Üdvözöljük a Csillaghegyi MTE labdarúgó oldalán!

A versenykiírásA VIII. Téli Nagypályás Torna 2018.január 13-án, szombaton fog kezdődni és február 25-én, vasárnap fog véget érni, így 44 napig fog tartani. Összesen 16 játéknap lesz a tornán. A hét hétvége kivételével lesz egy-egy szerdai, illetve csütörtöki mérkőzés is a 6., illetve a 7.fordulóban.

A torna nevezési díja 105.000 forint/csapat (15.000 forint/csapat/mérkőzés), amely immáron 8 éve változatlan! A nevezési díjat lehet egyösszegben, vagy akár két részletben is kifizetni. Az első részlet összege 55.000 forint, amelyet 2017.december 15.péntekig kell a csapatoknak teljesíteni vagy készpénzes fizetéssel, vagy átutalással. A második részlet összege 50.000 forint, melyet legkésőbb az első mérkőzésig kell rendezni a csapatoknak. A Csillaghegyi MTE bankszámlaszáma: OTP 11703006 - 25952605.

- A tornára minden csapat osztályba tartozástól függetlenül jelentkezhet;
- A torna célja: segítséget nyújtani a bajnoksághoz való felkészüléshez;
- A mérkőzéseken mindenki saját felelősségére vesz részt. 22 fős keret nevezhető, igazolás, sportorvosi nem szükséges;
- A mérkőzéseket vizsgázott játékvezetők fogják vezetni;
- A mérkőzések hossza 2x45 perc, a félidő legfeljebb 5 perces;
- A torna mérkőzéseit a Goldball Park két műfüves pályáján játsszák le a csapatok, melynek pontos címe a következő: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 26-28;
- Várakozási idő NINCS;
- A mérkőzéseken fémstoplist használni SZIGORÚAN TILOS;
- A csapatok a mérkőzés ideje alatt nem hagyhatják bent cuccaikat az öltözőkben, nekik kell gondoskodniuk róla. Az elveszett tárgyakért a szervezők felelősséget NEM vállalnak;
- A torna ideje alatt a sporttelep büféje üzemelni fog. Kérjük a csapatokat (játékosok, szakmai stáb, szurkolók), hogy ne szemeteljenek a sporttelepen;
- Minden csapat díjazásban részesül. Az első három helyezett érmet, oklevelet és kupát kap;
- Különdíjban részesülnek: a legjobb kapus, a legjobb mezőnyjátékos és a gólkirály;
- Ha a játékvezető kiállít egy játékost, egy cserejátékos helyettesítheti. Amennyiben a csapatnak nincs cserelehetősége, úgy kevesebb létszámban kötelesek folytatni a mérkőzést.

A torna győztese kötelezettséget vállal arra, hogy címvédőként indulni fog a IX. Téli Nagypályás Tornán, melynek tervezett időpontja: 2019.január 12.szombat - február 24.vasárnap.

A csoportokon belül pontazonosság esetén az alábbi sorrend rangsorol:
- egymás elleni eredmény
- több győzelem
- jobb gólkülönbség
- több rúgott gól
- sorsolás.

A csoportmérkőzések után döntetlen esetén nincs hosszabbítás, azonnali büntetőrúgások következnek. A csapatok 5-5 büntetőt végeznek el a szabályoknak megfelelően. Amennyiben ezután sem dőlt el a győztes kiléte, a csapatok folytatják a büntetőrúgásokat egészen addig, amíg az egyik körben az egyik csapat szabályos gólt szerzett, míg a másik nem szerzett.

A mérkőzések előtt a csapatoknak ki kell tölteniük a mérkőzés jegyzékönyvét, melyet érkezéskor a helyszínen tartozkodó szervezőtől vehetnek át. A jegyzőkönyvbe minden játékost be kell írni név-, illetve mezszám alapján. Ezt a jegyzőkönyvet még a mérkőzés előtt át kell adniuk a csapatoknak a szervezőnek. A mérkőzések után a csapatok vezetői kötelesek röviden értékelni a szervezőnek a látottakat.

Felhívjuk a csapatok figyelmét, hogy a mérkőzéseken kép-, illetve videóanyag készülhet, melyet adott esetben publikálhatnak is a szervezők.Vissza a TNT 2018-hoz!