (2 lejátszott bajnoki mérkőzés után egy csapat nem kapott még gólt az Airnergy FC révén, míg három csapat egy gólt kapott)
  2017.szeptember 16.:
  3/3! Dr. Mikó István duplájával itthon tartottuk mind a három bajnoki pontot!


  Csillaghegyi MTE - Testvériség SE II 2:0 (1:0)
  Márton út, 80 néző. Vezette: Horváth Balázs (Kis Patrik, Tóth Csaba)

  Csillaghegyi MTE: Bózsik Márton - Ádám Zsolt, Gál Zsolt, Gonda Gergely, Craveró Zoltán - Vass Dániel, Molnár Dániel, Gazgyik Szabolcs, Weitzinger Zsolt - Benő Norbert, Dr. Mikó István.

  A cserék: Imre Zoltán, Dr. Jurkinya Richárd, Makai Gábor, Weitzinger Imre.


  Csapatunk remekül kezdte a 2017/2018-as bajnoki idényt, hiszen miután a nyitómérkőzésen hazai pályán 3:1-re sikerült legyőzni a BME Wanderers FC csapatát, nem álltunk le és a múlt héten az Inter 04 FC-t múltuk felül 3:0 arányban vendégként. A cél egyértelműen az volt, hogy folytatódjon sikeres szereplésünk a BLSZ III.osztály 2.csoportjában. Soros ellenfelünk a Testvériség SE II volt, amely a nyitófordulóban 2:0-ra győzni tudott a Budakeszi SC otthonában, ám a múlt héten hazai pályán 3:1-es vereséget szenvedett az MLTC gárdájától.

  Csapatunk 24 fős keretéből ezúttal is hiányoztak többen. Nem számíthatott a szakmai stáb ezúttal Kukunberg Márk, Németh Tamás, Drozdz István, Takács Benedek, Lévai Kálmán, Imre Sándor, Bocskai István, Stefanik Arnold, valamint Tolnai Balázs játékára. Közülük azonban eddig csak Németh Tamás, Drozdz István, Lévai Kálmán, valamint Imre Sándor lépett pályára idén bajnoki mérkőzésen. Volt azonban egy nagy visszatérője együttesünknek, ugyanis letöltötte eltiltását csapatunk jobb hátvédje, Dr. Jurkinya Richárd, aki így ismét bevethető volt. Nem kevesebb, mint 155 nap után léphetett ismét pályára bajnoki mérkőzésen hátvédünk. A szakmai stáb ezúttal a cserepadra jelölte rutinos hátvédünket. Négy helyen módosult összeállításunk a múlt hetihez képest. Kikerült a kezdőcsapatból Lévai Kálmán, Németh Tamás, Makai Gábor, valamint Imre Zoltán (utóbbi kettő a cserepadon kezdett, az előbbi kettő pedig ezúttal nem volt jelen a mérkőzésen), míg bekerült Gál Zsolt, Vass Dániel, Weitzinger Zsolt, valamint Dr. Mikó István. Közülük csak Dr. Mikó István lépett pályára a múlt heti, Inter 04 FC elleni mérkőzésen, ahol csereként beszállva sokat lendített csapatunk támadójátékán, ahol végül két gólban is tevékeny részt vállalt. Talán emiatt, de ezúttal a kezdőcsapatba nevezte őt Boldizsár Imre. És nem is tette rosszul, hiszen rögtön a 7.percben meghálálta rutinos támadónk a bizalmat és megszerezte csapatunknak a vezetést (1:0)! Tíz perccel később Gazgyik Szabolcs kapott sárga lapos figyelmeztetést Horváth Balázs játékvezetőtől. A rúgott gól után nem állt le csapatunk és igyekezett megduplázni előnyét. Erre több lehetőségünk is volt az első játékrészben, ám lehetőségeinket nem tudtuk gólra váltani, így a félidő 1:0-val ért véget. Az első félidő utolsó percében Gál Zsolt kapott sárga lapot Horváth Balázs játékvezetőtől. A vezetés ellenére nem volt maradéktalanul elégedett Boldizsár Imre. Emiatt kettős cserére szántuk el magunkat a félidőben. Imre Zoltán, valamint Dr. Jurkinya Richárd állt be Gazgyik Szabolcs, valamint Gál Zsolt helyére. A második félidőből alig telt el három perc és Dr. Mikó István megszerezte saját maga, valamint csapatunk második gólját is (2:0)! A második rúgott gól után csapatunk megnyugodhatott, nem kellett siettetnie a táamdásokat. A 65.percben Ádám Zsolt helyére érkezett a fiatal Makai Gábor. A 78.percben Molnár Dániel kapott sárga lapos figyelmeztetést, míg három perccel később Benő Norbert is "besárgult". Benő Norbertnek ez már a második sárga lapos figyelmeztetése volt az idei szezonban. Lehet, hogy emiatt, de két perc múlva le is cserélte őt Boldizsár Imre. Helyére Weitzinger Imre érkezett. A hátralévő szűk 10 percben már nem esett újabb találat, így csapatunk második hazai bajnoki mérkőzését is két gólos különbséggel nyerte meg teljesen megérdemelten!

  A jövő heti program a következő: hétfőn 19 órás kezdéssel öregfiúk csapatunk játszik bajnoki mérkőzést Budafokon (1222 Budapest, Promontor utca 89/a) a Műegyetemi FC ellen. Kedden 18.30-as kezdéssel edzést vezényel a szakmai stáb, majd szerdán 16.30-as kezdéssel a Budapest Kupa 2.fordulójában fogadjuk hazai pályán a BLSZ I.osztályú Unione FC csapatát. A szabályok értelmében döntetlen esetében is csapatunk a továbbjutó! Csütörtökön pihenőnap, majd pénteken 18.30-as kezdéssel ismét edzést vezényel a szakmai stáb. majd a szombati pihenőnapot követően vasárnap 16 órás kezdéssel lejátssza felnőtt csapatunk idei negyedik bajnoki mérkőzését is. Ellenfelünk a Budai XI SE lesz idegenben. A mérkőzést a Budapesti Elektromos SE sporttelepén (1138 Budapest, Népfürdő utca 20) fogjuk lejátszani.
  2017.szeptember 13.:
  Megvan a hétfői öregfiúk bajnoki kezdési időpontja!

  Amint arról korábban beszámoltunk, a hét elején még nem lehetett tudni, hogy öregfiúk legközelebb mikor lép pályára bajnoki mérkőzésen. Ma délelőtt eldőlt, hogy a Műegyetemi FC elleni bajnoki mérkőzésünk 19 órakor fog kezdődni! A találkozót a Budafoki MTE sporttelepén fogjuk lejátszani, melynek pontos címe a következő: 1222 Budapest, Promontor utca 89/a. A találkozót Tiringer Máté fogja vezetni, míg segítői Hegyesi Dávid, valamint Szabó Levente lesznek.
  2017.szeptember 12.:
  Csillaghegyi MTE - Unione FC lesz a Budapest Kupa 2.fordulójában !!!

  A Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatósága kisorsolta a Budapest Kupa 2.fordulójának párosításait. A Curia utcai sorsoláson nem fogta kezünket Fortuna, ugyanis a BLSZ I.osztályú Unione FC csapatát kaptuk.
  A kupa hivatalos versenykiírása szerint a fordulót a szeptember 20-21 (szerda-csütörtök) napokon kell megrendezni, ám miután a harmadik forduló csak 2018 februárjában kerül lebonyolításra, ezért természetesen halasztásra is van lehetőség.
  Csapatunk lesz a találkozó pályaválasztója, így a találkozót a Márton úti sporttelepen fogjuk megrendezni. Az időpont egyeztetése még zajlik, ám könnyen elképzelhető, hogy szeptember 20-án, szerdán lesz a találkozó. Természetesen a részletekről később beszámolunk!


  Benő Norbert vezérletével megszerezte idei első győzelmét öregfiúk csapatunk!


  Csillaghegyi MTE - KISE 6:2 (2:1)
  Márton út, 30 néző. Vezette: Baranyi Gábor (Tóth II Tamás, Horváth Gergely)

  Csillaghegyi MTE: Mudra Ferenc - Simonffy László, Weitzinger Imre, Weitzinger Zsolt, Hajdu József - Kőhegyi Zoltán, Németh Tamás, Haselbach Ferenc, Hajdu Péter - Ádám Zsolt, Benő Norbert.

  A cserék: Orosházi Miklós, Tausz Péter, Gonda Gergely, Trautmann Arnold, Jaksi Tibor, Kozselka István.


  Harmadik bajnoki mérkőzésén megszerezte idei első győzelmét öregfiúk csapatunk! Ellenfelünk a KISE csapata volt, amely idei első bajnoki mérkőzését játszotta le, így nehéz volt elképzelni, hogy mire számíthatunk a bajnoki mérkőzésen. Csapatunk erős összeállításban tudott ezúttal pályára lépni. Farkas Gergely, Kiss Kriztián, valamint Muhari Zoltán nem állt ezúttal rendelkezésre. Az első negyedórát még átvészelte a KISE csapata, ám már ekkor is csapatunk nyomott, majd a 18.percben Benő Norbert góljával megszereztük a vezetést (1:0)! Hét perccel később aztán kissé váratlanul egyenlített a vendég csapat (1:1). Szerencsére a kapott gól nem fogta meg a mieinket és a 37.percben Ádám Zsolt góljával ismét megszereztük a vezetést (2:1), így a félidő a mi vezetésünkkel ért véget. Ádám Zsolt góljánál már a pályán tartózkodott Orosházi Miklós is, aki a 34.percben Hajdu Józsefet váltotta. A félidőben a mieink kettőt is cseréltek: Mudra Ferenc helyére Tausz Péter érkezett a kapuba, míg Haselbach Ferencet Gonda Gergely váltotta. A második félidőből alig telt el három perc és Benő Norbert góljával megdupláztuk előnyünket (3:1). Az 58.percben Benő Norbert megszerezte harmadik gólját is a mérkőzésen (4:1), így eldőlni látszott a három pont sorsa. Két perccel később azonban szépített a vendég KISE (4:2). A gyors gólváltásnál már a pályán tartózkodott a mieinknél Trautmann Arnold, valamint Jaksi Tibor is, akik Németh Tamás, valamint Ádám Zsolt helyére érkeztek. A 61.percben aztán Kozselka István is beállt, méghozzá Hajdu Péter helyére. A 75.percben a csereként beállt Orosházi Miklós is betalált (5:2), míg a 6:2-es végeredményt Benő Norbert (ki más?) állította be egy perccel később (6:2). A rendkívül sportszerű találkozón végül csapatunk teljesen megérdemelten tartotta itthon mind a három bajnoki pontot.

  A héten kedden, szerdán, valamint csütörtökön 18.30-as kezdéssel tart edzést a szakmai stáb a Márton úti sporttelepen. Legközelebbi bajnokiját öregfiúk csapatunk várhatóan jövő héten hétfőn játssza a Műegyetemi FC vendégeként a Budafoki MTE Promontor utcai sporttelepén, ám a mérkőzés kezdési időpontja egyelőre nem ismert. Természetesen a későbbiekben beszámolunk majd róla! Felnőtt csapatunk szombaton 11 órakor fogadja hazai pályán a Testvériség SE II csapatát bajnoki mérkőzésen.
  2017.szeptember 11.:
  Frissült csapatunk honlapja!


  Frissült a Csillaghegyi MTE honlapja, melyet megtekinthetnek a csapat menüpontjai alatt.

  - Csapatunk kerete jelenleg 24 fős, melyet megtekinthetnek a keretnél.
  - Csapatunk házigóllövőlistáját jelenleg Imre Zoltán vezeti 3 találattal. A góllövőlista is frissült.
  - Csapatunk két forduló elteltével a második helyen áll a BLSZ III.osztály 2.csoportjában. A friss tabella is megtekinthető.
  - Csapatunk őszi sorsolása is megtekinthető. Jelenleg két mérkőzésünknek nincs időpontja és helyszíne, a többi megtekinthető a sorsolásnál.
  - Csapatunk galériája pedig amint arról már korábban beszámoltunk, folyamatosan frissül a bajnoki mérkőzések után. A galéria is megtekinthető.
  2017.szeptember 10.:
  Bózsik Márton életben tartott minket, utána megérdemelten győztünk!


  Inter 04 FC - Csillaghegyi MTE 0:3 (0:1)
  Goldball Park, 70 néző. Vezette: Szingajevszkij Julian (Szuhanyik Péter Lajos, Huszti András Norbert)

  Csillaghegyi MTE: Bózsik Márton - Craveró Zoltán, Gonda Gergely, Németh Tamás, Ádám Zsolt - Molnár Dániel, Gazgyik Szabolcs, Lévai Kálmán - Makai Gábor, Imre Zoltán, Benő Norbert.

  A cserék: Dr. Mikó István, Drozdz István, Imre Sándor, Weitzinger Imre.


  Amint arról már korábban beszámoltunk, felnőtt csapatunk győzelemmel kezdte a 2016/2017-es szezont, miután hazai pályán 3:1-re sikerült legyőznünk a BME Wanderers FC csapatát. A második fordulóban az Inter 04 FC-vel mérkőztünk meg vendégként a Goldball Parkban. Maráczi János együttese az első fordulóban egy gólgazdag mérkőzésen 4:3-as vereséget szenvedett az MLTC otthonában.

  Csapatunkból ezúttal is többen hiányoztak. Nem számíthatott Boldizsár Imre ezúttal Vass Dániel, Gál Zsolt, Weitzinger Zsolt, Takács Benedek, Dr. Jurkinya Richárd, Bocskai István, Tolnai Balázs, valamint Kukunberg Márk játékára nem számíthatott. A 8 hiányzó ellenére sem mondható el, hogy tartalékosan állt fel csapatunk, ami mindenképpen a keret bőségét, valamint erősségét jelzi. A lelátón viszonylag sokan voltak, mintegy 70 szurkoló foglalt helyet. Közülük többen a Csillaghegy sikeréért szorítottak, ám Muhari Zoltánék között is téma volt, hogy védelmünket kifejezetten rutinos labdarúgók alkották ezúttal. Boldizsár Imre ezúttal a Craveró Zoltán, Németh Tamás, Gonda Gergely, Ádám Zsolt négyesnek szavazott bizalmat. Védelmünk átlagéletkora így 40,75 év volt. A múlt héten azonban az Inter 04 FC csapatában az 55 esztendős Maráczi János játszott középhátvédet, aki ezúttal csak a cserék közé jelölte magát.

  Az Inter 04 FC kezdte jobban a találkozót, hiszen a piros mezes csapat előtt nem kevesebb, mint három nagy helyzet is adódott az első húsz percben, ám mindhárom alkalommal nagyot védett kapusunk, Bózsik Márton, aki így életben tartotta csapatunk győzelmi esélyeit. A mérkőzés előtt Boldizsár Imre elmondta, hogy csapatunk számára ezúttal nem opció a pontvesztés. A hazai csapatból Gorgosilich Lukas játszott leginkább veszélyesen, ami nem meglepő, hiszen a múlt héten csapata mindhárom gólját ő szerezte, ám védelmünk helytállt. Miután kijöttünk a kezdeti szorításból, Makai Gábor könnyedén megszerezhette volna a vezetést csapatunknak, ha egy kicsit határozottabb. Benő Norbert a jobb szélen ezúttal is veszélyesen játszott, többször is hintába ültette a védőket, veszélyes szituációkat kialakítva ezzel a kapu előtt, ám támadóink ekkor még nem tudtak élni ezekkel a lehetőségekkel. A 26.percben sárga lapos figyelmeztetésben részesítette Szingajevszkij Julian játékvezető a hazai csapat egyik játékosát. A 28.percben aztán Gazgyik Szabolcs szerencsés találatával sikerült megszereznünk a vezetést (0:1). A gól megnyugtató hatással volt csapatunkra. A 39.percben Craveró Zoltán, majd négy perccel később Benő Norbert "sárgult be". A félidő végéig már nem módosult az állás, így 1.0-ás vezetéssel vonulhattunk pihenőre. A vezetésünk ellenére Boldizsár Imre nem volt maradéktalanul elégedett. Cserélt is a félidőben vezetőedzőnk: Makai Gábor helyére Dr. Mikó István állt be, ami végül nyerőhúzásnak bizonyult. Az 53.percben Gonda Gergely is sárga lapos figyelmeztetésben részesült. Hat perccel később aztán Dr. Mikó István ugratta ki remek ütemben Benő Norbertet, aki nem hibázta el a ziccert és megduplázta csapatunk előnyét (0:2). Kettőt is cserélt a gól után Boldizsár Imre. Gazgyik Szabolcs, valamint Németh Tamás jött le, míg a helyükre Drozdz István, valamint Imre Sándor érkezett. A két gólos előnyünk birtokában még nyugodtabban játszottunk. Igyekeztünk járatni a labdát, ami többé-kevésbé sikerült is. Összességében egyértelműen jobb teljesítményt nyújtott csapatunk, mint a múlt héten. A 71.percben megfogyatkozott a hazai csapat, miután a játékvezető kiállította a hazai csapatból Gorgosilich Lukast. A két gólos előny és az emberelőny tudatában nem siettetük a támadásokat, a biztos védekezésre helyeztük a hangsúlyt. A 80.percben egy sakk-mattig kijátszott akció végén passzolt az üres kapuba Imre Zoltán (0:3), mellyel végleg eldőlt a három pont sorsa. A gól után ismét cseréltünk: Weitzinger Imre állt be Benő Norbert helyére. Több említésre méltó esemény már nem történt a mérkőzésen, így ha nem is könnyen, de végül magabiztosan, 3:0-ra nyerte meg csapatunk a második bajnoki mérkőzését, így ha csak ideiglenesen is, de csapatunk átvette a vezetést a BLSZ III.osztály 2.csoportjában. Külön jár a gratuláció Gazgyik Szabolcsnak, aki ma első bajnoki gólját szerezte meg a Csillaghegyi MTE színeiben!

  Öregfiúk csapatunk hétfőn 17.00-as kezdéssel fogadja a Márton úton a KISE öregfiúk csapatát idei harmadik bajnoki mérkőzésén. Öregfiúk csapatunk eddigi két mérkőzésén még nem szerzett pontot az idei szezonban.

  A jövő héten kedden, szerdán, valamint csütörtökön tart edzést a szakmai stáb a Márton úton 18.30-as kezdéssel, míg felnőtt csapatunk legközelebb szombaton 11 órakor lép pályára bajnoki mérkőzésen. Soros ellenfelünk a Testvériség SE II lesz hazai pályán. A Testvériség SE II az első fordulóban a Budakeszi SC vendégeként győzni tudott 2:0-ra, ám tegnap hiába szerezte meg a vezetést hazai pályán az MLTC ellen, végül 3.1-es vereséget szenvedett, így két mérkőzés után három pont áll a neve mellett.

  A galériába felkerült 16 kép a mérkőzésről!


  2017.szeptember 9.:
  Ma. 17.00. Inter 04 FC - Csillaghegyi MTE !!!


  Ma 17 órás kezdéssel csapatunk lejátssza idei második bajnoki mérkőzését is a BLSZ III.osztály 2.csoportjában. Ellenfelünk az Inter 04 FC csapata lesz, amely tavaly még a BLSZ III.osztály 1.csoportjában szerepelt, ahol végül a 6.helyen végzett többek között a bravúros tavaszi szereplésének köszönhetően (tavasszal a begyűjthető pontok 69,4%-át, míg ősszel csupán 30,6%-át gyűjtötték be). A Maráczi János által irányított gárda kimondottan jó erőállapotban várta az idei szezont, miután az együttes folyamatosan edz a Goldball Parkban viszonylag nagy létszámban. A nyáron soros ellenfelünk is több edzőmérkőzésen lépett pályára (többek között a Pénzügyőr SE II, valamint a KISE is az ellenfelek között volt), amelyeken több-kevesebb sikert értek el.

  Az Inter 04 FC csapata a múlt héten 4:3-as vereséget szenvedett az MLTC vendégeként, ám ez a találkozó nem biztos, hogy hűen tükrözi ellenfelünk játékerejét, miután komoly létszámhiány lépett fel náluk az első bajnokin. A találkozót a helyszínen tekintette meg Boldizsár Imre, aki az alábbiakat nyilatkozta ellenfelünkről:
  "Az egyértelműen látszik az Inter 04 FC csapatán, hogy Maráczi János lett a vezetőedző, aki ugye korábban az 1908 SZAC KSE vezetőedzője volt hosszú ideig. Felépített támadásokat próbálnak csinálni. A harmadosztályhoz viszonyítva van néhány kiemelkedő képességű játékosuk, a többiek pedig próbálnak alájuk dolgozni. A valós tudást azonban nehéz ebből az egy mérkőzésből lemérni, hiszen a létszámhiányuk miatt például Maráczi Jánosnak is kellett egy félidőt játszania, aki egyébként egyáltalán nem lógott ki a csapatból 55 esztendős kora ellenére. Nem lebecsülve ellenfelünket, de nekünk ezen a mérkőzésen a pontvesztés nem opció, ha valóban szeretnénk feljutni a BLSZ II.osztályba. A múlt heti mérkőzés alapján azt mondom, hogy ellenfelünk védelme sebezhető."

  A találkozót Szingajevszkij Julian fogja vezetni. A 34 esztendős játékvezető a tavalyi szezonban nem működött közre csapatunk egyetlen mérkőzésén sem, mint ahogyan segítői, Szuhanyik Péter Lajos, valamint Huszti András Norbert sem.

  Két mérkőzést érdemes megemlíteni a két csapat közelmúltjából. A VI. Téli Nagypályás Torna 5.fordulójában az Inter 04 FC a Csillaghegyi MTE öregfiúk csapatával mérkőzött meg. A találkozót 4:0 arányban öregfiúk csapatunk nyerte meg. A találkozón Orosházi Miklós 2, míg Ádám Zsolt és Vass Dániel 1-1 gólt szerzett. Könnyen elképzelhető, hogy Ádám Zsolt a mai mérkőzésen is pályára fog lépni. A másik mérkőzés pedig a VII. Téli Nagypályás Torna keretein belül lett lejátszva, ahol az Inter 04 FC ismét a Csillaghegyi MTE öregfiúk csapatával mérkőzött meg. Maráczi János együttesének sikerült visszavágnia az egy évvel korábbi vereségért, hiszen a találkozót 3:2 arányban a kék-fekete mezesek nyerték meg. A találkozón kétszer is a Csillaghegy szerezte meg a vezetést, ám mindkétszer egyenlíteni tudott az Inter 04 FC, sőt a mérkőzés vége előtt nem sokkal a győztes gólt is sikerült megszerezniük.

  A 17 órakor kezdődő összecsapásra szeretettel várunk mindenkit! A mérkőzés helyszíne a Goldball Park lesz, amelynek pontos címe a következő: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 26-28.

  Csapatunkkal kapcsolatos hír továbbá, hogy a Budapest Kupa 2.fordulójának sorsolását jövő héten kedden (szeptember 12) tartják a Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatóságának Curia utcai székházában 10 órás kezdéssel. A sorsoláson már a Csillaghegyi MTE is érdekelt lesz. A forduló hivatalos játéknapjai 2017.szeptember 20-21-én (szerda és csütörtök) lesznek. A tét a legjobb 32 közé kerülés lesz.
  2017.szeptember 4.:
  Nem kezdte jól a szezont öregfiúk csapatunk.


  Fabulon SC - Csillaghegyi MTE 3:1 (2:0)
  Kőér utca, 30 néző. Vezette: Grünvald Gábor (Huszár Ákos, Gajzágó Imre)

  Csillaghegyi MTE: Tausz Péter - Hajdu Péter, Weitzinger Imre, Gonda Gergely, Simonffy László - Ádám Zsolt, Kiss Krisztián, Haselbach Ferenc, Weitzinger Zsolt - Orosházi Miklós, Benő Norbert.

  A cserék: Farkas Gergely, Trautmann Arnold, Muhari Zoltán, Kozselka István.


  Az első fordulóban a Budakeszi SC-t idegenben 5:2-re legyőző Fabulon SC vendégei voltunk a második fordulóban. Mint ismert, csapatunk hazai pályán 5:3-as vereséget szenvedett a Halásztelek FC-től. Az első fordulóbeli kezdőcsapatból ezúttal kimaradt Németh Tamás, Muhari Zoltán, Farkas Gergely, Hajdu József, valamint Kőhegyi Zoltán is. Helyükre bekerült Weitzinger Zsolt, Orosházi Miklós, Hajdu Péter, Gonda Gergely, valamint Simonffy László. Csapatunk jól kezdte a találkozót, sikerült helyzeteket is kialakítani, ám sem Orosházi Miklós, sem Benő Norbert nem járt sokáig sikerrel. Ellenben ellenfelünk igen, akik a 38.percben Nagy Tibor találatával megszerezték a vezetést (1:0). A támadó egy perccel később ismét eredményes volt (2:0), így a félidő 2:0-ás hazai vezetéssel ért véget. A félidőben Hajud Pétert váltotta Farkas Gergely, míg Kozselka István állt be Ádám Zsolt helyére. A cserék jót tettek csapatunk játékának, hiszen szinte rögtön a második félidő elején sikerült szépítenünk Benő Norbert találatával (2:1), aki így megszerezte idei első bajnoki találatát. Csapatunk előtt több lehetőség is adódott az egyenlítés érdekében. A 60.percben Muhari Zoltán váltotta Orosházi Miklóst, míg hat perccel később Haselbach Ferenc helyére állt be Trautmann Arnold. Az egyenlítés azonban csak nem akart összejönni. A 74.percben aztán a hazai csapat visszaállította a két gólos különbséget (3:1), így végül csapatunk második bajnoki mérkőzésén is vereséget szenvedett. A mérkőzésen sárga lapos figyelmeztetésben részesült Benő Norbert, valamint Kiss Krisztián is.

  A héten kedden, szerdán, illetve csütörtökön tart edzést a szakmai stáb a Márton úton 18.30-as kezdéssel, míg legközelebbi bajnoki mérkőzését öregfiúk csapatunk jövő héten hétfőn fogja lejátszani a Márton úton 17 órás kezdéssel a KISE együttese ellen, amely eddig mind a két bajnoki mérkőzését elhalasztotta. A találkozót Baranyi Gábor fogja vezetni, míg segítői Tóth II Tamás, valamint Horváth Gergely lesznek.
  2017.szeptember 2.:
  Győzelemmel kezdtük a szezont !!!


  Csillaghegyi MTE - BME Wanderers 3:1 (2:0)
  Márton út, 50 néző. Vezette: Barta Attila (Kiss György, Ilinszky Gábor)

  Csillaghegyi MTE: Bózsik Márton - Craveró Zoltán, Gonda Gergely, Gál Zsolt, Lévai Kálmán - Drozdz István, Molnár Dániel, Vass Dániel - Makai Gábor, Imre Zoltán, Benő Norbert.

  A cserék: Németh Tamás, Dr. Mikó István, Weitzinger Zsolt, Gazgyik Szabolcs, Weitzinger Imre, Ádám Zsolt.


  Kezdjük a legfontosabbal: csapatunk ha nem is könnyen, de végül győzelemmel kezdte a bajnoki szezont, ami nagyon fontos volt ma délelőtt! Nézzük a találkozó előzményeit röviden. Csapatunk amint arról már korábban is beszámoltunk, több edzőmérkőzésen is pályára lépett a nyári felkészülési időszak alatt több-kevesebb sikerrel. Ami mindenképpen említésre méltó, hogy a szakmai stáb (Boldizsár Imre és Stefanik Arnold) nem tudta kétszer egymás után ugyanabban az összeállításban pályára küldeni az együttest. A csapat megerősödött a tavalyihoz képest, ám a kritikusok azt is megemlítették, hogy meg is öregedett, hiszen köztudott, hogy a keretben több öregfiúk korú labdarúgó is szerepel. Az biztos volt, hogy Dr. Jurkinya Richárd nem léphet pályára az első bajnoki mérkőzésen, miután szeptember 10-ig szóló eltiltását tölti. Rajta kívül Kukunberg Márk, Tolnai Balázs, Bocskai István, Imre Sándor, valamint Takács Benedek volt a hiányzók között.

  Ennek ellenére meglepő döntéseket hozott a mérkőzés előtt az összeállításnál Boldizsár Imre, hiszen több olyan labdarúgót is csak a cserék közé jelölt, akik eddig kezdőnek számítottak. A cél mindenképpen a fiatalítás volt. A kezdőcsapat átlagéletkora végül 28,55 év volt úgy, hogy szerepelt benne a 45 esztendős Craveró Zoltán, valamint a 38 esztendős Benő Norbert is. A cserepad átlagéletkora pedig 39,67 év volt. Rögtön a kezdőcsapatba került a mindössze 16 esztendős Makai Gábor.

  Csapatunk kissé lassan, körülményesen kezdte a mérkőzést. Egy vendég akció végén a bal oldalról középre ívelt labdába vetődött bele Lévai Kálmán. A vendégek kezezést reklamáltak, de Barta Attila játékvezető továbbot intett. Helyzeteink adódtak az első 10 perc után, de az utolsó pillanatokban mindig hiba csúszott. Volt hogy Makai Gábor beadása csúszott le, volt hogy Benő Norbert beadása volt túl hosszú, illetve hogy Imre Zoltánt szerelték lövés előtt. A 27.percben Benő Norbert iramodott meg a jobb szélen, akit lerántottak a büntetőterületen belül. A játékvezető egy kis hezitálás után végül szabadrúgást ítélt a büntetőterületet övező vonalról... A szabadrúgást Craveró Zoltán fölé rúgta. Nem sokkal később Benő Norbert beadására érkezett remekül Makai Gábor, aki a hálóba fejelt, ám Kiss György asszisztens jelzésére les miatt érvénytelenítették a találatot. A 38.percben ismét Benő Norbert iramodott meg a jobb szélen, ismét szabálytalankodtak vele szemben, ám Barta Attila játékvezető ezúttal már határozottan a büntetőpontra mutatott. A labda mögé Imre Zoltán állt, aki a jobb alsó sarokba vágta a labdát (1:0). Három perccel később ismét remek labdát kapott Benő Norbert a jobb szélen, akit ismét csak szabálytalanul tudtak megállítani a büntetőterületen belül. A játékvezető ezúttal is a büntetőpontra mutatott. A labda mögé ismét Imre Zoltán állt és ugyanoda lőtte a labdát, mint korábban, megduplázva ezzel csapatunk előnyét (2:0). Két perccel később három gólosra is növelhettük volna előnyünket, miután Benő Norbert került ziccerbe, ám a lehetőséget elszórakozta, majd a visszapasszolt labdáját a csereként beállt Dr. Mikó István lőtte mellé. A félidő így 2:0-val ért véget. A szakmai stáb kettőt is cserélt még az első félidőben. Drozdz István bokasérülése miatt kellett, hogy elhagyja a játékteret a 31.percben. Helyére Németh Tamás állt be. Vass Dániel taktikai okokból lett lehozva a 36.percben. Helyére Dr. Mikó István állt be. A félidőben csak a vendég csapat cserélt, a mieink nem. Nem kezdtük rosszul a második félidőt, ám újabb gólt nem sikerült szereznünk, majd a 66.percben szépített a vendég együttes (2:1). Ekkor már a pályán volt csapatunkban Weitzinger Zsolt is, aki a fiatal Makai Gábort váltotta három perccel korábban. A gól nem fogta meg csapatunkat, sőt négy perccel később Dr. Mikó István visszaállította a két gólos különbséget (3:1). A 72.percben Gonda Gergely, majd a 76.percben Németh Tamás kapott sárga lapos figyelmeztetést. A 81.percben Gazgyik Szabolcs váltotta Craveró Zoltánt csapatunkban. A hajrában már nem esett újabb gól, így csapatunk ha nem is könnyen, de végül behúzta első bajnoki mérkőzését a BLSZ III.osztályban.

  A galériába felkerült 11 kép a mai mérkőzésről!

  Csapatunk a jövő héten kedden, szerdán, illetve csütörtökön edz a Márton úti sporttelepen 18.30-as kezdéssel, majd szombaton 17 órás kezdéssel az Inter 04 FC vendégei leszünk. A mérkőzés helyszíne a Goldball Park (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 26-28) lesz. Külön említést érdemel továbbá az is, hogy hétfőn 17.30-as kezdéssel öregfiúk csapatunk lejátssza idei második bajnoki mérkőzését. Soros ellenfelük a Fabulon SC lesz idegenben a Kőér utcai sporttelepen.

  Ma délután játszották csoportunkban az ASR Gázgyár II - BEAC mérkőzést, amelyen a vezetést a BEAC szerezte meg, ám a BLSZ IV.osztályból feljutott Gázgyár csapata fordítani tudott, ám egy remek hajrának köszönhetően a BEAC végül 3:2-es győzelmével elvitte mind a három pontot a Sujtás utcából.
  2017.szeptember 1.:
  Felnőtt csapatunk a héten kedden edzett (6 játékos volt jelen), majd szerdán az utolsó edzőmérkőzésén lépett pályára a nyáron. Ellenfelünk a Mészöly Focisuli SE U19-es együttese volt. A találkozó meglepően jó iramú volt, amelyen Imre Zoltán góljával a mieink szerezték meg a vezetést még az első félidőben. A második játékrészben aztán Vass Dániel értékesített egy büntetőt, így csapatunk 2:0-ra nyerni tudott.
  A mérkőzés után öregfiúk csapatunk játszott a Mészöly Focisuli SE U19-es együttese ellen mintegy fél órát, amelyen 1:0-ra győztek az ifjak. Trautmann Arnold előtt óriási gólszerzési lehetőség adódott, ám nem tudott élni a lehetőséggel.
  Csütörtökön ismét edzést vezényelt a szakmai stáb a csapatnak, majd a pénteki pihenőnapot követően szombaton már bajnoki mérkőzés vár felnőtt csapatunkra!


  Első bajnoki mérkőzésünket a MAFC Wanderers ellen fogjuk játszani hazai környezetben. Az egykor szebb napokat is megélt együttesek találkozóját Balog Attila fogja vezetni. Segítői Kiss György, valamint Ilinszky Gábor lesznek. Tavaly egyikükkel sem találkozott felnőtt csapatunk, ám a tavasszal Ilinszky Gábor volt a kettes számú asszisztens a Gamma LSE - Csillaghegyi MTE öregfiúk bajnoki mérkőzésen, melyen csapatunk 5:3-as vereséget szenvedett.
  Soros ellenfelünk a tavalyi szezonban még a BLSZ IV.osztály 3.csoportjában szerepelt BME Wanderers FC néven, ahol végül a Bp. Erdért SE II mögött a második helyen végzett (a csoportból a legjobb feljutó volt, hiszen a Bp. Erdért SE II nem juthatott fel). 24 mérkőzéséből 18-at megnyert a Wanderers, míg 6 alkalommal vereséget szenvedett. Döntetlent nem játszott a szezon során. Figyelemre méltó adat, hogy ők szerezték messze a legtöbb gólt a csoportban, számszerint 130-at és mindössze 36-ot kaptak. Egyébként a 130 rúgott góllal a BLSZ IV.osztály összes csoportját tekintve az 5.helyen végeztek. Csak összehasonlításképpen: csapatunk tavaly a BLSZ II.osztályban 32 gólt szerzett. Érdemes lesz tehát figyelni a holnapi bajnoki mérkőzésen a védekezésre!
  A mérkőzésen várhatóan bemutatkozik csapatunkban a mindössze 16 esztendős Makai Gábor!
  A mérkőzésre sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
  2017.augusztus 29.:
  Tisztes helytállás a tavalyi bronzérmes ellen a nyitányon!


  Csillaghegyi MTE öregfiúk - Halásztelek FC öregfiúk 3:5 (1:3)

  Öregfiúk csapatunk kezdte a 2017/2018-as idényt a Halásztelek FC elleni hazai mérkőzéssel. A Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatósága némiképp megváltoztatta az öregfiúk bajnokság versenykiírását a tavalyihoz képest. Amíg tavaly az öregfiúk II.osztály két 12 fős csoportra volt bontva, addig idén egy 18 fős csoport alkotja a II.osztály mezőnyét. Ellenfelünk a tavaly a másik csoport harmadik helyén végző Halásztelek FC volt tegnap. A Halásztelek FC feljutása az öregfiúk I.osztályba nüanszokon (értsd: kevesebb rúgott gól) múlt, így nem ígérkezett könnyűnek a találkozó számunkra. A mérkőzés majdnem fél óra késéssel kezdődött, ám végül Lantos Tamás játékvezető a sípjába fújt. A tavalyi szezonban sem ő, sem segítői (Molnár Balázs, Tóth II. Tamás) nem működtek közre öregfiúk csapatunk egyik mérkőzésén sem.

  Csapatunkban nem léphetett pályára Tausz Péter, aki egy szövetségbeli internetes probléma miatt nem játszhatott. Egyébként csapatunk jó összeállításban tudott pályára lépni. A vezetést már az 5.percben megszerezte a vendég együttes (0:1), amit a 20.percben meg is dupláztak (0:2). Öt perccel később azonban Ádám Zsolt találatával sikerült szépítenünk (1:2)! Ádám Zsolt tavaly 10 szerzett góllal csapatunk góllövőlistájának második helyén végzett. Nála többet (számszerint 13-at) csak Benő Norbert szerzett. A 34.percben aztán ismét két gólosra növelte előnyét a Halásztelek FC (1:3), így a félidő 3:1-el ért véget.

  Csapatunk négy cserét is eszközölt 3:1-es állásnál. Elhagyta a játékteret Németh Tamás, Ádám Zsolt, Muhari Zoltán, valamint Haselbach Ferenc, míg érkezett a helyükre Weitzinger Zsolt, Mudra Ferenc, Simonffy László, valamint Orosházi Miklós. A 45.percben Mudra Ferenc öngóljával három gólosra növelte előnyét a vendég együttes (1:4), így eldőlni látszott a három pont sorsa. Nem nyugodott ebbe bele a csereként beállt Weitzinger Zsolt, aki két perccel később szépített (2:4). Csapatunk tovább támadott és mindent elkövetett a szépítőgól megszerzéséért. Az 57.percben Weitzinger Zsolt kapott sárga lapos figyelmeztetést. A 61.percben aztán a nagy visszatérő Simonffy László góljával egy gólosra csökkentettük hátrányunkat (3:4), így ismét képbe került az esetleges pontszerzés, ami bravúros eredménynek számított volna. A 76.percben aztán a vendég együttes szerzett újabb gólt (3:5), így végül 5:3 arányban megnyerte a találkozót.

  Összességében elmondható, hogy csapatunk helytállt esélyesebb ellenfelével szemben, ahol egy kis szerencsével akár a pontszerzés is összejöhetett volna. Csapatunk jövő héten hétfőn a Fabulon SC vendégeként lép pályára 17.30-as kezdéssel a Richter Gedeon Szabadidő Központban található füves pályán. A sporttelep pontos címe a következő: 1103 Budaest, Kőér utca 38. A találkozót Grünvald Gábor fogja vezetni. Segítői Huszár Ákos, valamint Gajzágó Imre lesznek.
  2017.augusztus 27.:
  A szakmai stáb eredeti terve az volt, hogy felnőtt csapatunk 10 felkészülési mérkőzéssel a háta mögött vágjon neki a 2017/2018-as idénynek. Az Ikarus BSE, valamint a Zánka elleni mérkőzés végül elmaradt, így 8 mérkőzést játszott csapatunk a nyáron. A felkészülés eleje nem alakult jól, holott a játékoskeret nem változott sokat az előző szezonhoz képest. Ám amint egyre jobb erőbe kerültek a játékosok, úgy vált egyre labdabiztosabbá és gólveszélyesebbé az együttes. Hozzá kell azonban tenni, hogy egy-két hiányzót már nagyon megérez az együttes játéka.

  A BLSZ II.osztályú együttesek elleni edzőmérkőzéseken vereséget szenvedtünk (Csep-Gól FC, Szent Pál Akadémia FC, MUN SE, Hidegkúti SC, Szabadkikötő SE), ám a BLSZ III.osztályú BEAC, valamint a IV.osztályú Külker SC csapatát már sikerült legyőzni. Ebből a szempontból kissé kilóg a BLSZ IV.osztályú Rúg-6 FC elleni felkészülési mérkőzésünk, ahol hazai pályán 3:2-es vereséget szenvedtünk. Együttesünk a jövő héten szerdán 18.30-as kezdéssel még megmérkőzik a Mészöly Focisuli SE U19-es együttesével, majd szombaton lejátssza első bajnoki mérkőzését.

  Íme egy-egy kép a Külker SC, illetve a BEAC elleni felkészülési mérkőzésről.

  A Csillaghegyi MTE öt labdarúgót igazolt a nyári szezonban.
  - A 29 esztendős Tolnai Balázs a Dunakeszi VSE csapatától érkezett és a középpálya közepén számíthat rá a szakmai stáb. Erőnlétileg még utol kell érnie magát, de a csapat erősődött érkezésével.
  - A 36 esztendős Gál Zsolt a legújabb igazolás. A Sziget Sport Akadémia SE csapatától érkezett a jobbára középhátvédként bevethető labdarúgó, aki rutinjával nagy segítségére lehet együttesünknek.
  - A 30 esztendős Bocskai István a Szentendre VSE csapatától érkezett, ám látszik, hogy erőnlétileg továbbra is nagy a lemaradása, ráadásul jelenleg kisebb sérüléssel is bajlódik.
  - A 19 esztendős Karosi Gábor korábban nem volt leigazolva más együttesbe, így kérdés, hogy mennyit tud lendíteni csapatunk támadójátékán.
  - A 34 esztendős Simonffy László az öregfiúk csapatunkhoz érkezett, korábban is a Csillaghegyi MTE igazolt labdarúgója volt.

  Ha már öregfiúk: csapatunk holnap kezdi el a 2017/2018-as szezont, méghozzá hazai pályán a Halásztelek FC ellen 17.30-as kezdéssel.

  A találkozót Lantos Tamás fogja vezetni, míg segítői Molnár Balázs, valamint Tóth II Tamás lesznek.
  Nem ígérkezik könnyű mérkőzésnek a holnapi, ugyanis a Halásztelek FC a tavalyi szezonban a 3.helyen zárt az Öregfiúk II.osztály 2.csoportjában, ami remek eredménynek számít, hiszen épphogy lemaradtak a feljutást jelentő második helyről (ugyanannyi pontot szereztek, mint a második helyezett Trend Csepel RÉF SE). Csapatunk az Öregfiúk II.osztály 1.csoportjának 8.helyén végzett.
  Jó hír lehet csapatunk számára, hogy több játékosunk is pályára lépett felnőtt csapatunk több edzőmérkőzésén, így játékban van a csapat nagy része.
  A mérkőzésre sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
  2017.augusztus 24.:
  Hírek a csapat háza tájáról!


  Csapatunk gőzerővel készül az új idényre. Célunk egyértelműen az, hogy aranyérmesként jussunk vissza a BLSZ II.osztályba. Ennek elengedhetetlen feltétele volt, hogy a keret egyben maradjon. Amint arról korábban már beszámoltunk, ez meg is valósul.

  Kedden edzőmérkőzésen fogadtuk hazai pályán az ugyancsak BLSZ III.osztályú BEAC csapatát. Edzőtáborozásunk óta ez volt az első edzőmérkőzésünk (az edzőtáborban elmaradt a Zánka elleni edzőmérkőzés). Az első félidőben nem igazán találtuk a játék ritmusát, támadásainkat jól akasztották meg a venégek, akik egy szép góllal meg is szerezték a vezetést, amit a félidőig meg is őriztek. A második félidőben már egyértelműen mi uraltuk a találkozót. Kijött a két csapat közti különbség erőnlétben. A nagy visszatérő Vass Dániel kétszer, míg a fiatal Makai Gábor, valamint Molnár Dániel egy-egy gólt szerzett. A BEAC is szerzett egyet a második félidőben, így csapatunk végül 4:2-re győzött.

  Szerdán 7 fő jelent meg az edzésen, majd csütörtökön újabb edzőmérkőzés szerepelt a programban. Ellenfelünk a BLSZ IV.osztály élmezőnyéhez tartozó Külker SC volt, így a találkozót nyugodtan nevezhettük mini házirangadónak. Csapatunk a Bózsik Márton - Ádám Zsolt, Gonda Gergely, Németh Tamás, Dr. Jurkinya Richárd - Vass Dániel, Imre Sándor, Takács Benedek, Benő Norbert - Makai Gábor, Imre Zoltán összeállításban kezdett. Dr. Mikó István, valamint Molnár Dániel voltak ezúttal a tartalékok. A mérkőzésen egyértelműen mi irányítottunk és Makai Gábor ziccerből szerzett találatával korán meg is szereztük a vezetést. Imre Zoltán pár másodperccel később egy labdaszerzést követően megduplázta csapatunk előnyét, majd Makai Gábor kotort be egy újabb gólt a gólvonalról, így 3:0-ra módosult az állás. Benő Norbert találata csak növelte a Külker gondjait, akik Jurkinya Richárd lefülelt passza után szépíteni tudtak. Imre Zoltán távolról a léc alá küldött labdájával azonban hamar visszaállt a négy gólos különbség a csapatok között. Pár góltalan perc után a Külker első góljának szerzője ismét betalált, miután a teljes védelmünket kicselezte, így 5:2-re módosult az állás. Jurkinya Richárd gyönyörű centerezését Imre Zoltán használta ki, majd Makai Gábor keresztbe passzolását Benő Norbert lépte át okosan, így a labda Molnár Dánielhez került, aki nem hibázott. Benő Norbert centerezését pedig egy vendég játékos rúgta saját kapujába, kialakítva ezzel a 8:2-es félidei állást. Imre Zoltán a félpályánál kapott labdát, amellyel ziccerig ment, majd nem hibázott, megszerezve ezzel negyedik gólját a mérkőzésen. Pár perccel később Németh Tamás parádés indítását használta ki Makai Gábor, így ekkor már 10:2 volt az állás. Dr. Mikó István centerezését Takács Benedek használta ki, majd a Külker SC támadója megszerezte harmadik gólját is a találkozón, kialakítva ezzel a 11:3-as végeredményt. 11 rúgott gólunkból négyet Imre Zoltán, hármat Makai Gábor, míg egyet-egyet, Benő Norber, Takács Benedek, Molnár Dániel, valamint egy vendég játékos szerzett. A rúgott gólokon kívül még Dr. Mikó István, valamint Németh Tamás is a kapufát találta el, vagyis lehetett volna nagyobb különbségű is a győzelmünk. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy Imre Sándort le kellett cserélni a második féidőben, miután kapott egy rúgást a bokájára. Ezúton is jobbulást és mielőbbi felépülést kívánunk neki!

  A holnapi edzés elmarad, így a csapat legközelebb szombaton 10 órakor találkozik a Szabadkikötő SE sporttelepén, miután 11 órától edzőmérkőzésen lépünk pályára a BLSZ III.osztályú csapat otthonában. A sporttelep pontos címe a következő: 1211 Budapest, Weiss Manfréd út 5-7.

  A vasárnapi, illetve a hétfői nap pihenő lesz, majd kedden 19 órától edzést vezényel a szakmai stáb a Márton utcában. Szerdán 18.30-as kezdéssel edzőmérkőzésen lépünk pályára hazai pályán a Mészöly Focisuli SE U19-es együttese ellen. Csütörtökön 19 órától ismét edzés szerepel a programban, majd a pénteki pihenőnapot követően szombaton 11 órától lejátsszuk első bajnoki mérkőzésünket hazai pályán a MAFC Wanderers FC ellen.

  A rá következő héten úgy volt, hogy pályára lépünk a Budapest Kupa első fordulójában, ám a Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatósága a héten megtartotta a sorsolást, melyen csapatunk erőnyerő lett, így majd csak a 2.fordulóban (szeptember 20-21) csatlakozik a sorozathoz.

  Hír még csapatunk háza tájáról, hogy a 2.fordulóban rendezendő Inter 04 FC - Csillaghegyi MTE mérkőzés tervezett időpontja: 2017.szepetmber 9.szombat, 17.00. A helyszín a Goldball Park lesz.
  2017.augusztus 17.:
  Három új igazolással készülünk az idényre!


  Amint arról már korábban beszámoltunk, Bocskai István a Csillaghegyi MTE-hez igazolt a Szentendre VSE csapatából.

  Rajta kívül további két új igazolás készül együttesünkkel a 2017/2018-as idényre. Tolnai Balázs 1988.05.24-én született Budapesten. Korábban játszott az Interrapid LE, az SK Tóalmás, a Sződliget SMTE, a Gödi SE, valamint a Dunakeszi VSE csapatában. A középpályás a Dunakeszi VSE csapatát hagyja ott a Csillaghegyi MTE kedvéért. Eddigi pályafutása során 94 felnőtt tétmérkőzésen lépett pályára, melyeken összesen 11 gólt szerzett.

  Karosi Gábornak pedig élete első klubja lett a Csillaghegyi MTE. A fiatal labdarúgó 1997.10.10-én született Debrecen városában.


  Csapatunk hétfőn, valamint kedden még edzésen vett részt, majd szerdán reggel 9 órakor elindult a már-már szokásosnak mondható révfülöpi edzőtáborba. Az edzőtábor remek hangulatban zajlik, ahol természetesen alapos terhelést kapnak a játékosok a szakmai stábtól. Vasárnap 11 órakor pedig a Zánka csapatával mérkőzünk meg edzőmérkőzésen a révfülöpi sporttelepen. A mérkőzés után csapatunk indul haza.

  A Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatósága elkészítette a BLSZ III.osztály 2.csoportjának sorsolását is, melyet itt tekinthetnek meg honlapunk olvasói: Sorsolás

  Amint arról korábban már beszámoltunk, szeptember 6-7-én lesz a Budapest Kupa első fordulója, melyben minden bizonnyal csapatunk is érdekelt lesz. A sorsolást jövő héten kedden (augusztus 22) tartják a Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti igazgatóságának Curia utcai székházában 10 órától.
  2017.augusztus 9.:
  Bocskai István a Csillaghegyi MTE labdarúgója!


  Új játékossal bővült a Csillaghegyi MTE kerete Bocskai István személyében. A 30 esztendős labdarúgó a Pest megyei Szentendre VSE csapatától érkezik hozzánk. Edzőmérkőzéseken már pályára is lépett és jó benyomást keltett a jobbára védekező feladatokat ellátó labdarúgó a szakmai stábra.

  Pásztor Zoltán pedig az Ecser SE-be igazolt csapatunktól. A labdarúgó az előző szezonban mindössze egyetlen bajnoki mérkőzésen lépett pályára. Márciusban a Budafoki MTE II otthonában 3:0-ra elveszített mérkőzésen állította be a 25 esztendős labdarúgót Stefanik Arnold vezetőedző az 57.percben.

  Csapatunk kerete tehát új játékossal bővült. Ma 18.30-as kezdéssel az Ikarus BSE csapatát fogadjuk hazai pályán edzőmérkőzésen. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk a mérkőzésre!

  Csütörtökön 19 órás kezdéssel edzést vezényel a szakmai stáb, míg pénteken 20 órától a BLSZ II.osztályú Hidegkúti SC vendégei leszünk edzőmérkőzésen. Három nap teljes pihenőt követően kedden este ismét edzést vezényel a szakmai stáb 19 órától, majd szerdán elutazik a csapat a révfülöpi edzőtáborba.
  2017.augusztus 1.:
  Tegnap 8 fővel folytatta csapatunk felkészülését az idényre.

  Ma tartották a Magyar Labdarúgó Szövetség Curia utcai székházában 16 órától a szezonnyitó értekezletet, amelyen eldőlt, hogy a korábban leírt tervezett csoport immáron véglegesnek tekinthető (holnap 12 óráig van lehetőség módosítást kérni, de erre nincs jó esély).
  2017.július 31.:
  Nagy múltú együttesekkel kerülhetünk össze a BLSZ III.osztályban!


  Holnap 16 órától tartja a Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatósága a szezonnyitó értekezletét a Curia utcai székházban, ahol többek között véglegesítésre kerülnek a csoportbeosztások a BLSZ III., valamint a BLSZ IV.osztályban.

  A szövetség elkészítette a csoportbeosztás tervezetét, melyet közzé is tettek. E szerint csapatunk a BLSZ III.osztály 2.csoportjába kapott besorolást, ahová eredetileg is kérte Boldizsár Imre az együttest. Ha a tervezett csoportbeosztást elfogadják a csapatok, akkor olyan nagy múltú ellenfelekkel is meg kell mérkőznünk az idény során, mint a Nagytétényi SE, a Budatétény SE, az MLTC, a BEAC, a Budapesti Erdért SE, de összekerülnénk többek között a Testvériség SE, valamint az ASR Gázgyár tartalék csapataival is.

  A tervezett BLSZ III.osztály 2.csoport mezőnye:
  1. CSILLAGHEGYI MTE (BLSZ II.osztály, 16.hely)
  2. Nagytétényi Kohász SE (BLSZ II.osztály, 14.hely)
  3. Budatétény SE (BLSZ III.osztály, 2.hely)
  4. Testvériség SE II (BLSZ III.osztály, 2.hely)
  5. MLTC (BLSZ III.osztály, 4.hely)
  6. BEAC (BLSZ III.osztály, 4.hely)
  7. BÜSKE (BLSZ III.osztály, 5.hely)
  8. Budapesti Erdért SE (BLSZ III.osztály, 6.hely)
  9. Budai XI SE (BLSZ III.osztály, 7.hely)
  10. Inter 04 (BLSZ III.osztály, 6.hely)
  11. Budakeszi SC (BLSZ III.osztály, 10.hely)
  12. '33' FC (BLSZ III.osztály, 3.hely)
  13. MAFC Wanderers FC (BLSZ IV.osztály, 2.hely)
  14. ASR Gázgyár II (BLSZ IV.osztály, 1.hely)

  (zárójelben a tavalyi szezonbeli helyezés lett feltüntetve)


  Lehetséges ellenfeleink közül ketten is neveztek a Magyar Kupa 2017/2018-as idényére, ám egyik együttes sem kapott könnyű ellenfelet, sőt... A Steinmetz György által irányított Budapesti Erdért SE hazai pályán mérkőzik meg a Magyar Kupa első fordulójában a BLSZ I.osztályú Unione FC csapatával, míg a '33' FC az ugyancsak BLSZ I.osztályú II.kerületi UFC csapatát kapta meg. A '33' FC szerdán 19 órakor játssza le mérkőzését a Budafoki MTE sporttelepén, míg a Budapesti Erdért SE szerdán 20.30-as kezdéssel mérkőzik meg az Unione FC ellen a Goldball Parkban.

  A BLSZ III.osztály hivatalos versenykiírása szerint csak az első helyezett fog feljutni a BLSZ II.osztályba, míg az utolsó három helyezett csapat kiesik a BLSZ IV.osztályba. Kétség sem férhet hozzá, hogy csapatunknak a feljutást jelentő első helyet kell megcéloznia az idei szezonban!
  2017.július 30.:
  Nem kezdtük jól a felkészülést az új idényre.


  Amint arról korábban már beszámoltunk, csapatunk múlt héten hétfőn 19 játékossal elkezdte a felkészülést a 2017/2018-as idényre. A hétfői edzést kedden újabb követte, míg szerdán lejátszottuk első felkészülési mérkőzésünket.

  Ellenfelünk a BLSZ III.osztályból kieső Rúg-6 FC volt hazai környezetben. A mérkőzésen végig esett az eső, így a körülmények finoman szólva sem voltak ideálisak, ráadásul Rajna Benjamin játékvezető sem állt a helyzet magaslatán. A vezetést a Rúg-6 FC szerezte meg, majd dr. Mikó István találatával még az első félidőben sikerült egyenlítenünk, így a játékrész 1:1-el ért véget. A második félidőben ismét a Rúg-6 FC szerezte meg a vezetést, ám egy öngólnak köszönhetően ismét sikerült egyenlítenünk. Megvoltak a lehetőségeink az újabb gól szerzésére, ám ez végül a Rúg-6-nak jött össze, így végül 3:2-es vereséget szenvedtünk.

  Csütörtökön újabb edzést vezényelt a csapatnak a szakmai stáb, majd pénteken lejátszottuk második felkészülési mérkózésünket is.

  Ellenfelünk a BLSZ II.osztálya éppen feljutó CSHC '94 FC volt ismét hazai környezetben. Csapatunk egyrészt erősen tartalékosan tudott kiállni a mérkőzésre, másrészt ezúttal sem játszott jól. Ennek ellenére az első félidőben teljesen egyenrangú partnerei voltunk a csepeli gárdának, amely végül 1:1-es döntetlennel ért véget. Sajnos a második félidő már egyértelműen ellenfelünké volt, akik három gólt szerezve végül magabiztosan, 4:1-re nyerték meg a találkozót.

  A hétvége szabad volt ezúttal a keret tagjainak. A jövő heti program a következő: hétfőn, szerdán, valamint csütörtökön edzés a Márton utcában 19 órától, míg kedden 18.30-as kezdéssel hazai pályán fogadjuk edzőmérkőzésen a BLSZ II.osztályú Szent Pál Akadémia FC csapatát. Pénteken pedig a BLSZ II.osztályba most feljutott MUN SE lesz az ellenfelünk Csillaghegyen ugyancsak 18.30-as kezdéssel. A hétvége ezúttal is szabad lesz.
  2017.július 26.:
  19 játékossal kezdte meg a felkészülést a Csillaghegyi MTE!


  A BLSZ III.osztályból feljutott Törökbálinti FC lemondta a pénteki edzőmérkőzést, így együttesünknek új ellenfelet kellett keresnie, ami végül az ugyancsak a BLSZ II.osztályba most feljutó Csep-Gól FC lesz. A találkozót pénteken 18.30-as kezdéssel játsszuk le a Márton utcában.

  Együttesünk hétfőn 19 játékossal kezdte meg a felkészülését a 2017/2018-as idényre, amit kedden újabb edzés követett, ahol 17-en vettek részt.

  Szerdán 18.30-as kezdéssel pedig lejátsszuk első felkészülési mérkőzésünket. Ellenfelünk a BLSZ III.osztályból kiesett Rúg-6 FC lesz, amely együttessel tavaly nyáron is megmérkőztünk Csillaghegyen. Azt a találkozót csapatunk nyerte meg 8:3 arányban.
  2017.július 11.:
  A Rúg-6 FC ellen kezdjük a felkészülést!


  Az előzetesen összeállított felkészülési program alapján első edzőmérkőzésünket a BLSZ III.osztály 1.csoportját megnyerve a BLSZ II.osztályba épphogy feljutó CSHC '94 FC-vel játszottuk volna le július 24-én, szerdán 18.30-as kezdéssel, ám a csepeliek lemondták a találkozót, így új ellenfelet kellett klubunknak keresni. Ez végül sikerült is Boldizsár Imrének. Első ellenfelünk az idei szezonban a BLSZ III-ból épphogy kieső Rúg-6 FC lesz, akikkel egyébként tavaly nyáron is megmérkőztünk a Márton utcában. Azt a mérkőzést 8:3 arányban a mieink nyerték meg Szilvási Jánosék ellen. A mérkőzés időpontja és helyszíne változatlan maradt.

  Csapatunk felkészülési programja megtekinthető itt: felkészülési program
  2017.július 3.:
  Július 24-én, hétfőn kezdődik a felkészülés!


  Mint ismert, a Csillaghegyi MTE az utolsó, 16.helyen végzett a BLSZ II.osztály 2016/2017-es idényében, így abból kiesett és a 2017/2018-as idényt már a BLSZ III.osztályban kezdi el. Az egyesület a BLSZ III.osztály 2.csoportjába adta be a nevezését, melyet a Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatósága július 14-én bírál el.

  A keretben, illetve a szakmai stábban egyelőre nem történt semmilyen változás.

  Az már eldőlt, hogy csapatunk július 24-én kezdi el felkészülését a következő idényre. A felkészülés során 9-10 edzőmérkőzést fog játszani együttesünk. Megmérkőzünk többek között mindhárom, a BLSZ III.osztályból feljutó együttessel (CSHC '94 FC, Törökbálinti FC, MUN SE), valamint az ugyancsak BLSZ II.osztályú Hidegkúti SC-vel, valamint Szent Pál Akadémia FC-vel is. Összemérjük tudásunkat szokásunkhoz híven a BLSZ I.osztályú Ikarus BSE-vel is, míg edzőmérkőzésen lépünk pályára hazai környezetben az ugyancsak BLSZ III.osztályú BEAC együttesével is. Amennyiben elfogadja nevezésünket a BLSZ III.osztály 2.csoportjába a szövetség, úgy könnyen elképzelhető, hogy a bajnokságban is ellenfelei leszünk a BEAC csapatának.

  Augusztus 16-án, szerdán a már-már szokásosnak mondható révfülöpi edzőtáborba utazik a Csillaghegyi MTE. Az indulás szerdán reggel lesz, míg a visszaérkezés vasárnap délután. Az egyelőre nem dőlt el, hogy az edzőtábor ideje alatt megmérkőzünk-e a helyi révfülöpi labdarúgó csapattal.

  Augusztus 24-én (csütörtökön) és 26-án (szombaton) is edzőmérkőzésen fog pályára lépni együttesünk, ám ezeken a mérkőzéseken az ellenfelek kiléte egyelőre nem ismert, ugyanis nagy részben a sorsolástól függ, melyet várhatóan csak augusztus elején készít el a szövetség.

  A teljes felkészülési program megtekinthető itt: felkészülési program

  A bajnokság a szeptember 2-3-ai hétvégén fog kezdődni. A BLSZ III.osztály 3 darab 14 fős csoportból áll. A csoportokból az első helyezett automatikusan feljut a BLSZ II.osztályba, míg a 12-14.helyezett csapatok kiesnek a BLSZ IV.osztályba. Az őszi szezon november 26-án, vasárnap fog véget érni.

  A Budapest Kupa első fordulóját szeptember 6-7-én (szerda és csütörtök) rendezik, melyben várhatóan csapatunk is érdekelt lesz.

  Hamarosan további híreket olvashatnak olvasóink csapatunkról.