Üdvözöljük a Csillaghegyi MTE labdarúgó oldalán!2021. január 17. vasárnap:
Mészöly Focisuli SE U19 - VSK Tököl U17 10:2 (4:2)
A hétvége utolsó mérkőzését a Kiemelt Liga A-csoportjában szereplő Mészöly Focisuli U19 és a VSK Tököl U17 játszotta egymás ellen. A vezetést Bacsa Zalán fejesével a Mészöly U19 szerezte meg (1:0), amit Pásztor Tamás duplázott meg (2:0). Pray Martin gyors duplájával azonban hamar egyenlíteni tudott a Tököl (2:2). Fél perccel később Pásztor Tamás érkezett remekül egy jobb oldali beadásra, így ismét a Mészölynél volt az előny (3:2), amit Pásztor Tamás növelt is egy ziccerrel a félidő vége előtt (4:2). A második félidőben már kijött a két csapat közti tudás- és erőnléti különbség, így a kérdés csak az volt, hogy mennyi lesz végül közte. A végeredmény 10:2 lett többek között a tököliek kapusának, Tóth Gergőnek a remek teljesítménye miatt, aki egy büntetőt is hárított. A Mészöly U19 góljai közül Pásztor Tamás három, Bacsa Zalán kettő, míg Bicski Tamás, Varsa Kevin, Homoki Levente, Töreki Zalán és Koblencz Ákos egy-egy gólt szerzett. A tököliek mindkét gólját Pray Martin szerezte.
Ifj. Mészöly Kálmán, a Mészöly Focisuli U19 vezetőedzője: "Küzdelmes, jó iramú mérkőzést játszottunk a tököliek ellen. A végeredménytől függetlenül remekül szolgálta ez a mérkőzés a felkészülésünket, sok elemet tudtunk gyakorolni. A tököliek kapusának külön szeretnék gratulálni, extra teljesítményt nyújtott ma."
Teleki Olivér, a VSK Tököl U17 vezetőedzője: "Miután tegnap a Halásztelek U17 ellen is mérkőzésünk volt, erősen tartalékosan álltunk ma fel. Ameddig bírtuk erővel, addig egész élvezhető mérkőzést játszottunk, ám a második félidő már arról szólt, hogy hány gólig jut ellenfelünk. A srácok nagyot küzdöttek ma, megemelem a kalapom előttük. A kapott gólok számától függetlenül kapusunk, Tóth Gergő volt a mezőny legjobbja, aki rengeteg bravúrral tartotta bennünk a lelket és a tetejébe még egy büntetőt is hárítani tudott."

Újpesti Haladás FC - Siketek SC 4:1 (1:1)
Az első fordulóban az újpestiek 3:1 arányban győzték le a Brigád együttesét, míg a Siketek SC kissé tartalékosan felállva kiütéses, 13:0-s vereséget szenvedett az Egészség DSE ellen. A mai mérkőzés kiegyenlített játékot hozott. Az első félidőben mindkét csapat egy-egy gólt szerzett. A második félidőben Kasza László együttese volt eredményesebb, amely így meg is nyerte a mérkőzést 4:1 arányban. Az újpestiek góljai közül Gazdag Zoltán kettő, míg Scheffer Levente és Mátyok Bence egy-egy gólt szerzett. A Siketek SC gólját Kronvalter Mihály szerezte.

Híd-Unió SE - Brigád 5:3 (1:1)
A Híd-Unió SE az első fordulóban 3:1 arányban legyőzte a Zuglói Kinizsi SE csapatát, míg a Brigád ugyanilyen arányú vereséget szenvedett az Újpesti Haladás FC ellen. Jó iramú mérkőzést játszott egymás ellen a két csapat. Az első félidőben egy-egy gólt szerzett a két csapat. A második félidőt jobban bírta erővel a Híd-Unió SE, amely így végül győzni tudott 5:3-ra. A Híd-Unió SE öt góljából a csapatkapitány, Radák Gábor három gólt szerzett. Rajta kívül Tóth Máté és Farkas Levente volt eredményes. A Brigád góljai közül Jóni Norbert kettőt, míg Kocsi Bence egyet vállalt magára.
Somogyi Csaba, a Brigád elnöke: "A két azonos képességű csapat közül most az ellenfél nyert, mert ők kihasználták a helyzeteiket és azokat gólokra is váltották. Gratulálunk nekik!"

Nimród SE II - Zuglói Kinizsi SE 2:7 (0:4)
Az első fordulóban mindkét csapat vereséget szenvedett. A Nimród SE II a II. kerületi UFC-től kapott ki 5:2-re, míg a Zuglói Kinizsi SE a Híd-Unió SE ellen maradt alul 3:1 arányban. A mai mérkőzést Solymosi Csaba együttese kezdte jobban, hiszen már az első félidőben eldöntötték a három pont sorsát. A második félidőben sem maradtak adósok a gólokkal a csapatok, így egy élvezhető, kilenc gólos mérkőzésen végül simán győzött a Zuglói Kinizsi SE 7:2-re. A Nimród SE II góljait Könczey Zsolt és Vladislav Malchenko szerezték, míg a zuglóiak részéről Fekete István három gólt szerzett, Knapp Zoltán kétszer volt eredményes, míg Jenei Krisztián és Jenei István egy-egy gólig jutott.
Solymosi Csaba, a Zuglói Kinizsi SE vezetőedzője: "Jó iramú, küzdelmes mérkőzést játszottunk egy rendkívül sportszerű ellenféllel szemben. Gratulálok mindkét csapatnak. Könnyedén alakulhatott volna másképp is a végeredmény, ám most a kapu előtt mi teljesítettünk jobban."

Egészség DSE - II. kerületi UFC 2:5 (0:3)
Az első fordulóban mindkét csapat győzelemmel indította szereplését az idei tornán, így igazán izgalmasnak ígérkezett a vasárnapi játéknap első mérkőzése az Egészség DSE és a II. kerületi UFC között. A magasabb osztályban szereplő II. kerületi UFC szerezte meg a vezetést Deák Valentin találatával (0:1), amit Kerczenik Ádám duplázott meg (0:2). Az első félidő vége előtt még Kelemen Csongor is betalált (0:3), így megnyugtató előnnyel vonulhatott pihenőre a II. kerület. A második félidőben sikeresebb volt az Egészség DSE támadójátéka, ugyanis két gólt is sikerült szerezniük Püski Zsombor révén. A II. kerületi UFC is két gólt szerzett a második félidőben. Kirády Ábel és Feiner Dániel volt eredményes. A végeredmény így 2:5 lett.
Ritz Balázs György, a II. kerületi UFC vezetőedzője: "Jól játszó ellenfél ellen jó iramú mérkőzést játszottunk. A kapu előtt jobb döntéseket hoztunk, ezen múllott ezúttal a győzelmünk."
2021. január 16. szombat:
Műegyetemi FC - Goldball '94 FC U19 5:1 (2:0)
A hétvége első mérkőzését a BLSZ III. osztályú Műegyetemi FC és a Goldball '94 FC U19 játszotta egymás ellen. Verschitz Péter együttese eddigi két mérkőzésén még nem szerzett pontot. A Puebla 13 FC ellen bár megszerezte a vezetést a Műegyetemi FC, végül 3:2-es vereséget szenvedett, míg az Újpesti Haladás FC U19 3:1-re múlta felül őket. A Goldball U19 az első fordulóban a Csepel UP SE ellen 1:1-es döntetlenre végzett, míg a hétközi fordulóban a Csillaghegyi MTE-től 4:0-ra kapott ki. A mérkőzésen végig dominált a Műegyetemi FC, több támadást sikerült felépítenie a rutinos játékosokból álló felnőtt együttesnek, akik végül négy gólos győzelemmel folytatták szereplésüket a tornán. Már az első félidőben is két góllal vezetett a Műegyetemi FC, akik a második félidőben tovább tudták növelni előnyüket. A Műegyetemi FC-től Verschitz Péter kettő, míg Varró Bálint, Rádl Attila és Berta Zsolt egy-egy gólt szerzett, míg a Goldball U19 gólját Horváth Tamás szerezte.

Csillaghegyi MTE - Csepel UP SE 6:4 (4:2)
Két BLSZ III. osztályú együttes mérkőzésével folytatódott a torna. A Csillaghegyi MTE az Újpesti Haladás FC U19-től 5:4-es vereséget szenvedett, majd a Goldball U19-et 4:0-ra legyőzte, így eddig felemás teljesítményt nyújtottak Boldizsár Imréék a tornán. A Csepel UP SE a Goldball U19 elleni 1:1-es döntetlennel kezdte az idei tornát, majd a Puebla 13 FC ellen 6:2-es vereséget szenvedtek. A mai mérkőzés első félideje nyílt sisakos játékot hozott a csapatok részéről és a gólok sem maradtak el. Az első játékrészben a Csillaghegy négy, míg a Csepel UP kettő gólt szerzett. A második félidőt jobban bírta erővel a Csillaghegy, amely végül 6:4-re győzött. A csillaghegyiek részéről Galgóczi Levente, Imre Zoltán és Császár Tamás is két-két gólt szerzett, míg a Csepel UP SE részéről Horváth Ákos, Kékesi Gábor, Kerner Tamás és Szén Szabolcs is egy-egy gólt szerzett.

Puebla 13 FC - Újpesti Haladás FC U19 3:0 (1:0)
Két eddig hibátlan teljesítményt nyújtó csapat találkozott a harmadik fordulóban a Kiemelt Liga B-csoportjában. A Puebla 13 FC a Műegyetemi FC-t 3:2-re, míg a Csepel UP SE-t 6:2-re győzte le, míg az Újpesti Haladás FC U19 a Csillaghegyi MTE-t 5:4-re, majd a Műegyetemi FC-t 3:1-re győzte le. Remek iramot diktáltak a csapatok az első játékrészben, ahol Babulják Zoltán együttese szerezte meg a vezetést egy megpattanó lövéssel. A második félidőben volt több lehetősége is Holló Tibor együttesének az egyenlítésre, ám a fiatalok ezúttal nem tudtak betalálni, míg a Puebla két közeli lövéssel végül magabiztossá tette győzelmét és hibátlan teljesítményével továbbra is vezeti a csoportját. A Puebla 13 FC góljai közül Karacs András és Sárközi Bence egyet-egyet szerzett, míg a harmadik találat öngól volt.

Nimród SE I - Kormányőr SE 14:0 (8:0)
Az eddig hibátlan teljesítményt nyújtó Nimród SE mérkőzött meg a Kormányőr SE ellen a 3. fordulóban a Kiemelt Liga A-csoportjában. A Nimród SE I a Mészöly Focisuli SE U19-et 8:1-re, míg a VSK Tököl U17-et 15:0-ra győzte le, míg a Kormányőr SE a Testvériség SE II-től 6:0-ás vereséget szenvedett, majd a Törökbálinti FC-t legyőzte 2:0-ra. A mai mérkőzést a Nimród SE kezdte jobban, ugyanis már az első percben sikerült megszerezniük a vezetést egy labdaszerzést követően. A 10. percben már 3:0-t mutatott a virtuális eredményjelző, így a Nimród SE kényelmes tempóban futballozhatott tovább és szebbnél szebb gólokat szerezve végül magabiztos győzelmet aratott. A 14 szerzett gólból Szabó Norbert nem kevesebb, mint 7 (!) gólt szerzett. Roni Riberio Da Silva és Tóth Norbert két-két gólig jutott, míg egy gólt szerzett Kovács Marcell, Könczey Zsolt és Könczey Balázs.
Könczey Zsolt, a Nimród SE I vezetőedzője: "Örültünk, hogy napsütésben tudtunk végül játszani. Már az első percben sikerült megszereznünk a vezetést egy labdaszerzést követően, sőt a 10. percben már 3:0-ra vezettünk, így nyugodtan tudtunk tovább focizni. Örülök, hogy sok gólt lőttünk és gratulálok az ellenfél kapusának, így is szépeket védett. Várjuk a következő fordulót!" (forrás: a Nimród SE facebook oldala)

Törökbálinti FC - Testvériség SE II 0:6 (0:2)
A BLSZ III. osztályú Törökbálinti FC az első fordulóban 1:0-ra legyőzte Lipők Patrik találatával a VSK Tököl U17 csapatát, ám a hétközi fordulóban a Kormányőr SE-től 2:0-ás vereséget szenvedtek Róza Lászlóék. A Testvériség SE II a Kormányőr SE-t 6:0-ra győzte le, míg a Mészöly Focisuli SE U19-től 5:3-as vereséget szenvedtek Törőcsik Andrásék. A mai mérkőzésen egyértelműen a Testvériség II játéka dominált, akik az első félidőben két gólt szerezve megnyugtató előnyre tettek szert. Az egyre inkább elfáradtó törökbálintiak nem tudtak mit kezdeni az ellenfél támadásaival, így a mérkőzés vége végül 6:0 lett. Hanák Roland három, míg Egvi Csaba, Gerhát Dávid és Török Ákos egy-egy gólt szerzett.2021. január 15. péntek:
Felkerültek a góllövőlisták mind a kiemelt-, mind a normál ligánál!

A góllövőlisták:
Kiemelt liga
Normál liga2021. január 13. szerda:
Újpesti Haladás FC U19 - Műegyetemi FC 3:1 (1:1)
Ellentétes előjelekkel várták a csapatok a mai mérkőzést. Az újpestiek az első fordulóban győztek, míg Verschitz Péter együttese vereséget szenvedett. Az első félidő rendkívül kiegyenlített, nyílt sisakos játékot hozott. Mindkét csapat egy gólt szerzett, így a félidő 1:1-es döntetlennel ért véget. A második félidőben végül a fiatalság győzött, ám az eredmény könnyedén alakulhatott volna fordítva is. Az Újpesti Haladás FC U19 végül 3:1-re nyerte meg a találkozót. Az újpestiek góljait Szeles Márton, Kács Ábel, valamint Schaffer Levente szerezték, míg a Műegyetemi FC-nél Berta Zsolt talált be.

Csillaghegyi MTE - Goldball '94 FC U19 4:0 (2:0)
A torna házigazdája, a Csillaghegyi MTE mérkőzött meg a második fordulóban a Goldball '94 FC U19 ellen. A Goldball az első fordulóban 1:1-es döntetlent játszott a Csepel UP SE ellen, míg a csillaghegyiek 5:4-es vereséget szenvedtek az Újpesti Haladás FC U19 ellen. Ezúttal nem hagyott sok kérdést Boldizsár Imre együttese és könnyedén, 2:0-s félidő után végül 4:0-ra győzött. A csillaghegyiek részéről Imre Zoltán kettő, míg Gonda Gergely és Császár Tamás egy-egy gólt szerzett.

Puebla 13 FC - Csepel UP SE 6:2 (4:1)

A kiemelt liga 2. fordulójának utolsó mérkőzését két BLSZ III. osztályú együttes játszotta egymás ellen. A két csepeli csapat összecsapása sok izgalmat ígért. A Puebla az első fordulóban győztesen hagyta el a pályát a Műegyetemi FC ellen, míg a Csepel UP SE 1:1-es döntetlent játszott a Goldball U19 ellen. Az első félidőban három gólos előnyre tett szert Babulják Zoltán együttese. A második félidőben már a szakadó hóval is küzdeni kellett a játékosoknak, ám ettől függetlenül több szép megoldással volt tarkítva a játékrész. A Puebla már 6:1-re is vezetett, ám a mérkőzés végén a csepeliek szépítettek, így a végeredmény 6:2 lett. A Puebla 13 FC góljai közül Sárközi Bence hármat, Kincses Krisztián kettőt, míg Karacs András egyet szerzett, míg a Csepel UP SE-ből Péli Norbert és Györkei Sándor talált be.2021. január 12. kedd:
Mészöly Focisuli U19 - Testvériség SE II 5:3 (2:2)
A keddi játéknap első mérkőzését a Mészöly Focisuli U19-es alakulata játszotta a BLSZ II. osztályú Testvériség SE II ellen. Az első fordulóban a Mészöly Focisuli SE kikapott 8:1-re, míg a Testvériség SE II győzött 6:0-ra. A mai mérkőzés első félideje kiegyenlített játékot hozott. A csapatok nyomát sem mutatták a szezon eleji formának. Az első félidő 2:2-es döntetlennel ért véget. A második félidőt jobban bírták erővel a fiatalok, akik jobban gazdálkodtak a kidolgozott helyzetekkel, így végül 5:3 arányban a Mészöly Focisuli SE U19 győzött. A Mészöly U19-től Pásztor Tamás nem kevesebb, mint három gólt szerzett. Rajta kívül Tallósi Levente és Varsa Kevin talált be. A Testvériség II részéről Edvi Csaba, Hanák Roland és Molnár Marcell volt eredményes.

Törökbálinti FC - Kormányőr SE 0:2 (0:1)
Majdnem egy órás késéssel kezdődött el a keddi játéknap második, utolsó mérkőzése a Kiemelt Liga A-csoportjában. A két BLSZ III. osztályú csapat mérkőzése nagyon kiegyenlített játékot hozott. A vezetést a szerencsésebb Kormányőr SE szerezte meg Viczina Balázs találatával (0:1) az első félidőben. A törökbálintiak előtt is adódtak gólszerzési lehetőségek, ám ezek a mai napon kimaradtak, míg a Kormányőr SE a második félidőben Ősz Olivér találatával végleg eldöntötte a három pont sorsát (0:2). Újabb találat már nem esett, így két forduló elteltével mindkét csapat három szerzett ponttal áll a tornán.2021. január 11. hétfő:
11 mérkőzéssel ért véget a XI. Téli Nagypályás Torna első hétvégéje. 10 mérkőzést a csapatok az első fordulóból játszottak le, míg egy mérkőzést előrehozott a Nimród SE I és a VSK Tököl U17 a második fordulóból.

A héten folytatódik a torna. A Kiemelt Liga a 2. fordulót hétközben játssza le. Holnap 17.30-as kezdéssel a Mészöly Focisuli U19 és a Testvériség SE II csap össze. A Mészöly Focisuli vereséggel, míg a Testvériség II győzelemmel kezdte a tornát. Közvetlen utánuk 19 órától lép pályára a Törökbálinti FC és a Kormányőr SE. Róza Lászlóék 1:0-s győzelemmel kezdték a tornát, míg a Kormányőr SE 6:0-s vereséget szenvedett az első fordulóban.2021. január 10. vasárnap:
Egészség DSE - Siketek SC 13:0 (6:0)
Két BLSZ IV. osztályú együttes mérkőzésével kezdődött a XI. Téli Nagypályás Torna Normál Ligája. A mérkőzés esélyesének az Egészség DSE számított, amely csapat nagyon közel állt ahhoz, hogy az ősszel búcsúztassa a BLSZ I. osztályú XII. kerületi Svábhegy FC csapatát a Budapest Kupa első fordulójában. A papírformának megfelelően remek támadásokat vezetve nyerte meg könnyedén a mérkőzést az Egészség DSE. Végül 6:0-s félidőt követően 13:0-ra győztek az egyre inkább elfáradtó Siketek SC ellen. Somogyi Martin, Gál Szabolcs és Allasmi Fárzad Rami is 3-3 gólt szerzett, míg Túri Zoltán és Müller Dániel 2-2 gólig jutott.

Nimród SE II - II. kerületi UFC 2:5 (1:3)

A BLSZ IV. osztályú Nimród SE II a II. kerületi UFC ellen mérkőzött meg. A mérkőzés esélyesének a II. kerületiek számítottak, ám a Nimród többször okozott már komolyabb meglepetést az elmúlt években. Végül két gólos előnyre tett szert a szünetig a II. kerületi UFC csapata 3:1-es vezetésének köszönhetően. A második félidőben is nyílt sisakos, modern futballt játszott mindkét csapat, ám a gólváltásból a II. kerületiek kerültek ki jobban, akik így végül 5:2-re győztek. A Nimród SE II góljait Ladányi Tamás és Sipos István szerezték, míg a II. kerületi UFC csapatából Szilvási Levente, Kelemen Csongor, Márta Zsombor, Fazekas Márton és Bajomi Máté is egy-egy gólt szerzett.
Könczey Zsolt, a Nimród SE II vezetőedzője: "Jó kis mérkőzést játszottunk, ahol ha picit bátrabbak vagyunk, akkor akár több gólt is szerezhettünk volna. A kapusaink mindig extrák, ma is így volt, illetve nagyon küzdött mindenki. Szerintem a hétvégén ezen a mérkőzésen lehetett a legtöbbet fejlődni!" (forrás: a Nimród SE facebook oldala)
Ritz Balázs, a II. kerületi UFC vezetőedzője: "Az első félidőben lendületes játékkal szereztük meg a vezetést. A második félidőben jobb kondinknak köszönhetően megtartottuk az előnyünket. Sok sikert kívánok a kultúráltan játszó ellenfelünknek a felkészülés alatt."

Híd-Unió SE - Zuglói Kinizsi SE 3:1 (1:1)
Két BLSZ IV. osztályú csapat mérkőzésével folytatódott a torna. A vezetést a Híd-Unió SE szerezte meg Gábor Zoltán találatával (1:0), ám egy öngóllal egyenlíteni tudott Solymosi Csaba együttese (1:1). A félidő végéig nem esett már újabb találat. A második félidőben mindkét csapat nagy helyzeteket hagyott ki, ám végül a Híd-Unió SE két gólt szerzett Krasznai Krisztián és Ivanics Zsolt révén, így végül 3:1-re ők nyerték meg a találkozót.

Brigád - Újpesti Haladás FC 1:3 (0:0)
A most alakuló Brigád az első mérkőzését a BLSZ IV. osztályú Újpesti Haladás FC ellen játszotta az első forduló zárómérkőzésén. Az első félidő nagy küzdelmet hozott, ám gól nem született. A második félidőben már kijött a rutinosabb újpestiek javára a különbség, akik így végül 3:1-re megnyerték a mérkőzést. A Brigád gólját Kocsi Bence szerezte, míg az Újpesti Haladás FC-től Gazdag Zoltán kettő, míg Schaffer Levente egy gólig jutott.
Jóni Norbert, a Brigád játékos-edzője: "Egyesületünk első mérkőzésén tisztesen helytálltunk. Jól éreztük magunkat és az első gólunkat is sikerült megszereznünk. Mi haladunk tovább ezen az úton, az ellenfélnek pedig gratulálunk!"

Nimród SE I - VSK Tököl U17 15:0 (11:0)

A Kiemelt Liga A-csoportjának második fordulójából előrehozott mérkőzését játszotta vasárnap délután a Nimród SE I és a VSK Tököl U17-es csapata. Az erősen tartalékos tököliek nem tudták tartani a lépést a sokkal jobb képességű ellenféllel, akik így az első félidőben kiütéses, 11:0-s vezetésre tettek szert. A második félidőben jobban tartották magukat a tököliek, akiknek adódott néhány lehetőségük a gólszerzésre is, ám a Nimród végül 15:0-ra győzött. Kovács Áron nem kevesebb, mint 6 gólig jutott, míg Roni Ribeiro Da Silva 5 gólt szerzett. Egy-egy gólig jutott Umer Farooq, Könczey Balázs, Andrékó Tamás, valamint Endrődi Sebestyén is.
Könczey Zsolt, a Nimród SE I vezetőedzője: "Készültünk erre a mérkőzésre is rendesen, mivel a hétvégén ez már a harmadik Nimród-mérkőzés volt. Nagyon jól kezdtünk, hamar eldöntöttük a találkozót, így a második félidőben is sokat tudott mindenki játszani. Szép gólokat szereztünk, ez a hétvégén így szépen zárult."
Teleki Olivér, a VSK Tököl U17 vezetőedzője: "Sajnos még nincs olyan erőnléti állapotban a keret, hogy két nap alatt két mérkőzést tudjunk játszani két erős felnőtt csapat ellen. A győztes kiléte egy másodpercig sem volt kérdéses, ám büszke vagyok csapatomra. A játékosok végig küzdöttek, nem adták fel és sportszerű eszközökkel igyekeztek mindent megtenni. A rúgott gól sajnos nem jött össze."2021. január 9. szombat:
ELKEZDŐDÖTT A XI. TÉLI NAGYPÁLYÁS TORNA!

Szombaton 10 órakor Róka Márton játékvezető sípszavára elkezdődött a XI. Téli Nagypályás Torna.

Nimród SE I - Mészöly Focisuli U19 8:1 (3:0)
A torna nyitómérkőzését a Kiemelt Liga A-csoportjából a Nimród SE I, valamint a Mészöly Focisuli U19 játszotta egymás ellen. A BLSZ II. osztályú együttes gyorsan magához is ragadta a kezdeményezést és a 7. percben Szabó Norbert találatával megszerezte a vezetést (1:0). A 20. percben Labundy Máté góljával megduplázta előnyét a Nimród (2:0), sőt a technikás játékos ismét betalált a 40. percben (3:0), így három gólos előnnyel vonulhattak pihenőre a csapatok. Az 52. percben Vértes Vadim is betalált (4:0), majd két perc alatt két gólt szerzett Kovács Marcell, így már hat gólos volt ekkor Könczey Zsolt együttesének előnye. A 71. percben Könczey Balázs is betalált (7:0), ám a 80. percben Pásztor Tamás találatával szépített a Mészöly Focisuli U19 (7:1). A 81. percben Labundy Máté visszaállította a hét gólos különbséget (8:1) és ezzel be is állította a végeredményt.
Könczey Zsolt, a Nimród SE vezeőtedzője: "Nagyon vártuk, hogy újra játsszunk. Egy fiatal, rendes srácokból álló csapattal találkoztunk, mely nekünk első mérkőzésnek tökéletes volt. Fogunk változtatni pár dolgot idén, hogy még eredményesebbek legyünk, és kiszámíthatatlanabbak, ezt a játékosok egész ügyesen csinálták elsőre, jó úton kezdtünk el járni. Szép gólokat lőttünk, talán túl szépeket is, mindent nullára igyekeztünk játszani, élveztük, hogy focizhatunk." (forrás: a Nimród SE facebook oldala)

Törökbálinti FC - VSK Tököl U17 1:0 (0:0)

A Kiemelt Liga A-csoportjának második mérkőzését a BLSZ III. osztályú Törökbálinti FC játszotta a Pest megyei U17-es bajnokság I. osztályában szereplő VSK Tököl U17 ellen. A csapatok egész jó iramú mérkőzést játszottak egymás ellen, ám az első félidőben nem született gól. A tököliek előtt valamivel nagyobb helyzetek adódtak, ám a fiatalok mindet kihagyták és ahogy az ilyenkor lenni szokott, a rutinos csapat büntetett. A 62. percben egy kontratámadás végén Lipők Patrik góljával a törökbálintiak szerezték meg a vezetést (1:0). A mérkőzésből hátralévő szűk fél órában mindent elkövetett az egyenlítés érdekében a Tököl, ám gólt nem sikerült szerezni, így a végeredmény maradt az 1:0.
Teleki Olivér, a VSK Tököl U17 vezetőedzője: "Nagyon örülök, hogy részt vehetünk a tornán, remekül fogja szolgálni felkészülésünket a tavaszi szezonra. Sportszerű mérkőzésen a rutinosabb csapat egyetlen komolyabb helyzetét kihasználva nyerte meg végül a mérkőzést. Sajnos az ősszel sem voltunk hatékonyak a gólszerzésben, ezen mindenképpen változtatnunk kell. Gratulálok ellenfelünknek a győzelemhez!"

Testvériség SE II - Kormányőr SE 6:0 (3:0)
A BLSZ II. osztályban szereplő Testvériség SE II mérkőzött meg az első fordulóban az egy osztállyal alacsonyabban szereplő Kormányőr SE ellen. A vezetést Répás Tamás találatával a Testvériség SE II szerezte meg a 8. percben. Az első félidő hajrájában Gerhát Dávid duplájával megnyugtató előnyre tett szert Törőcsik András együttese. Az 50. percben Molnár Marcell szerzett gólt (4:0), a 68. percben pedig Edvi Csaba talált be (5:0). A hajrában Bodor Ferenc állította be a végeredményt (6:0).

Műegyetemi FC - Puebla 13 FC 2:3 (1:2)

Két BLSZ III. osztályú együttes mérkőzésével folytatódott a torna. A Kiemelt Liga B-csoportjának első mérkőzését a Műegyetemi FC és a Puebla 13 FC játszotta egymás ellen. A sportszerű mérkőzésen mindkét csapat a támadásokra helyezte elsősorban a hangsúlyt és így három gól is született az első játékrészben. A Puebla 13 FC kétszer, míg a Műegyetemi FC egyszer talált be. A vezetést a Műegyetemi FC szerezte meg Magyari Norbert találatával, ám a Puebla még a szünet előtt fordítani tudott. A második félidőben mindkét csapat egy-egy gólt szerzett, így végül 3:2 arányban a Puebla 13 FC nyerte meg a mérkőzést. A Műegyetemi FC góljait Magyari Norbert és a csereként beálló Verschitz Péter szerezte, míg a Puebla 13 FC csapatából két gólt Nagy Mátyás szerzett, míg egyszer Sárközi Bence talált be.
Babulják Zoltán, a Puebla 13 FC vezetőedzője: "A sportszerű ellenfél a mérkőzés elején ránk ijesztett, majd végül küzdelmes mérkőzésen sikerült legyőzni őket. Gratulálok mind a két csapatnak játékosainak!"

Csillaghegyi MTE - Újpesti Haladás FC U19 4:5 (1:1)
A BLSZ III. osztályú házigazda, a Csillaghegyi MTE az Újpesti Haladás FC U19-es alakulatával mérkőzött meg. Az első félidőben mindkét csapat egy-egy gólt szerzett, így döntetlennel ért véget az első játékrész. A második félidőben azonban könnyű gólokat szerzett Holló Tibor együttese, így végül kisebb meglepetésre az újpestiek nyertek 5:4 arányban. A csillaghegyiektől Gonda Gergely kettő, míg Sinkó Bence és Imre Zoltán egy-egy gólt szerzett. Az Újpesti Haladás FC U19 öt góljából négyet a fiatal Rázmán Ákos szerzett, míg Janik Levente egyszer talált be.
Boldizsár Imre, a Csillaghegyi MTE vezetőedzője: "Helyezkedés- és kapushibákkal könnyítettük meg ellenfelünk dolgát. Lesz ez még jobb is!"
Holló Tibor, az Újpesti Haladás FC U19 vezetőedzője: "Jó színvonalú mérkőzésen megérdemelten nyertünk. A Csillaghegy csak a mérkőzés végén tudott szépíteni. Rázmán Ákos négy gólja önmagáért beszél."

Csepel UP SE - Goldball '94 FC 1:1 (0:1)
A BLSZ III. osztályú Csepel UP SE a Goldball '94 FC U19-es csapatával mérkőzött meg a Kiemelt Liga B-csoportjának első fordulójában. A két fiatal csapat nagy iramú, küzdelmes, ám sportszerű mérkőzést játszott egymás ellen. A vezetést Borsos Zsolt találatával a Goldball szerezte meg az első félidőben (0:1), ám a második játékrészben Czétényi Ádám egalizálni tudott (1:1), így a végeredmény igazságosnak mondható döntetlen lett.