Üdvözöljük a Csillaghegyi MTE labdarúgó oldalán!

FIGYELEM!

Kérjük a csapatokat, hogy pontosan, jól olvashatóan és átláthatóan írják meg a mérkőzések ELŐTT a jegyzőkönyveket, illetve hogy a mérkőzés után írjanak a jegyzőkönyv hátoldalára egy-egy rövid értékelést a mérkőzésről nyilatkozat formájában. A jegyzőkönyvet ezt követően kérjük, hogy hagyják a pályagondnoknál (Ladiszlai Zsolt, vagy Czár Péter).

A csoportkör végeztével, de legkésőbb a 6. forduló után kérjük az összes csapattól, hogy adják le ÍRÁSBAN, hogy mely játékosra teszik le a voksukat a "legjobb kapus", illetve a "legjobb mezőnyjátékos" címnél!
A KISE - KVTE Fervas (1:4) mérkőzésen a KVTE egyik gólja már videón is megtekinthető:
Farkas Sándor (KVTE Fervas) találata
2023. február 5.
10.00. Zöld-Fehérek SE II - Mészöly Focisuli SE U17 0:5 (0:2)
A Zöld-Fehérek SE II eddig négy, míg a Mészöly U17 hat pontot szerzett eddig a tornán. A Mészöly fiataljai a múlt héten a Tököl U19 ellen alulmaradtak. A mérkőzésen végig dominált a Mészöly U17, amely viszonylag hamar meg is szerezte a vezetést, amit egy távoli lövéssel sikerült megduplázni a félidő lefújása előtti pillanatokban. A második félidőben további három gólt szerezve végül nagy arányú győzelmet aratott a Mészöly U17.

Schnellbach Imre, a Mészöly Focisuli SE U17 vezetőedzője: "Színvonalas mérkőzésen megérdemelten győztünk."


11.00. Zuglói Kinizsi SE - Őrmező SE 7:2 (2:1)
A gólgazdag mérkőzéseket játszó Zuglói Kinizsi SE mérkőzött meg ezúttal az Őrmező SE csapatával, amely eddig négy pontot szerzett az idei TNT-n. Az első félidőben több játékvezetői ítéletet is vitattak a felek, mint például a zuglóiak egyik találatát, amely lesgyanús volt kívülről nézve is. A szünet 2:1-es zuglói vezetéssel ért véget. A második félidőben már jobban kijött a két csapat közti különbség és végül Id. Solymosi Csaba együttese 7:2 arányban győzött Talabér Gábor együttese ellen. A találkozón Jenei Krisztián négy gólig jutott, így már 5 gólnál tart a tornán.


12.00. VSK Tököl U19 - Istenhegy FC 2:5 (2:3)
A tornán a múlt héten az első győzelmét megszerző Tököl játszott az eddig veretlen Istenhegy FC ellen. A vezetést az Istenhegy FC szerezte meg, amit nem sokkal később meg is dupláztak. Vendriczky Tamás góljával azonban szépített a Tököl U19, majd Benedek Dániel fejesével ismét döntetlen volt az állás. A vezetést ismét az Istenhegy szerezte meg, így a félidő 3:2-vel ért véget. Az első félidő krónikájához tartozik még, hogy mindkét csapat lőtt egy-egy kapufát is. A második félidőben a tököliek játszottak mezőnyfölényben, viszont újabb gólokat az Istenhegy szerzett, amely így végül 5:2-re győzött. Az 51 esztendős Czerok Péter három gólt is szerzett, továbbá adott egy gólpasszt.

Teleki Olivér, a VSK Tököl U19 vezetőedzője: "Nagyon gyengén, lassan, körülményesen, kapkodva és akaratgyengén játszottunk ezúttal és ez mindkét félidei csapatra igaz. Az eredmény eddig sem igazán érdekelt a tornán, de most a mutatott teljesítménye több játékosnak nagyon demotiváló volt. Van dolgunk bőven, csak úgy nehéz elvégezni, hogy a legtöbben levelezőn végzik az edzéseket... Gratulálok sportszerű ellenfelünknek a teljesen megérdemelt győzelemhez! Nem mehetek el szó nélkül Czerok Péter teljesítménye mellett, pedig a mérkőzés előtt felhívtam rá a csapat figyelmét, hogy nem szabad félvállról venni őt..."

Somos András, az Istenhegy FC játékos-edzője: "A tököliek sérült játékosának ezúton is jobbulást kívánunk! A mai mérkőzésen a letámadást szerettük volna begyakorolni, valamint a labdakihozatalokra helyeztük a hangsúlyt. Úgy gondolom, hogy a mérkőzés maximálisan elérte a célját. Czerok Péter mai teljesítménye előtt pedig le a kalappal!"


13.00. Rúg-6 FC - Goldball '94 FC U19 3:1 (0:1)
Izgalmas mérkőzésnek ígérkezett a Rúg-6 FC és a Goldball U19 találkozója. A vezetést egy védelmi hibát kihasználva a Goldball U19 szerezte meg, melyet a félidő végéig meg is tartottak a Goldballosok. A félidő lefújása előtt még egy felső kapufát is lőttek. A második félidőben Szilvási Csaba játékosai új erőre kaptak és Hornyák Dávid duplájával, valamint Levkulych Yurii találatával megfordították és végül megnyerték a mérkőzést!


14.00. KVTE Fervas - Kárpátalja FC 4:1 (2:0)
A KVTE Fervas számított a mérkőzés esélyesének ezen a találkozón és ennek megfelelően Dalkó László együttese támadólag lépett fel és korán meg is szerezte a vezetést, amit a lefújás előtt nem sokkal sikerült megduplázniuk. A második félidőben is a Fervas szerezte az első gólt, így ekkor már megnyugtató volt az előny. Ezt követően egy jó öt-hat percig állt a játék, hiszen egy kutya rohant a pályára és időbe telt, mire a gazdája megoldotta a problémát. Ezt követően egy-egy gólt szerzett még mindkét csapat, így a találkozót 4:1 arányban a KVTE Fervas szerezte meg, amely így őrzi második helyét a csoportban.


15.00. Budapesti Erdért SE - KISE 0:5 (0:1)
A negyedik forduló zárómérkőzését a Budapesti Erdért SE és a KISE játszotta egymás ellen. A két BLSZ III. osztályú együttes mérkőzése izgalmasnak ígérkezett, mindkét csapat remekül szerepelt eddig a tornán. A mérkőzést a KISE irányította és a gólerős Hanák Patrik találatával meg is szerezték a vezetést az első félidőben. A feleket még a pályára szaladó kutya sem zavarta meg a színvonalas játékban. A második félidőre felőrölte egyre inkább elfáradtó ellenfelét a KISE és végül magabiztosan, 5:0-ra sikerült győzniük. A KISE 9 pontjával így vezeti a csoportját egy fordulóval a csoportkör vége előtt.2023. február 4.
10.00. Stand 98 FC - Airnergy Hungary FC 0:2 (0:1)
Igazi rangadóval kezdődött a 4. forduló! Két veretlen csapat mérkőzött meg egymással. Az Airnergy Hungary FC eddig mindhárom mérkőzését megnyerte, míg Ármai Károly együttese két győzelem mellett egy döntetlent könyvelhetett eddig el. A lüktető iramú mérkőzésen mindkét csapat előtt adódtak helyzetek, ám a vezetést Győri Barnabás találatával az Airnergy szerezte meg az első félidőben. A fiatal játékosnak ez már a harmadik találata volt a tornán. A második játékrészben több lehetősége is volt a Stand FC-nek az egyenlítésre, ám újabb gólt Dévényi Dániel révén az Airnergy szerzett, amely így 2:0-ra végül megnyerte a rangadót.

Ármai Károly, a Stand 98 FC vezetőedzője: "A játékvezetőnek ma nem sikerült felnőnie a csoport "ragadójához". Két tiszta büntető, egy -kapus által a büntető területen kívüli szabálytalanság!- kiállítás és számtalan hibás ítélet borzolta csapatunk idegeit. Az immár szokásos korai kezdés miatt álmosan, pontatlanul játszott a csapat. Ma megtanultuk, hogy a kihagyott helyzetek megbosszulják magukat. Remélem a döntőben lesz alkalmunk visszavágni."


11.00. Nimród SE - Mészöly Focisuli SE U19 3:2 (1:2)
Jó mérkőzésnek ígérkezett a 4. forduló második mérkőzése is. A vezetést a Mészöly U19 szerezte meg Szombati Dominik találatával. A Nimród kissé fáradtan kezdte a mérkőzést és ezt kihasználta Ifj. Mészöly Kálmán együttese, ugyanis nem sokkal később megduplázták előnyüket. Negyedóra sem telt el a mérkőzésből és már két gólos volt tehát a Mészöly U19 előnye. Ezt követően aztán visszajött a mérkőzésbe Könczey Zsolt együttese és éppen az ő találatával sikerült szépíteni a 23. percben. Az első félidő így három gólt hozott. A második félidőben mindkét csapat előtt ott voltak a lehetőségek a gólszerzésre. A 47. percben Romhányi Bálint egyenlített, sőt a támadó a 76. percben a végül győztes gólt is megszerezte.

Könczey Zsolt, a Nimród SE játékos-edzője: "Kissé álmosan kezdtük a mérkőzést, amit ellenfelünk könyörtelenül kihasznált. Ezt követően szépen lassan visszajöttünk a mérkőzésbe. A helyzetkihasználásunk hagyott némi kívánnivalót maga után, de végül sikerült megnyernünk a mérkőzést."


12.00. Testvériség-Újpalota SE II - Újpesti Haladás FC I 4:2 (1:2)


Jó mérkőzést hozott a Testvériség II és az Újpesti Haladás FC mérkőzése is. Az első félidőben három gól is született, melyekből kettőt Kasza László együttese szerzett, méghozzá nem is akármilyeneket. Faragó Hunor fejjel volt eredménys, míg Rázmán Ákos szögletből csavart a kapuba! 2:0-s vezetésük után a Testvériség szépített, így a szünetben 2:1-re vezetett az Újpesti Haladás. A második félidőben már a Testvériség SE II dominált és végül 4:2 arányban megnyerte a mérkőzést Törőcsik András együttese.

Törőcsik András, a Testvériség-Újpalota SE II vezetőedzője: "Az első félidőben katasztrófális volt a játékunk. A második félidőben viszont vezettünk szép támadásokat, rúgtunk szép gólokat. Gratulálok a csapatnak!"

Kasza László, az Újpesti Haladás FC I vezetőedzője: "Kezdjük felvenni a ritmust."


13.00. Zöld-Fehérek SE I - Fővárosi Vízművek SK U19 1:0 (1:0)
Igazi ki-ki mérkőzést hozott a BLSZ III. osztályú Zöld-Fehérek SE I, valamint a Fővárosi Vízművek SK U19 mérkőzése. Kis-Kurgyis Gábor fiataljai ezúttal nem játszottak jól. Lassú, körülményes volt a támadásépítés, míg a rutinosabb ellenfél Farhad Amir találatával megszerezte a vezetést az első félidőben. Később kiderült, hogy ez eldöntötte a három pont sorsát, ugyanis több gól már nem született a mérkőzésen.


14.00. Újpesti Haladás FC U19 - Műegyetemi FC 3:1 (2:1)
Tartja remek formáját Csokonyai Árpád együttese. Ezúttal is fölényben futballoztak az első perctől kezdve és ez végül újabb három pontot ért. A Műegyetemi FC-nek is voltak helyzetei a mérkőzésen, ám csak egy gólt tudtak szerezni, így az Újpesti Haladás FC U19 végül 3:1 arányban győzött és négy mérkőzés után is 100%-os.

Csokonyai Árpád, az Újpesti Haladás FC U19 vezetőedzője: "Köszönjük az ellenfél sportszerű játékát. A fiúk a taktikát 100%-osan betartva remek győzelmet arattak. Dolgozunk tovább!"


15.00. Budapesti AK Respect - Csillaghegyi MTE 5:3 (2:0)
A játéknap utolsó mérkőzését a BLSZ II. osztályú BAK Respect játszotta a BLSZ III. osztályú Csillaghegyi MTE ellen. A vezetést a BAK szerezte meg az első félidőben, amit nem sokkal később meg is dupláztak. A második félidő igazi gólzáport hozott, hiszen nem kevesebb, mint 6 gól született. Ezeken a csapatok igazságosan osztozkodtak meg, így végül két góllal győzött a BAK csapata.

Boldizsár Imre, a Csillaghegyi MTE vezetőedzője: "Minden esélyünk megvolt a három pont megszerzésére, de sajnos egyelőre a védekezésünk nem állt össze."2023. február 3.
A Téli Nagypályás Torna 13 éves történetében eddig közel 1000 mérkőzés került lejátszásra, melyeknek mindössze 0,3%-án, vagyis három mérkőzésen történt olyan eset, amely nem sportpályára való.

A múlt hétvégi Rúg-6 FC - KISE mérkőzésen a Rúg-6 FC két eltiltott játékosa, Plesa András Dorin és Králl Attila is olyan módon szidalmazta a játékvezetőt, miután kettő büntetőt is ítélt a KISE javára, amely nem sportpályára való. Ezt követően a játékvezető a 43. percben beszüntette a mérkőzést.

A TNT szervezői úgy vélik, hogy az ország minden pontjában örömmel vennének olyan eseményeket, melyeknek mindössze 0,3%-ban történik olyan, amely nem odavaló.

Kérjük a csapatok vezetőit, hogy segítsenek minket a hasonló esetek megelőzősében! A csapatok saját maguk közül jelöjenek ki egy rendezőt, aki a magáról megfeledkező csapattársát lekíséri a pályáról, ha az edző vagy a játékvezető ezt kéri.2023. február 1.
A 3. fordulóban a 43. percben félbeszakadt a Rúg-6 FC - KISE mérkőzés 1:3-as állásnál. A Fegyelmi Bizottság a mérkőzés három pontját a vétlen KISE javára írja jóvá a pályán elért eredmény alapján.

A Rúg-6 FC csapatából a tornáról kizárásra kerül Plesa András Dorin, valamint Králl Attila. Amennyiben bármelyik játékos mégis pályára lépne bizonyítottan a torna további részében, az a Rúg-6 FC azonnali kizárásával jár.Felhívjuk a csapatok figyelmét, hogy a galériába folyamatosan kerülnek fel a tornáról készült képek. Jelenleg 69 kép található meg az idei tornáról.2023. január 29.
A Tököl rontotta el a Mészöly U17 hibátlan mérlegét!


10.00. Őrmező SE - Istenhegy FC 2:2 (2:1)
A vasárnapi játéknapot két BLSZ IV. osztályú csapat mérkőzése nyitotta. Az első félidőben az Őrmező SE játszott eredményesebben, ám az Istenhegy FC-nek a második félidőben sikerült kiegyenlítenie, sőt akár a győztes gólt is megszerezhették volna. A végeredmény végül igazságosnak mondható döntetlen lett.


11.00. Zöld-Fehérek SE II - Zuglói Kinizsi SE 1:7 (0:2)
Ezen a mérkőzésen a zuglóiak akarata érvényesült szinte az egész mérkőzésen. Id. Solymosi Csaba együttese végig agilisen és gólratörően játszva győzött végül hat gólos különbséggel. Kanyó Martin mesterhármast szerzett a második félidőben.

Id. Solymosi Csaba, a Zuglói Kinizsi SE vezetőedzője: "Egy sportszerű mérkőzésen szimpatikusan játszó csapatot sikerült legyőznünk teljesen megérdemelten."


12.00. VSK Tököl U19 - Mészöly Focisuli SE U17 3:0 (0:0)
Az eddig pont nélkül álló tököliek mérkőztek meg a 100%-os teljesítményt nyújtó Mészöly U17 ellen. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott. Mindkét csapat előtt adódtak gólszerzési lehetőségek, ám ezek mind kimaradtak. A második félidőt a tököliek kezdték jobban, hiszen a 47. percben Füstös Dávid találatával megszerezték a vezetést. A félidő derekán büntetőhöz jutottak a tököliek, melyet Vendriczky Tamás magabiztosan értékesített. A hajrában aztán Csukás Krisztián parádés góllal állította be a végeredményt.

Teleki Olivér, a VSK Tököl U19 vezetőedzője: "Jó hozzáállás jellemzett ma minket. Az első félidő első felében túlságosan magasan védekeztünk, ám ezután rendeztük sorainkat és végül megérdemelten győztünk. Vendriczky Tamás lövése Puskás díjas lett volna, ha beakad, de így Csukás Krisztián pályázik erre a címre."


13.00. Rúg-6 FC - KISE 1:3 *
Mindkét csapat három pontot szerzett eddigi két mérkőzésén a tornán. Ezúttal Salkovics Gábor fiataljai voltak jobbak. Egy kapushibának köszönhetően a Rúg-6 FC is szerzett gólt, ám a KISE az első félidőben háromszor is betalált, méghozzá mindhárom alkalommal Hanák Patrik volt eredményes (ebből kettőt büntetőből szerzett). A találkozó a 43. percben félbeszakadt.


14.00. Kárpátalja FC - Goldball '94 FC U19 3:3 (2:2)
A Kárpátalja eddig három pontot szerzett a tornán, míg a Goldball U19 pont nélkül állt. A találkozó végig lüktető iramban zajlott, helyzetek adódtak mindkét oldalon. A feszültségtől sem mentes találkozón végül döntetlen született. Talán a Goldball fiataljai bánkódhatnak emiatt jobban, akik a játék képe alapján valamivel közelebb álltak a győzelem megszerzéséhez.


15.00. Budapesti Erdért SE - KVTE Fervas 3:3 (1:1)
A tornán eddig hibátlanul teljesítő Budapesti Erdért mérkőzött meg a forduló zárómérkőzésén a múlt héten botló KVTE Fervas ellen. A vezetést a KVTE Fervas szerezte meg az első félidőben, ám nem sokkal később egyenlített Steinmetz György együttese, így a szünetre döntetlennél vonulhattak a felek. A második félidőben ismét a KVTE Fervas szerezte meg a vezetést, amely több nagy helyzetet dolgozott ki a mérkőzésen, ám ezeknek a nagy részét kihagyta. A félidő derekán másodjára is egyenlített az Erdért, sőt Steinmetz Ádám szerencsés találatával a vezetést is megszerezte, ám a Kinizsi Vasutas végül egyenlített. A győzelemhez a KVTE Fervas állt közelebb. Az Erdért sokat köszönhet Búzás Gábor kapusnak, aki ma ihletett formában védett.2023. január 28.
Megszerezte a BAK az első pontjait az idei TNT-n!


10.00. Mészöly Focisuli SE U19 - Testvériség-Újpalota SE II 3:4 (0:2)
A harmadik forduló a Kiemelt liga A csoportjával kezdődött. Mindkét együttes egy-egy győzelemmel és vereséggel kezdte a tornát, így izgalmas mérkőzésre volt kilátás. Törőcsik András együttese játszott jobban a mérkőzés nagy részében, a félidőben már két góllal vezetett, ám a végére kiengedtek a Testvériség játékosai, így a Mészöly magára talált és nem járt messze a pontszerzéstől sem. Végül azonban behúzta a mérkőzést a Testvériség csapata.

Törőcsik András, a Testvériség-Újpalota SE II vezetőedzője: "A három pontnak nagyon örülünk, mert a felkészülés alatt jól jönnek a pozitív impulzusok. Láttunk sok szép dolgot, de a meccs minimum 90 percig tart. Egyszerűen nem lehet a 60. percben azt hinni, hogy eldőlt a mérkőzés!"


11.00. Stand 98 FC - Nimród SE 3:3 (0:1)
A tornán eddig hibátlanul teljesítő Stand 98 FC mérkőzött meg a harmadik fordulóban a pont nélkül álló Nimród SE ellen. Sokan talán azt gondolták, hogy a Stand FC újabb győzelemmel kerül közelebb, hogy a csoportja élén végezzen, ám Ármai Károly együttese ezúttal tartalékosan tudott felállni, a Nimród csapata pedig jól játszott és a félidőben vezettek is Könczey Zsolték. A Stand FC a második félidőben mindent elkövetett az egyenlítés érdekében. A rendkívül fordulatos és izgalmas mérkőzésen végül igazságosnak mondható döntetlen született.

Ármai Károly, a Stand 98 FC vezetőedzője: "Utolért minket is az influenza járvány. Nyolc hiányzóval, két sérülttel nehéz volt. Az eredmény nem tükrözi a két csapat közötti különbséget, kihagyott helyzetek tömkelege volt a mai mérkőzésen, de nem baj, nem most kell megtalálni a góllövőcipőnket. Megyünk tovább, dolgozunk tovább."


12.00. Újpesti Haladás FC I - Airnergy Hungary FC 0:6 (0:3)
A tartalékosan felálló Újpesti Haladás FC I ezúttal nem tudott méltó ellenfele lenni a lendületben lévő Airnergy FC csapatának, akik három gólos félidei előnyüket a második játékrészben tovább növelték és végül hat gólos győzelmet arattak. Az Airnergy így kihasznált a Stand 98 FC botlását és a csoport élére állt.

Kasza László, az Újpesti Haladás FC I vezetőedzője: "Foghíjas csapatunkkal sajnos ezúttal csak ennyire tudtuk megnehezíteni ellenfelünk dolgát."


13.00. Műegyetemi FC - Budapesti AK Respect 3:4 (0:2)
A tornán eddig 100%-os Műegyetemi FC játszott a BAK Respect csapatával. A mérkőzést a BAK kezdte jobban, hiszen két gólos előnyre tettek szert az első félidőben. A Műegyetemi FC a második félidőben mindent elkövetett az egyenlítés érdekében, ám végül egy góllal jobbnak bizonyult ezúttal a BAK csapata, amely így megszerezte első pontjait az idei tornán.


14.00. Zöld-Fehérek SE I - Újpesti Haladás FC U19 2:3 (0:1)
Két, eddig hibátlanul teljesítő csapat mérkőzésével folytatódott az idei TNT. Helyzetekkel teli, fordulatos, izgalmas mérkőzést játszott egymással a két csapat. A vezetést Csokonyai Árpád együttese szerezte meg az első játékrészben. A második félidő is nagy izgalmakat hozott, ám végül megérdemelten győzött egy találattal az Újpesti Haladás U19.

Csokonyai Árpád, az Újpesti Haladás FC U19 vezetőedzője: "Emelem a kalapom a fiúk előtt. A felkészülés kellős közepén ólomlábakon is nagyot mentek ma, egy nagyon jó ellenfelet sikerült legyőzni. Szerencsére nem kellett őket spanolni, hiszen zöld fehérek ellen játszottak. Köszönjük az ellenfél sportszerű játékát, további sok sikert nekik!"


15.00. Fővárosi Vízművek SK U19 - Csillaghegyi MTE 2:2 (1:0)
A játéknap utolsó mérkőzést eddig két pont nélkül álló együttes játszotta egymás ellen a Kiemelt liga B csoportjában. Az első félidőben Kis-Kurgyis Gábor együttese szerezte meg a vezetést büntetőből. A második félidőben egyenlíteni tudott Boldizsár Imre együttese, ám egy újabb büntetővel ismét a Vízművek U19 jutott vezetéshez. Ezt azonban nem tudták a fiatalok megtartani, miután Makai Gábor ismét kiegyenlített. A végeredmény így 2:2 lett.

Kis-Kurgyis Gábor, a Fővárosi Vízművek SK U19 vezetőedzője: "A nagy mezőnyfölényünket sajnos nem tudtuk még több gólra váltani, és két súlyos egyéni hibából adtunk lehetőséget ellenfelünknek, akik köszönték szépen."

Boldizsár Imre, a Csillaghegyi MTE vezetőedzője: "Az időszaknak megfelelően egy brusztolós, kevés futballt hozó mérkőzés volt a mai. Van hova fejlődnünk!"


2023. január 22.
Feszült hangulatú mérkőzések, izgalmas találkozók voltak vasárnap!10.00. Istenhegy FC - Zöld-Fehérek SE II 1:1 (0:0)
A vasárnapi játéknap első mérkőzésén két BLSZ IV. osztályú csapat mérkőzött meg egymással. Előzetesen talán az Istenhegy számított esélyesebbnek, ám végig kiélezett mérkőzést játszott egymással a két csapat. Az első félidőben nem született gól, míg a második játékrészben mindkét csapat egyszer talált be, így igazságosnak mondható döntetlen lett a végeredmény.


11.00. Fővárosi Vízművek SK U19 - Újpesti Haladás FC U19 0:4 (0:3)
Két U19-es csapat mérkőzésével folytatódott a TNT. Jó iramú, küzdelmes mérkőzést láthatott a nagyérdemű, melyen az Újpesti Haladás fiataljai használták ki jobban a adódó lehetőségeket, így három gólos félidei előny után végül négy góllal nyertek Csokonyai Árpádék.

Csokonyai Árpád, az Újpesti Haladás FC U19 vezetőedzője: "A tegnapi sikeres teremtorna miatt ma kissé tompán, enerváltan játszottunk, de így is sikerült a győzelmet megszereznünk. Gratulálok a fiúknak! Kösöznjük az ellenfélnek a sportszerű játékot!"


12.00. Mészöly Focisuli SE U17 - Zuglói Kinizsi SE 10:3 (4:0)
Újvári Gábor együttese kezdte jobban a mérkőzést, ugyanis szinte rögtön a kezdést követően támadásba lendült. A zuglóiak belementek a nyílt játékba, így kontrázhattak a fiatalok, melyeket több alkalommal is góllal fejeztek be. A második félidőben összejött a szépítés Id. Solymosi Csaba együttesének, akik három gólt is szereztek, ám így is nagy arányú vereséget szenvedtek.

Id. Solymosi Csaba, a Zuglói Kinizsi SE vezetőedzője: "Sajnos nagyon rossz felfogásban játszottunk a mai napon. Sokkal rutinosabb játékosaink mentek bele a futóversenyekbe a heti négyet edző fiatalok ellen... Gratulálok ellenfelünknek a győzelemhez!"


13.00. KVTE Fervas - Rúg-6 FC 1:2 (0:0)
Izgalmasnak ígérkezett a KVTE Fervas és a Rúg-6 FC mérkőzése, hiszen jó ideje tart a két együttes között a rivalizálás. Az első félidőben mezőnyben jobban játszott a Dalkó László vezette KVTE Fervas, ám gólt nem sikerült szerezni, így a játékrész 0:0-val ért véget, akárcsak a Rúg-6 FC múlt heti mérkőzésén. A második félidőben azonban megszerezte a vezetést Szilvási Csaba együttese, amit nem sokkal később Ruszó Norbert egalizált, így ismét nyílttá vált a mérkőzés. Az egyébként feszült hangulatú mérkőzésen végül ismét a Rúg-6 FC szerezte meg a vezetést, melyet a lefújásig meg is őrzött, így pontszámban beérte a KVTE Fervas együttesét a csoportban.

Dalkó László, a KVTE Fervas vezetőedzője: "Sajnos ma nem voltunk elég élesek, nem tudtunk mit kezdeni az ellenfél egyébként remek védekezésével, akiknek a kontratámadásai folyamatosan veszélyt jelentettek a kapunkra. Ezek fényében megérdemelten győzött a Rúg-6."

Szilvási Csaba, a Rúg-6 FC vezetőedzője: "Taktikusan játszottunk, a kontráink vesélyesek voltak. Úgy érzem, hogy megérdemelten győztünk. Köszönöm a srácoknak ezt a mai élményt!"


14.00. Goldball '94 FC U19 - KISE 0:1 (0:1)
Remek mérkőzésre volt kilátás. Helyzetek voltak mindkét oldalon, ám a vezetést a KISE szerezte meg Gazdag Tamás találatával az első félidőben, melyet a szünetig meg is tartott. A második játékrészben minden követ megmozgatott a Goldball U19 az egyenlítés érdekében, ám nem született újabb találat, így végül a KISE győzelmével zárult a mérkőzés.


15.00. Kárpátalja FC - Budapesti Erdért SE 3:5 (0:4)
Feszült hangulatú mérkőzést játszott egymással a két eddig hibátlanul teljesítő csapat. A vezetést Ladányi Tamás félpályáról lőtt góljával Steinmetz György együttese szerezte meg, amit éppen ő duplázott meg szabadrúgásból. Szabó Benedek távoli találatával már három gólos volt az Erdért előnye, majd Huszár Szabolcs büntetőt rontott. Néhány perccel később viszont kijavította hibáját és közelről megszerezte az Erdért negyedik gólját is, így a félidő 4:0-val ért véget. A második félidőben már több volt az akció a pályán, nem volt egyszerű mérkőzés játékvezetői szempontból sem. A Kárpátalja FC-nek a szépítés sikerült, ám a lefújás előtti pillanatokban a sok év kihagyás után visszatérő Lendvai Dávid góljával bebiztosította a győzelmét az Erdért.

Steinmetz György, a Budapesti Erdért SE vezetőedzője: "Teljesen megérdemlten győztünk. A játékvezető sajnos ezúttal nem volt a helyzet magaslatán. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!"


17.00. Airnergy Hungary FC - Nimród SE 5:1 (3:0)
A második forduló utolsó mérkőzését az Airnergy Hungary FC és a Nimród SE játszotta egymás ellen. A tartalékosan felálló Nimród SE nem tudta megakadályozni az Airnergy FC csapatát, hogy hamar megnyugtató előnyre tegyen szert. A szünetben már három góllal vezetett az Airnergy. A második félidőben tovább növelte előnyét az Airnergy, ám Romhányi Bálint találatával a szépítés összejött a Nimródnak. A végeredmény végül 5:1 lett.2023. január 21.
Több, mint 6 gól született átlagban mérkőzésenként szombaton!10.00. Testvériség-Újpalota SE II - Stand 98 FC 2:5 (0:2)
A második forduló nyitómérkőzésén a tornán eddig két hibátlanul teljesítő csapat mérkőzött meg egymással. Ármai Károly együttese kezdte jobban a mérkőzést, hiszen hamar sikerült megszerezniük a vezetést, amit a félidő végéig meg is dupláztak. A második félidőre a Testvériség jött ki jobban, hiszen a 48. percben szépítettek Radinomil Péter találatával, majd négy perccel később az egyenlítés is összejött. Ezt követően azonban ismét a Stand FC lőtte a gólokat, számszerint hármat, így végül ők győztek 5:2-re.

Törőcsik András, a Testvériség-Újpalota SE II vezetőedzője: "Ebben az időszakban természetes, hogy benne van a játékban a hiba, a pontatlanság, de azt senkitől sem fogadjuk el, hogy öncélúan, egyénieskedve játsszon. Az ellenfél nagyon motiváltan játszott, ezzel voltak ma jobbak nálunk. Gratulálok Ármai Károlynak és csapatának!"

Ármai Károly, a Stand 98 FC vezetőedzője: "Az ilyen mérkőzések miatt indultunk el ezen a tornán. Nagyszerű játékvezetés mellett tudtunk egy nagyon jó iramú és színvonalas mérkőzésen felülkerekedni a jó erőkből álló ellenfelünkkel szemben. Ellenfelünknek sok sikert kívánok a bajnokságban!"


11.00. Mészöly Focisuli SE U19 - Újpesti Haladás FC I 6:1 (3:0)
Két, fiatal játékosokból álló csapat mérkőzött meg egymással 11 órától, melyből a jobb erőkből álló Mészöly Focisuli SE U19-es csapata került ki győztesen. Kasza László együttesének is voltak gólszerzési lehetőségei, ám végül csak a szépítés jött össze. A Mészöly csapatától Újvári Bence mesterhármasig jutott!

Kasza László, az Újpesti Haladás FC I vezetőedzője: "Remek ellenfelünk megmutatta hibáinkat. Lesz min dolgoznunk az elkövetkezendő hetekben."


13.00. Budapesti AK Respect - Zöld-Fehérek SE I 3:5 (0:3)
A múlt héten győzelemmel kezdő Zöld-Fehérek SE első csapata játszott jobban az első félidőben, hiszen három gólos előnyre tettek szert. A BAK csapata előtt is adódtak lehetőségek, ám ekkor még ezeket nem tudták értékesíteni. A fordulás után sem maradtak adósak a csapatok a gólokkal és bár a második játékrészt a BAK nyerte meg 3:2 arányban, a mérkőzés végén végül a Zöld-Fehérek SE I örülhetett.


14.00. Csillaghegyi MTE - Műegyetemi FC 1:4 (0:2)
Mindkét csapat bő kerettel érkezett a mérkőzésre. Az iramra nem lehetett panasz, ahogyan a szép megoldásokra sem. A BLSZ II. osztályú csapat az első félidőben két gólos előnyre tett szert, amelyet a második játékrészben növelni tudtak, ám ekkor a csillaghegyiek szépítettek. A végeredmény végül 4:1 lett.

Boldizsár Imre, a Csillaghegyi MTE vezetőedzője: "A mai mérkőzésen 6 próbajátékos lépett pályára csapatunkban. Érződött az összeszokottság hiánya a csapaton. A helyzetkihasználáson még van mit csiszolni. Gratulálok ellenfelünknek a győzelemhez!"

Dózsa Attila, a Műegyetemi FC vezetőedzője: "A küzdelmes, jó iramú mérkőzés jól szolgálta a felkészülésünket. Köszönet a szervezőknek! A játékvezetés szinte hibátlan volt. Csapatunkba visszatért és kiemelkedő teljesítményt nyújtott Kerekes Miklós. Ellenfelünknek sok sikert kívánok a szezonra!"


15.00. VSK Tököl U19 - Őrmező SE 1:4 (1:3)
Mindkét együttes vereséggel kezdte a TNT-t, így itt volt a lehetőség a javításra. A vezetést a tököliek szerezték meg egy lesgyanús találattal Hegyi Ferenc révén, ám egy szögletrúgás utáni fejessel egyenlített az Őrmező, majd ismét egy szögletrúgást követően a vezetést is megszerezték. A félidő vége előtt egy kapusátemelős góllal alakult ki a 3:1-es állás. A második félidőben a tököliek előtt adódtak nagyobb lehetőségek, ám gólt ismét az Őrmező SE szerzett, akik így végül 4:1 arányban győztek.

Teleki Olivér, a VSK Tököl U19 vezetőedzője: "Nem túl magas színvonalú mérkőzésen győzött megérdemelten a rutinosabb csapat. A mérkőzés elérte a célját. Ellenfelünknek további sok sikert kívánok!"2023. január 15.
34 gól született a második játéknapon a normál ligában!10.00. Őrmező SE - Mészöly Focisuli SE U17 0:10 (0:5)
A második nap első mérkőzését az Őrmező SE és a Mészöly Focisuli SE U17-es csapata játszotta egymás ellen. A két fiatal csapat összecsapásából a Mészöly Focisuli SE jött ki jobban, akik magabiztos játékkal végül 10 gólos győzelmet arattak.11.00. Zöld-Fehérek SE II - VSK Tököl U19 3:2 (2:2)
A TNT-újonc Zöld-Fehérek SE II mérkőzött meg a mai nap második mérkőzésén a VSK Tököl U19 ellen. A találkozót a Zöld-Fehérek SE játékosai kezdték jobban, akik a félidő derekán megszerezték a vezetést egy tetszetős támadás végén, ám nem sokkal később egy kapushibának köszönhetően a tököliek egyenlítettek, sőt néhány perccel később a vezetést is megszerezték egy lesgyanús találattal. Itt nem ért még véget a gólgyártás az első félidőben, ugyanis a lefújás előtt nem sokkal egyenlített a Zöld-Fehérek SE II. Egy felső kapufával majdnem ismét a Tököl vezetett, ám így végül a félidő döntetlennel ért véget. A második félidőben mindkét csapat szerette volna megnyerni a mérkőzést, ám végül a 86. percben ez a Zöld-Fehérek SE II-nek jött össze egy újagg góllal, akik így győzelemmel kezdték a tornát.

Gáspár József, Zöld-Fehérek SE II vezetőedzője: "Első mérkőzésünket játszottuk a téli felkészülési tornán, aminek célja, hogy minél jobb formában folytathassuk a bajnokságot. A mérkőzés kiegyenlített volt, míg érzésünk szerint a mi csapatunk került többször helyzetbe és lőtt többször kapura, addig a másik csapat is rendre megnehezítette a védelmünk dolgát, a két bekapott gól is ezt bizonyítja. Mind a két csapat tisztességesen játszott, viszonylag kevés szabálytalansággal, a következő mérközés előtt még több célzóvizet kell innunk, és pontosabban kell majd kapura lőnünk."

Teleki Olivér, a VSK Tököl U19 vezetőedzője: "Az iramra nem lehetett panasz, de ellenfelünk megérdemelten győzött, miután jobban bírták erővel. Kis szerencsével sikerült volna pontot szereznünk. Gratulálok ellenfelünknek a győzelemhez a rendkívül sportszerű mérkőzésen!"12.00. Zuglói Kinizsi SE - Istenhegy FC 3:7 (1:3)
Két rutinos TNT-résztvevő mérkőzésével folytatódott a torna. Látványos, támadó focit játszott mindkét együttes, ahol a kondicionálisan jobb állapotban lévő Istenhegy került ki végül győztesen. Szebbnél szebb gólok születtek a találkozón. Az Istenhegy FC csapatából Szabó Tamás nem kevesebb, mint három gólig jutott végül!

Solymosi Csaba, a Zuglói Kinizsi SE vezetőedzője: "Rendkívül sportszerű mérkőzésen a jobb kondival rendelkező ellenfelünk győzött megérdemelten. Külön szeretném kiemelni ellenfelünktől Somos Andrást, aki remek játékkal ugrott be néha-néha a kispadról. Gratulálok az Istenhegy csapatának!"

Tawfik Mohamed, az Istenhegy FC játékos-menedzsere: "Ez volt az Istenhegy nyitómeccse. Az ellenfél támadòlag lépett fel az első 20 percben, amikor mi szereztünk gólt, aztán ők gyorsan válaszoltak. Néhány friss embert becseréltünk és a szerkezetünket folyamatosan változtatva sikerült újabb gólt szereznünk. Amikor az ellenfél magára talált, veszélyesen támadtak, ez a védelmüket viszont fellazította. Így a meccs hátralévő részében még 5 gólt szereztünk, amire a Kinizsi két szép találattal válaszolt. Lehetőség volt ez a meccs a kevesebbet játszott és a leendő játékosaink kipròbálására, nagy verseny lehet és kell a posztokon a következő szezonban."13.00. KISE - KVTE Fervas 1:4 (1:1)
A normál liga B csoportjában is elkezdődött az idei torna. A vezetést a KISE szerezte meg büntetőből, ám Dalkó László együttese még az első félidőben egyenlíteni tudott. A második félidőben mindkét csapat előtt adódtak gólszerzési lehetőségek. A KISE csapatnának akadt olyan lehetősége is, ahol már a kapuson is túljutottak, mégsem született belőle gól, amit az ellenfél -ahogy az ilyenkor lenni szokott- góllal büntetett. Végül 4:1-re a KVTE Fervas győzött.

Salkovics Gábor, a KISE vezetőedzője: "Gratulálok az ellenfélnek!"

Dalkó László, a KVTE Fervas vezetőedzője: "A szimpatikusan és jól játszó KISE ellen érzésem szerint teljesen megérdemelten sikerült győznünk!"14.00. Rúg-6 FC - Kárpátalja FC 0:1 (0:0)
A Rúg-6 FC és a Kárpátalja FC találkozása jó mérkőzést hozott. Helyzetek adódtak itt is, ott is. Az első félidőben nem talált be egyik együttes sem. Érezhető volt, hogy mindkét csapat szeretné győzelemmel indítani az idei tornát. A mérkőzés vége felé a Rúg-6 FC kihasználta mind a hat cserelehetőségét, így felforgatott összeállításban voltak már pályán a bordó mezesek, amit a Kárpátalja egy kései góllal ki is használt és így megnyerte a mérkőzést.

Szilvási Csaba, a Rúg-6 FC vezetőedőzje: "Gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez. A szezonkezdethez képest jó mérkőzés volt."15.00. Budapesti Erdért SE - Goldball '94 FC U19 2:1 (2:0)
Az első forduló utolsó mérkőzését a Budapesti Erdért SE és a Goldball '94 FC U19-es csapata játszotta egymás ellen. Már a 18. másodpercben vezetett az Erdért Donát Tamás szemfüles találatával, amit nem sokkal később Szabó Benedek duplázott meg, így a szünetre két gólos előnnyel vonulhattak Steinmetz Györgyék. A Goldball U19 mindent elkövetett az egyenlítés érdekében, ám csak a szépítésre futotta erejükből, így végül vereséggel kezdték az idei tornát.

Steinmetz György, a Budapesti Erdért SE vezetőedzője: "Ellenfelünk figyelmetlenségéből már a 18. másodpercben sikerült megszereznünk a vezetést. Fiatal ellenfelünket a rutinunkkkal tudtuk legyőzni. Küzdelmes mérkőzés volt kevés helyzettel."2023. január 14.
Az Airnergy Hungary FC győzelmével kezdődött az idei torna!10.00. Mészöly Focisuli SE U19 - Airnergy Hungary FC 0:5 (0:1)
A 2023. évi Téli Nagypályás Torna nyitómérkőzését a Mészöly Focisuli SE U19 és az Airnergy Hungary FC játszotta egymás ellen. A két fiatal csapat remek iramú mérkőzést játszott egymással. Helyzeket dolgoztak ki mindkét oldalon, ám a vezetést az Airnergy FC szerezte meg a félidő derekán. A szünetre így 1:0-s Airnergy-vezetéssel vonultak a csapatok. A második félidőben több nagy lehetősége is volt a Mészöly Focisuli SE U19-nek az egyenlítésre, ám a lehetőségek kihasználatlanul maradtak, a hajrá pedig egyértelműen az Airnergy csapatáé volt, amely további négy gólt szerezve végül kiütéses győzelmet aratott az első fordulóban.

Ifj. Mészöly Kálmán, a Mészöly Focisuli SE U19 vezetőedzője: "Az első félidő egy ki-ki játékot hozott. A második félidőben sajnos elfáradtunk és felül múlt bennünket az ellenfél."

Varsa Kevin, a Mészöly Focisuli SE játékosa: "Az első félidőben egy szerencsés góllal ellenfelünk szerezte meg a vezetést, de utána mi játszottuk a szebb és jobb futballt egészen a 75. percig. Sajnos sok helyzetet kihagytunk, utána elfáradtunk és a végén ellenfelünk magabiztossá tette győzelmét."

Gabura Gyula, az Airnergy Hungary FC vezetőedzője: "Szezon eleji játékkal magabiztos győzelmet arattunk. Örömteli, hogy a fiatalok jól helyettesítették a hiányzókat és bizonyították, hogy a jövőben is számíthatunk rájuk!"11.00. Stand 98 FC - Újpesti Haladás FC I 5:1 (5:1)
A Stand 98 FC és az Újpesti Haladás FC I mérkőzött meg egymással a Kiemelt liga A csoportjának első fordulójában. A remek iramú mérkőzést a Stand 98 FC kezdte jobban, akik hamar három gólos előnyre tettek szert, ám ezt követően szépített Kasza László együttese. A Stand 98 FC ezt követően újabb két gólt szerzett, így a félidőre már négy gólos volt az előnyük. A második félidőben már nem esett újabb találat, így 5:1 lett a végeredmény.

Ármai Károly, a Stand 98 FC vezetőedzője: "A héten három edzéssel elkezdtük a felkészülést a tavaszi szezonra, így kissé ólom lábakkal kezdtük a találkozót a rendkívül motivált és lelkes ellenfelünk ellen. A mérkőzés kezdeti szakaszában ellenfelünk akarata érvényesült. A kezdeti nehézségek után megtaláltuk a megfelelő ritmust. A mérkőzés huszadik percétől átvettük az irányítást, ami öt szép gólban is megmutatkozott. A mai napon egy nagyon sportszerű és szervezett csapat ellen sikerült magabiztos győzelmet aratnunk. Külön szeretnék gratulálni Fehér Gyula négy góljához."

Kasza László, az Újpesti Haladás FC I vezetőedzője: "Remek mérkőzés volt, köszönjük szépen a lehetőséget. Ellenfelünknek gratulálok a győzelemhez!"12.00. Nimród SE - Testvériség-Újpalota SE II 1:7 (0:5)
A Kiemelt liga B csoportjának utolsó mérkőzését az első fordulóban a Nimród SE és a Testvériség-Újpalota SE II játszotta egymás ellen. A mérkőzésen a Testvériség dominált a felforgatott összeállításban pályára lépő Nimród ellen és már az első félidőben fölényes, öt gólos előnyre tettek szert. A második félidő már kiegyenlítettebb játékot hozott, ám ezt a játékrészt is 2:1 arányban a Testvériség nyerte. A Nimródnak a szépítő találat összejött Obring Werner találatával. A Testvériség SE részéről Hanák Roland 4 gólig jutott, így jelenleg ő vezeti a torna góllövőlistáját!

Némedi Tamás, a Nimród SE játékosa: "Vegyes csapattal értékeztünk a mérkőzésre. Az első félidőben hiányzott belőlünk az akarat, hagytuk játszani az ellenfelet. Roni a szünetben helyre tette a fejeket. A második félidő szoros volt. Gratulálunk az ellenfelünknek! Jövő héten is nehéz meccs vár ránk, de nagyon várjuk. Remélem sikerül javítani."

Törőcsik András, a Testvériség-Újpalota SE II vezetőedzője: "Első meccshez képest fegyelmezetten, jó hozzáállással játszott a csapatunk! Voltak hullámvőlgyek és több játékos hamar elfáradt! Elégedettek lehetünk a teljesítménnyel! Nagyon szépen köszönjük Boldizsár Imre bácsinak a szervezést!"13.00. Műegyetemi FC - Fővárosi Vízművek SK U19 3:1 (2:0)
A Kiemelt liga A csoportjának nyitómérkőzését a Műegyetemi FC és a Fővárosi Vízművek SK U19-es csapata játszotta egymás ellen. A 18. percben a Műegyetemi FC szerezte meg a vezetést, amit öt perccel később sikerült megduplázni, így két gólos előnnyel vonulhattak pihenőre. A 63. percben ismét Almási Áron talált be (már a második gólja volt), így ekkor már három góllal vezetett a Műegyetemi FC. A lelkesen játszó Fővárosi Vízművek U19-nek a 88. percben összejött a szépítés, így a végeredmény 3:1 lett.

Kis-Kurgyis Gábor, a Fővárosi Vízművek SK U19 vezetőedzője: "Önmagunkhoz képest lassan, pontatlanul, körülményesen, sok hibával játszottunk, amit rutinos ellenfelünk ki is használt és teljesen megérdemelten győzött."14.00. Zöld-Fehérek SE I - Csillaghegyi MTE 2:1 (2:0)
A két BLSZ III. osztályú csapat mérkőzésével folytatódott a torna. Az ősszel a Zöld-Fehérek SE I 4:1 arányban győzte le a csillaghegyieket, akiket így fűtött a visszavágási vágy. Az ő szempontjukból nem indult jól a mérkőzés, hiszen a 11. percben a Zöld-Fehérek szerezte meg a vezetést, majd a 33. percben sikerült megduplázniuk az előnyüket, így megnyugtató előnnyel vonulhattak pihenőre. A második félidőben a csillaghegyiek mindent elkövettek a szépítés érdekében, ami a 74. percben Czudor Marcell góljával össze is jött nekik, ám egyenlíteni nem sikerült már, így a házigazda vereséggel kezdte az idei TNT-t.

Gáspár József, a Zöld-Fehérek SE I vezetőedzője: A tornát felkészülésként tervezzük végig, így most is az volt a cél, hogy az edzésen elmondottakat be tudjuk illeszteni az aktuális meccsbe. Ellenfelünk jó játékerőt képviselő, nagyon fair csapat volt, így lehetőségünk volt gyakorolni az elemeket és sikerült is két gólt rúgni. A második félidőben kaptunk is egyet, de továbbra is működött a helyzetkialakításunk, csak nem tudtuk ezeket befejezni. Nagyon jó indikátor volt. Megtudtuk, hogy hol állunk, valamint végre az új szerzeményeket is tesztelhettük, így számukra remek debütálási alkalom volt."

Boldizsár Imre, a Csillaghegyi MTE vezetőedzője: "Az első félidőben ellenfelünk dominált. Mi még ebben az összeállításban sosem léptünk pályára, volt nálunk 4 új is. A második félidőben már jobb képet mutatott a csapat. A gólunkon kívül volt még egy nagy helyzetünk, de a játék képe alapján nem lett volna igazságos a döntetlen."15.00. Újpesti Haladás FC U19 - Budapesti AK Respect 6:1 (1:0)
Az első nap zárómérkőzését a Kiemelt liga B csoportjából játszotta az Újpesti Haladás FC U19 és a Budapesti AK Respect. A találkozó az újpestiek fölényét hozta. Csokonyai Árpád együttese szebbnél szebb gólokat szerezve múlta felül a BAK Respect együttesét 6:1 arányban.

Csokonyai Árpád, az Újpesti Haladás FC U19 vezetőedzője: "Tetszett a játék, első edzőmeccsnek teljesen megfelelt. Az első félidőben főleg a védekezés volt rendben, támadásban viszont nem találtuk a réseket. A második félidő mind támadás, mind védekezés szempontjából rendben volt. Ott tartunk, ahol felkészülésnek tartani kell. Köszönjük az ellenfélnek a sportszerű játékot!"

Nagy Tamás, a BAK Respect vezetőedzője: "Az első félidőben rendben volt a játékunk. A második félidőben felforgatott összeállításban játszottunk. Gratulálok az ellenfélnek!"


2023. január 9.
5 nap múlva rajtol a torna!

Szeretnénk felhívni a csapatok figyelmét arra, hogy pontazonosság esetén a csoportokon belül mi a fontossági sorrend a rangsort illetően!
- több győzelem
- jobb gólkülönbség
- több rúgott gól
- egymás elleni eredmény
- fair play lista
- sorsolás


2023. január 8.
6 nap múlva rajtol a torna!

Megkérjük a csapatokat, hogy egyeztessenek egymással a mezszíneket illetően, hogy gördülékenyen elindulhasson a torna!


2023. január 7.
7 nap múlva rajtol a torna!

Végül a normál liga B csoportjának csapatait mutatjuk be röviden:
Budapesti Erdért SE, Goldball '94 FC U19, Kárpátalja FC, KISE, KVTE Fervas, Rúg-6 FC.

- A Budapesti Erdért SE eddig öt TNT-n vett részt (2016 és 2020 között). Az első két tornán a normál ligába neveztek be, ahol egy harmadik, majd egy második helyet sikerült elérniük, majd 2018-tól kezdve a kiemelt ligába neveztek. Itt kétszer is a 4. helyen végeztek, míg legutóbb a 6. helyen zártak. Idén ismét a normál ligába neveztek Steinmetz Györgyék. Kiváncsian várjuk a szereplésüket.
- A Goldball '94 FC U19 számít a csoportban a legrutinosabb TNT-snak, ugyanis 2014 óta minden tornán részt vettek (igaz, nem mindig U19-es korosztállyal). A 2019-es volt egyértelműen a legjobb szereplésük, hiszen akkor sikerült megnyerniük a kiemelt ligát! 2016-ban a kiemelt liga, míg 2020-ban a normál liga 2. helyén végeztek, míg 2017-ben a kiemelt ligában ők lettek a bronzérmesek.
- A Kárpátalja FC újoncnak számít a TNT-n.
- A KVTE Fervas is újoncnak számít a TNT-n, így egyelőre nehéz megjósolni, hogy Dalkó László együttese mire lehet képes.
- A KISE csapata eddig mindössze a 2016-os tornán vett részt, ahol a kiemelt liga 5. helyén végzett.
- A Rúg-6 FC-nek az idei lesz az ötödik TNT-s szereplése. 2014-ben a 23. helyen végeztek, majd 2016-ban már a normál liga 11. helyén zártak. Folyamatosan javuló teljesítményük nem állt meg, ugyanis 2018-ban a normál liga 6. helyén zártak, majd 2019-ben bravúros teljesítménnyel a normál liga 2. helyén végeztek Szilvási Csabáék. Lehet, hogy tovább javul a mérleg és idén ők lesznek az aranyérmesek? Hamarosan kiderül!


2023. január 6.
8 nap múlva rajtol a torna!

A normál liga A csoportjába az alábbi csapatok kerültek:
Istenhegy FC, Mészöly Focisuli U17, Őrmező SE, Tököl VSK U19, Zöld-Fehérek SE II, Zuglói Kinizsi SE.

- Az Istenhegy FC rutinos TNT-résztvevőnek számít, ugyanis eddig már 7 tornán szerepeltek. Az idei mezőnyből mindössze három csapat van, amely részt vett a legelső TNT-n is 2011-ben: a házigazda Csillaghegyi MTE, a Testvériség-Újpalota SE, valamint az Istenhegy FC. Legjobb helyezésüket a legutóbbi két részvétel során érték el, ugyanis 2019-ben és 2022-ben is a normál liga 7. helyén végeztek.
- A Mészöly Focisuli SE U17-es csapata tavaly vett részt először a tornán, ahol a kiemelt liga 2. helyén végeztek bravúros teljesítménnyel! Idén biztosan a dobogó a minimális célkitűzés náluk a normál ligában.
- Az Őrmező SE-re érdemes lesz odafigyelni, ugyanis jelenleg ők a címvédői a normál ligának, miután tavaly megnyerték azt! A tavalyi volt az eddigi egyetlen TNT részvételük.
- A Töökl VSK U19-es csapata eddig kétszer szerepelt a tornán (2021-ben az U17-es csapatukkal vettek részt a tornán). Mindkét alkalommal a normál liga 12. helyén végeztek. Idén várhatóan jobb szereplésben reménykednek a tököliek.
- A Zöld-Fehérek SE II újoncnak számít a tornán.
- A Zuglói Kinizsi SE eddig hat tornán vett részt. Solymosi Csabáék a legjobb eredményüket 2017-ben érték el, ugyanis akkor megnyerték a normál ligát! 2019-ben és 2021-ben a 4., míg 2018-ban az 5. helyen végeztek.


2023. január 5.
9 nap múlva rajtol a torna!

A kiemelt liga B csoportjába az alábbi csapatok kerültek:
Budapesti AK, Csillaghegyi MTE, Fővárosi Vízművek SK U19, Műegyetemi FC, Újpesti Haladás FC U19, Zöld-Fehérek SE I.

Ebben a csoportban szerepel az a négy csapat közül az egyik, amelyik még sosem vett részt TNT-n.
- A Budapesti AK 2020-ban már szerepelt a tornán, ahol az előkelő 4. helyen végeztek a kiemelt ligában.
- A torna házigazdája, a Csillaghegyi MTE egyedüliként az eddigi összes tornán részt vett, több alkalommal két csapattal is neveztek. Az első helyet még nem sikerült elhódítani Boldizsár Imre együttesének, de 2013-ban a 2. helyen végeztek, míg a bronzérmet három alkalommal is megszerezték (2011, 2014, 2021).
- A Fővárosi Vízművek SK U19-es csapata még nem szerepelt TNT-n, de a felnőtt együttes már igen, méghozzá 2012-ben, ahol az 5. helyen végeztek.
- A Műegyetemi FC az elmúlt négy tornán vett részt. 2019-ben a 6., egy évvel később pedig a 12. helyen végeztek. 2021-ben az 5. helyen futottak be, míg tavaly eddigi legjobb szereplésükkel végül a 4. helyen végeztek. Gyanítjuk, hogy idén már a dobogóra szeretnének kerülni.
- A Újpesti Haladás FC U19 hivatalosan csak másodjára vesz részt a tornán, ám U17-es csapata már négyszer, míg az U18-as alakulat egyszer vett részt, így rutinos torna résztvevőnek számítanak a fiatalok. 2020-ban a csapat megnyerte a torna normál ligáját, míg tavaly a 3. helyen végeztek ugyancsak a normál ligában. A kiemelt ligában másodjára vesznek részt. 2021-ben a 6. helyen végeztek.
- A Zöld-Fehérek SE I újonc a TNT-n, ugyans a BLSZ III. osztályú együttes még sosem szerepelt a tornán. Kiváncsian várjuk a szereplésüket.


2023. január 4.
10 nap múlva rajtol a torna!

2023. január 14-én, szombaton 10 órás kezdéssel a Mészöly Focisuli SE U19 - Airnargy Hungary FC mérkőzéssel elkezdődik a XIII. Téli Nagypályás Torna!
A tornán idén is 24 csapat vesz részt. A csapatok közül 12-en a kiemelt-, míg ugyancsak 12-en a normál ligába kerültek.

Az elkövetkezendő napokban bemutatjuk a csoportokat részletesen megemlítve eddigi szerepléseiket a korábbi TNT-ken!

A kiemelt liga A csoportjába kerültek az alábbi csapatok:
Airnergy Hungary FC, Mészöly Focisuli SE U19, Nimród SE, Stand 98 FC, Testvériség-Újpalota SE II, Újpesti Haladás FC I.

Mindegyik együttes vett már részt a TNT küzdelmeiben az elmúlt évek során.
- Az Airnergy FC csapata mindössze egy tornán vett eddig részt, igaz akkor rögtön a második helyen végzett 2015-ben.
- A Mészöly Focisuli SE U19-es csapata két TNT-n vett eddig részt. 2021-ben a második, míg egy évvel később a harmadik helyen végeztek. Várhatóan idén is a dobogót célozták meg a tornán!
- A Nimród SE csapata három TNT-n vett eddig részt. Tavaly a 8. helyen végeztek, ám 2021-ben megnyerték a kiemelt ligát, míg egy évvel korábban az előkelő második helyen végeztek ugyancsak a kiemelt ligában.
- A Stand 98 FC csapatára is érdemes lesz figyelni, hiszen jelenleg birtokolják a TNT-vándorserleget, miután tavaly ők nyerték meg a kiemelt ligát. Nem lenne meglepő, ha szeretnék újabb egy évig őrizni a vándorserleget.
- A Testvériség-Újpalota SE nagyon rutinos TNT-résztvevőnek számít, hiszen a 2011 óta zajló sorozatnál mindössze egyet, a tavalyit hagyták ki, az összes többin részt vettek. 2013-ben és 2017-ben sikerült is megnyerniük a sorozatot, 2012-ben a második, míg 2018-ban a harmadik helyen végeztek.
- Végül pedig az Újpesti Haladás FC maradt hátra, akik eddig 8 TNT-n vettek részt. Kasza Lászlóék 2021-ben érték el legnagyobb sikerüket a tornán, hiszen akkor a normál liga harmadik helyén végeztek.